- 25 Haziran 2015
- 3.335
- 1.949
- 133
- 36
valla ben boyatmadımda açıkcası yazın boyatcam junyır suan benle yatak odasında olcak yazın odasına postalıycam ozamana yaptırcam :) şuan bnm odamda idare etsin minnak beyefendi :)ya benım zaten tülüm pembelı pembelı renklı bısı kı olmasa da almazdım walla. Duvar kagıdı yaptrdım cıcı cıcı, o yeter artık :)
meltemcivil bahtsız bedeviyiz bacım biz :))) eşimde diyorum ben bu hallere düşecek hatunmuydum akşam dşyor bana 2. çocuğuda yaparız artık alıştın dyor dedim neyy tabikide hayır ne 2 si diyor 5 6 ya kadar yolu var yaparız diyo dedim iyimisin sen ben teknolojiyi bekliyorum ilerlesin siz doğurmaya başlayın oturr yaparsın ben 2 yi felan düşünmyorum valla şu halime bak dedim sana nolmuş keyfini sen çıkarıyon acısını ben çekyorum hiiiiç heveslenme 3 5 sene çocuk felan yapamm unut dyorum gülyor beyefendi dedim tün fiziğim bozuldu karnıma bak ben ömründe göbek gören değildim lu halime bak dyorum alış diyor bana :) deli
aynn cnm bnm ya aynen az kaldı 20 kasım dediğin nedirki su gibi gecer bi çırpıda bir 7 ayı devirdik 20 günümü deviremiycez :))) gaza geldim aldım başımı gidiyorum :)))))
3 5 sene sonra dedim zaten bende ona o istyor hemen olsyn öyle kolaymı önce kendimi toparlamm lazım bnm 2 tane erkeğe yetmeye çalışcam :) bide 3. cüsünü kaldıramm şuan o istyor 6 7 aylıkken yne olsun hee oldu cnm bnde 3 kardeşim valla çok sevyorum onları iyiki varlar da kardeşsiz kalmıycak ama erkendende 2.cyi yapamm yanı bünye kaldırmaz :)))Kız, bebegı de kardessız bırakma ama :) ben herseye ragmen dusunuyorum ıkıncıyı de, hatta cok gecıktırmeden, 3-4 sene sonra falan. Bız 3 kardesız, bı ablam yanımda olamasa dıgerı olur, hatta hep "keske annemlerın maddı durumu daha ıyı olsaydı da 1-2 tane daha olsaydı" dıe dusunurum. O yuzden ben de ceocgumu tek bırakmak ıstemıyorum. Tabıı gelecek ne gosterır bılınmez.
aynen öyle cnm o yasta yapmak zaten akıl karı değilde ama 3 5 yasınada gelsin ytani 2 yi düşünmke için hemende yapılmazki bizim herife kalsak peş peşe yaptırr :))) kendi emzirip bakcakya :)Ama bak dunsermin79 güzel bişey söyledi, ilk çocuk okula giderken, ıkıncıye halıme kalmak zor. Bi yandan cocugun okulu, odevı, beslenmesı, bı yandan da hamılelık. Ona gore düşün bence :)
aynen öyle cnm o yasta yapmak zaten akıl karı değilde ama 3 5 yasınada gelsin ytani 2 yi düşünmke için hemende yapılmazki bizim herife kalsak peş peşe yaptırr :))) kendi emzirip bakcakya :)
gelde anlat işte :))) valla boşa heves ediyor :))) hiiiççç boşuna hemen yapamm ay bendekide can nasıl dayansın bu bünye :)yok tabı canım, hemen peşine de yapılmaz bence de :)
Tahlil yaptir canım benim şikayetim yoktu ama enfeksiyon çıktı dr. Tek kullanimlik bi ilaç yazdı bakalımantıbıyotık mı verdıler antıseptık su mu cnm?
bence bende de var ya, kaç gundur kasıklarım agrıyo ve ıdrarım koyu
Şekil A :)Ama bak dunsermin79 güzel bişey söyledi, ilk çocuk okula giderken, ıkıncıye halıme kalmak zor. Bi yandan cocugun okulu, odevı, beslenmesı, bı yandan da hamılelık. Ona gore düşün bence :)
Tahlil yaptir canım benim şikayetim yoktu ama enfeksiyon çıktı dr. Tek kullanimlik bi ilaç yazdı bakalım
Şekil A :)
bende de oluyor zaman zaman canım epeyce de rahatsız ediyor ama çok sürmüyor neysekinormal diyosun yani korktum valla ya ben hiç bilmem çarpıntı nedir çünkü
ben tek çocuğumKız, bebegı de kardessız bırakma ama :) ben herseye ragmen dusunuyorum ıkıncıyı de, hatta cok gecıktırmeden, 3-4 sene sonra falan. Bız 3 kardesız, bı ablam yanımda olamasa dıgerı olur, hatta hep "keske annemlerın maddı durumu daha ıyı olsaydı da 1-2 tane daha olsaydı" dıe dusunurum. O yuzden ben de ceocgumu tek bırakmak ıstemıyorum. Tabıı gelecek ne gosterır bılınmez.
pazartesi devlet hastanesinde donmus dedıler, cuma gunu de kendı doktorumda randevum var canm (yarın) o da donmus derse bı rahatlarım artık :)
hey maşallah çok hızlısın :))) bacım ben kendşme okadar güvenemiyorum ya :) burda karalaştıralımda 2 sene yonra yine bi aralıkta buluşalım aynı zamana gelsin 2.cilerde :)))ben tek çocuğumo yüzden bende kızımı kardeşsiz bırakmayı hiç düşünmüyorum, seneye bir aralık anneleri grubunda daha görürseniz beni şaşırmayın o yüzden
benim yolumdasin:) ben de 3 yıl önce aralık annelerindeydim. bu 3. olacak kismetseben tek çocuğumo yüzden bende kızımı kardeşsiz bırakmayı hiç düşünmüyorum, seneye bir aralık anneleri grubunda daha görürseniz beni şaşırmayın o yüzden
ben de kova masrapa biberon emzik cupcace kalıbı anakucagi 3 yaşındaki oğlana yelek aldım çok güzeller.Günaydın güzel anneler bugün nasılsınız? Yakınında A101 olan varsa ben oğluşa yastık yorgan, nevresim takımı,küvet seti,askılık vs aldım sizde bakın derim. Bugün bebek günü her şey var ve indirimli bence piyasaya göre de kaliteli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?