2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Canım küvet filesi almıştım kızımda ama onda yıkamak o kadar zor oluyor ki küçük bebeği kullanamadım, benden tavsiye üzerinden çıkardığınız kıyafeti yada penye battaniyesini küvetin altına koymak onun üstüne yatırıp yıkamak biz hep öyle yaptık ve çokta kolay oldu. Filemizde hala durur :)

Zamanda gecmiyoki evden disarida cikamiyorum gezemiyosun ayakta duramiyosun kasiklarim cok fena oyuzden bi an once gelsin bebek yani
tatlım benim de özel bölgem çok fena ağrıyor ayakta olunca bebek baskı yapıyor sanırım çok kötüyümyürüyemiyorum adeta

kırlı camasır degıl de, ben de fıle aldım zaten ama ne bıleyım kı, esım cok tıtızdr bu konuda 3 yılda benı de kendıne benzettı valla.

Ben tabiri caizse öyle söyledim yani bebişin üstünden çıkardıklarımızı :) Penye battaniye de koyabilirsin ki file ile çok zor oluyor tecrübe edince anlarsınız

oy yerine zıkkımın kökünü alırlar benden bunun üzerine, özel sektördekiler gebersin zaten, pislikler
kaçtır aynısını yapıyolar.
Canim bunlar icin biz hiciz zaten anca kendilerini dusunurler adiler ben izin almayi planliyorum sende al ya hamileyiz biz bu nedir ya adilere bak sen

bı deneyelim bakalım, beceremezsek senn dedıgını yaparz canm

Canim bunlar icin biz hiciz zaten anca kendilerini dusunurler adiler ben izin almayi planliyorum sende al ya hamileyiz biz bu nedir ya adilere bak sen

devlet dusunmuyorsa ısveren dusunur mu allah askına? Bunu devletın organıze etmesı lazım, ısveren zaten suyumuzu cıkarma nıyetınde.
izin alamayız calısabılır raporu verdıkten sonra, ancak kafa ıznı dedıgmz olay olabılır, o da masallah bızım sırkette anlayıs yok herkes o gun ıse gıdıp ben gıtmezsem dırek karın agrısı olur kendılerınde

inşallah canım.tavsiyelerinize uycam.sağlıkla bi kucaklarımıza alsak.

ay bide o var yaa ee nolcak şimdi yani izinde vermezler dimi offf offf devletin Allah bilmyorum yani ne denir adiler pislikler

inşallah canım.erken doğmasından ve onu kaybetmekten korkuyorum..34-35. haftalarda olsam böyle düşünmezdim.
inşallah normale döner
Canım Allah korusun benim arkadasım 31 haftada doğum yaptı maşaallah boncuk gözlü bi kızı var inşaallah biraz daha durur ama bebeği kaybederim diye düşünme.

gecen yıl kar tatilinde gebelerede izin verildi. onu bi sormak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…