2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ben de küvet, kova, maşrafa, askı, biberon(hem büyük hem küçük), emzik, biberon fırçası, ve emzirme sütyeni aldım. Emzirme sütyeni büyük geldi. Onun dışındaki ürünleri çok sevdim. Benim göğüslerim büyüktü, şimdi daha da büyüdü. 2 aydır bir değişim yok. Sonra daha da büyür mü acaba? Süt dolunca falan? Sütyenin sırt kısmı büyük geldi.

Çok haklısın. Keşke öyle yapabilsek.

Pazartesi ve carşamba boş günüm Perşembe ve cuma full dersim vardi en çok bana yaradı bu tatilyuppiiiiii
evet senin için çok güzel olmuş canım..benim de çarşamba 7 saat ve cuma da 3 saat dersim vardı pazartesi ve perşembe boş günümdü ama olsun çok şükür buna da ..çarşamba öğleden sonra başlayacak tatil ordan karım var cuma da 3 saat

Keşke...

hımmm bizimkiler toplu kullandırıyolar canım bi ark.yeni döndü işe doğumdan sonra cuma öğleden sonra gidiyo cumartesi de çalışmıyo saol bilgilendirme için :)

Teşekkür ederim tatlım yaw bu lohusalıkta ki korse takma işine de el atsana sezeryan olursam da korse takcam toparlasın diye fikri olan var mı

Oo sana da yaramış napalım çocuklar için üzülüyorum aslında bu tatillere ama kendi açımdan baktığımda halay çekecem neredeyse bugün pertim wc ye bile giremedim okulda o çocuklara susun demek bile eziyet artık bir de ben sesimi yükselttikće çocuklara benim bebiş alttan beni tepikliyor :)

hımmm bizimkiler toplu kullandırıyolar canım bi ark.yeni döndü işe doğumdan sonra cuma öğleden sonra gidiyo cumartesi de çalışmıyo saol bilgilendirme için :)
bizim işyerindede işte haftada 1 gn kullandırıyorlar cuma işe gelmyon ama bazı şirketlerde 1 yaşına kadarki toplam süreyi sanırım 8 haftaya tekabul edyor emn değilim o saatler onu topluca 4 ay sonuna ekliyorlar :) her şirket kabul edermi bilinmez ben bi öneride bulunacağım bakalım

Teşekkür ederim tatlım yaw bu lohusalıkta ki korse takma işine de el atsana sezeryan olursam da korse takcam toparlasın diye fikri olan var mı
gül yanlış bilmiyorsam sezeryan sonrası korseler ayrı satılıyor galiba bende bakıyorum hatta ama nasıl doğum yapacağımı bilmediğimden alamadım

farkındayım aslında, budurum bebegı de strese sokmanın yanı sıra benı de psıkolojık olarak ıyıce rahatsz edecek, elımden geldıgınce takmamayı ogrenmelıyım

önmli değil cnm senn için araştırdım linkleri paylaşıyorum bu korse olayı pek doğru değilmiş bilgin olsun
http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/02/sezaryen-veya-normal-dogumdan-sonra.html
http://www.haftahaftahamilelik.gen.tr/sezaryen-ve-dormal-dogumdan-sonra-korse-kullanmak.html

ha yok ben illa kullancam diyorsan onuda araştırayım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…