2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
A101de doğru düzgün birşey kalmamış cup kek kalıbı alez kova aldım sadece kovam vardı hoşuma gitti bide belki bir kova su yetmez dedim ikinciyi aldım yorgan ölçüleri büyük geldi gözüme yorgan alıcam sizlerin nasıl 100-150 e park yatak ölçüsü 70 100 birde ben ilk başta sepet beşik kullanıcam ona yorgan olmaz e sonrada yaz geliyor seneye alırım yorganı park yatağa geçince ama ölçü kafamı karıştırdı

ya zuhal tam cahil hissettim kendimi ya kapak mama nedir canım ben bilmiyorum
Kız yok antik kuntik icatlar çıkartıyorlar (ayyy benim öģrenciler duymasın bu lafımı)içınde 3 bölmesi var bunun ićine mama tozu koyuyorsun üstten çevriliyor mama hazırlıyorsun diye biliyorum kullanmadım aa gördum benzerini farklı amaçlada kullanılıyor olabilir.

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-22-15-11-46.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 78

Cevaplarınız için teşekkürler

O zaman prima alınacak, uni baby yenidoğan, termometre anladığım kadarıyla çok önemli bi şey değil onun için anam babam usülü koltuk altından ölçen bi şey alayım. aspriratörüde burnu tıkanınca alıyım tırmak makası sanırım kolay kavranabilenler iyi, tek kullanımlık depent. çamaşır deterjanı olarak dalin düşünmüştüm ama herkes toz almış bende toz alayım, pişik kremi sudo krem iyimişi eart mama angel iyi ama fiyat çok geldi. göğüs kremi herkes lansinoh almış, küvete file gibi değilde böyle yumuşak olanları alacağım inşallah ayh çook zormuşşş

Hee bende şaşırdım senin için araştırma yapmaya başlıcaktım sigortada tanıdık çalışan var onu arıcaktım
yok kız şaka yapıyorum :))) yinede sağol cnmm tasarımcıyım ben ya mesleğimi değişmedim henüz :)))) sadece fazla araştırmacı tasarımcı :)

benim de sezeryan canım doktora sordum bir hafta sonra doğum korsesi kullanabilirsin dedi ama kafam karşıtı dikişler acır

demiştim ben bakabilirsiniz burdan cnm:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…