2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Canım arkadaşlar bildiklerini yazmışlar sanırım. İnşallah en kısa zamanda artar suyun herşey normale döner.

Geçmiş olsun canım. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz.

Zamanda gecmiyoki evden disarida cikamiyorum gezemiyosun ayakta duramiyosun kasiklarim cok fena oyuzden bi an once gelsin bebek yani

Yanlış okumadıysam yatınca daha rahat olduğunu yazmışsın canım, bol bol dinlenmeye çalış elinden geldiği kadar. Yatmak sıkıcı oluyor ama ağrıdan iyidir.

Sağol canım. Teşekkürler. :)

Benimdir belki sokullu daki a101 deydim :)) sen nerdekine gittin

Ben yunusun yanındaki A101 e gittim canım ama bir tane yeşil küvet kalmıştı. Oradan sonra dikmen caddesindeki A101 e gittim. Orada da şeffaf küvetten bir tane vardı. O küvet ile beraber şeffaf kova ve maşrapa aldım. Bir tane de alez aldım.

Sen de küveti şeffaf almışsın. Bu arada benim gördüğüm bayanın küveti pembeydi.

Cnm idari izin hakkınız yok mu insiyatifle verebilirler. Sen bi konuş bende dicem çalışabilir raporu aldığım için iznimi kullanamıyorum idari izin talep ediyorum dicem bakalım nolcak beni mümkün olduğunca tutmak için verirlrr diye düşünüyorum bide 8. Ayımızdayız el insaf vermeliler

Ohh tamamlamışsın sende göğüs kalkanı aldın mı cnm nette çok güzel yorumlar okudum kalkan ile ilgili yara olunca koruyomuş uçta biriken sütleri bebege verebiliyormuşsun aklında olsunnn folikimm
Listemde 5-6 parça eksiğim var daha, onlar netten alınacak cnm kalkan da bu listede bekliyor. Pompayı alıp almamak konusunda kararsızım sadece. Bu arada senin yatak gelmedi mi daha?

Gözün aydın cnm denizim çoook sevindim Allah yolunu açık etsin, bebek rızkıyla gelirmiş maşallah

Sağol cnm yine emek verdin uğraştın

Güle güle sağlıklı günlerde kullan canım.

Oooo baya halletmişsin alışveriş işini.
Unybaby seti ve chicco tarak-fırçayı nerden aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…