- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Kızlar çok fena ishal olmuşum
Sancı da yapıyor. Sıcak su torbasının üzerine otursam hamileliğe bir zararı olur mu?
Bi ara bende olmuştum leblebi muz falan yedim iyi geldi hic sicak su torbasina gerek yok benceKızlar çok fena ishal olmuşum
Sancı da yapıyor. Sıcak su torbasının üzerine otursam hamileliğe bir zararı olur mu?
Ben bebek yaklaşik 1 yasına gelene kadar çalişmiycam, sonra da kısmetse kendi işimi açacagimCanım Maaş dışında Bir de bu çalıştığınız günler kadar doğumdan sonra bebeklerinizle kalmayacak mısınız?
Oooo süpersin diplomalı annecikKızlar artık sağlık bakanlığından onaylı sertifikalı anne adayıyım :) eğitimi tamamladım
YANI su toplamamış kucuk olsa zeka gerılıgı olabıırdı buyuk olaılıyo karşılasabılıyoz dedi ama içim rhat edemedi
Hadi hayırlı olsun bakalım :)Kızlar artık sağlık bakanlığından onaylı sertifikalı anne adayıyım :) eğitimi tamamladım
Benimdir belki sokullu daki a101 deydim :)) sen nerdekine gittinHangi A101 deydin canım. Sabah pembeleri almış bir bayan gördüm yoksa o sen miydin?
Canım çok geçmiş olsun sıcak su torbası koyma bir muz bir kaşık turk kahvesi üzerine limon sık bir bardak kola ve ılık duş tez zamanda iyi olursun inşallahBiliyorum canım. Onu da yaparım. Şimdi acil çözüm olarak aklıma sıcak su torbası geldi de. Onu merak ettim. Zararı olur mu diye. Sancı baya kıvrandırdı. Şimdi geçti, iyiyim.
Nasıl oluyorsunuz ıshal yaw bende olaydım kabızlık kabızlıkgeçmiş olsun kuzumben de sık sık ishal oluyorum ama sancı yapmıyo hiç.
Nasıl oluyorsunuz ıshal yaw bende olaydım kabızlık kabızlık
Ne rafı aldın? Ben görmedim. A101 de miydi?Ben de raf aldım .sonra gidip kova masrafa bebek askısı aldım.kuvet kalmamıştı .
Gogusler sutle 1 beden daha kesın buyur
Aldım gitti valla :)) Allahım sağlığına zeval vermesinDurma kız, al hepsini de için rahatlasın :)
geçmiş olsun kuzumben de sık sık ishal oluyorum ama sancı yapmıyo hiç.
N nefesim-35 besinlerle ishali atlatırım ama çok sancı çekince acil çözüm önerisi olarak sıcak su torbası aklıma geldi. Kimse önermeyince yapmadım.Bi ara bende olmuştum leblebi muz falan yedim iyi geldi hic sicak su torbasina gerek yok bence
Ben bebek yaklaşik 1 yasına gelene kadar çalişmiycam, sonra da kısmetse kendi işimi açacagim
Canım çok geçmiş olsun sıcak su torbası koyma bir muz bir kaşık turk kahvesi üzerine limon sık bir bardak kola ve ılık duş tez zamanda iyi olursun inşallah
Daha büyüyecekler canım. İyice hareketlerimiz kısıtlanacak.Tekrar soracam kibu göbişlerimiz ne kadar daha büyür sizce ki
Amin. Gözün aydın canım.Kızlar hepinize teşekkür ederim ben dün gebelik zehirlenmesinden şüphelendim ve çok korktum uç gece sağ kasık ağrısı ve baş dönmesi yüzünden uyuyamadım doktorum Allaha şükür herşeyin yolunda olduğunu söyledi de rahatladım Allah kimseyi evladı ile sınamasın
Sabaha işlem tamam diyosun bende yapim bari elma var onla denesem miGece yatarken bi armut yiyorum, üstüne de büyük bardak sıcak su içiyorum
Huck lift up 4 ben çok beğendim evet oto koltuklu canım resmini atarım şimdi :)derinsu06
Niye durduralım canım. Ne güzel yapmışsın. Güle güle güzel günlerde kullan. Bebek arabasının markası ne? Oto koltuğu da aldın mı?
Benim alt karın bölgesi cok büyüdü ve çatlak var biraz üstte genişlerse orada yırtılır demek ki of napim Alp Atlas için değer ben elimden geleni yaptımDaha büyüyecekler canım. İyice hareketlerimiz kısıtlanacak.
Amin. Gözün aydın canım.
tatlım çarşamba öğleden sonra tatil mi ..normalde tatil oluyordu ama haberlerde tatil değil gibi görülüyorOo sana da yaramış napalım çocuklar için üzülüyorum aslında bu tatillere ama kendi açımdan baktığımda halay çekecem neredeyse bugün pertim wc ye bile giremedim okulda o çocuklara susun demek bile eziyet artık bir de ben sesimi yükselttikće çocuklara benim bebiş alttan beni tepikliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?