Haberlerde 4,5 gün dedi. Yani çrş öğleden sonra tatiltatlım çarşamba öğleden sonra tatil mi ..normalde tatil oluyordu ama haberlerde tatil değil gibi görülüyor
derinsu06
Niye durduralım canım. Ne güzel yapmışsın. Güle güle güzel günlerde kullan. Bebek arabasının markası ne? Oto koltuğu da aldın mı?
Hayırlısı canım mümkün olduğunca birlikte olmak bebek için çok iyi . Bence doğum sonrası izinlerinin uzatılması Lazım. En azından anneler 6 ay beebkleri ile kalmalıBen bebek yaklaşik 1 yasına gelene kadar çalişmiycam, sonra da kısmetse kendi işimi açacagim
Emin olmamakla birlikte sanırim tatil olmuş haberlerde 5,5 gün tatil dedilertatlım çarşamba öğleden sonra tatil mi ..normalde tatil oluyordu ama haberlerde tatil değil gibi görülüyor
Yakin zamanda yaptirmadim canim grcen hafta doktora soyledigimde normal dedi yarin kontrol var bakalim ne diceksenn agrıların döndüğü için mi pekı, tahlıl yaptrdın mı hıc ?
Ayni canim vucut kendini doguma hazirliyor sabirim mumkun oldugunca cok ayakta kalma ben firsat buldukca uzaniyorum agriyi okadar hissetmiyosun yatincatatlım benim de özel bölgem çok fena ağrıyor ayakta olunca bebek baskı yapıyor sanırım çok kötüyümyürüyemiyorum adeta
Evet bu haftanin basindan beri bende adet sancisi cekiyorum resmen hayir yani adet olmucagmi biliyorum ama yinede surekli kontrol ediyorum :) bide belim ikiye ayriliyor sanki oyle bi agri oluyoBende de oluyor canm sanki adet olacak misim gibi.belim de agriuor :-( normal sanirim bunlar.cok uzun surmuyor ama
bende de bel ağrısı çok fazla.bi de akıntım çok.sizde de oluyo mu?Evet bu haftanin basindan beri bende adet sancisi cekiyorum resmen hayir yani adet olmucagmi biliyorum ama yinede surekli kontrol ediyorum :) bide belim ikiye ayriliyor sanki oyle bi agri oluyo
Evet akinti zaten hamileligimin basindan beri vardi beyaz kokusuz ama bu aralar artis var ondada yani.bende de bel ağrısı çok fazla.bi de akıntım çok.sizde de oluyo mu?
benimki 29.haftada 1400 gram boyu da 35 cm idi canım.doktor normal dediKızlar 30+5 günlük 1650 kilo 41.5 cm boy . Sizce Nasıl ? 10 gün önce gittiğimde kilo 1550 di . 10 günde 100 gr almış çok az geldi bana . Bu haftalarda sizin kaçtı
yok canım endıselenme annesı gıbı cıtı pıtı olur bebişin en fazla 100 gram az degıl 10 gundeKızlar 30+5 günlük 1650 kilo 41.5 cm boy . Sizce Nasıl ? 10 gün önce gittiğimde kilo 1550 di . 10 günde 100 gr almış çok az geldi bana . Bu haftalarda sizin kaçtı
ben gıdemedım bıle canım kasıgımn agrısından yuruyemıyorum azcık fazla almamısmısınBüşra firardaA101 de hızımı alamadım :)
Benimkine de normal dedi güya da 10 günde 100 gr alması az geldi bana sanki . Analık cigeri işte rahat değilbenimki 29.haftada 1400 gram boyu da 35 cm idi canım.doktor normal dedi
Fena değil bence canımbenım herıf uyansa bende gıtcemdenasıl canım kuvet felan kalıtelımı
Ohh tamamlamışsın sendemeltemcivil D Dekalpy
Unibaby set 30₺
Emzirme atleti bilmiyorum
Chicco Fırça-tarak 20₺
3'lü sırt havlusu 10₺
Wee emzik kutuları 5₺
CA kısa kol 5'li body 30₺
İlaç kaşığı sanırım 7₺ idi
Lansinoh 60'lı göğüs pedi hatırlamıyorum
Avent 125 ml natural 30₺ olması lazım
Nem ölçer termometre de sanırım 30₺ idiEki Görüntüle 1665614 Eki Görüntüle 1665615 Eki Görüntüle 1665617 Eki Görüntüle 1665618
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?