2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Eklentiler

• 20151022_192747-1.webp
    45 KB · Görüntüleme: 87
  • 20151022_191250-1.webp
    55,6 KB · Görüntüleme: 80
  • 20151022_192611-1.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 80
Ben bebek yaklaşik 1 yasına gelene kadar çalişmiycam, sonra da kısmetse kendi işimi açacagim
Hayırlısı canım mümkün olduğunca birlikte olmak bebek için çok iyi . Bence doğum sonrası izinlerinin uzatılması Lazım. En azından anneler 6 ay beebkleri ile kalmalı Ben de kendi işimi yapıyorum ama her meslek buna uygun değil . Bir de kendi işin olunca daha çok çalışıyorsun gerçi ama zaman ayarlamanı da kendine göre yapabiliyorsun, hem bebeği de yanında götürebilrisin uygunsa :)

meltemcivil D Dekalpy
Unibaby set 30₺
Emzirme atleti bilmiyorum
Chicco Fırça-tarak 20₺
3'lü sırt havlusu 10₺
Wee emzik kutuları 5₺
CA kısa kol 5'li body 30₺
İlaç kaşığı sanırım 7₺ idi
Lansinoh 60'lı göğüs pedi hatırlamıyorum
Avent 125 ml natural 30₺ olması lazım
Nem ölçer termometre de sanırım 30₺ idi

tatlım benim de özel bölgem çok fena ağrıyor ayakta olunca bebek baskı yapıyor sanırım çok kötüyümyürüyemiyorum adeta
Ayni canim vucut kendini doguma hazirliyor sabirim mumkun oldugunca cok ayakta kalma ben firsat buldukca uzaniyorum agriyi okadar hissetmiyosun yatinca

Bende de oluyor canm sanki adet olacak misim gibi.belim de agriuor :-( normal sanirim bunlar.cok uzun surmuyor ama
Evet bu haftanin basindan beri bende adet sancisi cekiyorum resmen hayir yani adet olmucagmi biliyorum ama yinede surekli kontrol ediyorum :) bide belim ikiye ayriliyor sanki oyle bi agri oluyo

Evet bu haftanin basindan beri bende adet sancisi cekiyorum resmen hayir yani adet olmucagmi biliyorum ama yinede surekli kontrol ediyorum :) bide belim ikiye ayriliyor sanki oyle bi agri oluyo
bende de bel ağrısı çok fazla.bi de akıntım çok.sizde de oluyo mu?

Kızlar 30+5 günlük 1650 kilo 41.5 cm boy . Sizce Nasıl ? 10 gün önce gittiğimde kilo 1550 di . 10 günde 100 gr almış çok az geldi bana . Bu haftalarda sizin kaçtı

Kızlar 30+5 günlük 1650 kilo 41.5 cm boy . Sizce Nasıl ? 10 gün önce gittiğimde kilo 1550 di . 10 günde 100 gr almış çok az geldi bana . Bu haftalarda sizin kaçtı
benimki 29.haftada 1400 gram boyu da 35 cm idi canım.doktor normal dedi

yok canım endıselenme annesı gıbı cıtı pıtı olur bebişin en fazla 100 gram az degıl 10 gunde

Ohh tamamlamışsın sende göğüs kalkanı aldın mı cnm nette çok güzel yorumlar okudum kalkan ile ilgili yara olunca koruyomuş uçta biriken sütleri bebege verebiliyormuşsun aklında olsunnn folikimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…