2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Sağol cnm bilgi verdiğin için anladım şimdi bugünkü A101 çılgınlığını mantıklıymış
Aslında aklımda avent vardı. Yanlışlıkla aklımda yerine de aslında yazmışım. Komik bir cümle olmuş.
Evet kesinlikle çok mantıklı bir çılgınlık.

Dur canım hemen telaş yapma. Hele bir gelsin o günler.
Zaman çabuk geçiyor ama.

el pompasi ise hic alma canim. elektrikli alacaksan al.
elektrikli evet zaten seçtim lansinoh istiyorum ama gerekliliği konusunda kararsız kalmıştım sadece

Güle güle sağlıklı günlerde kullan canım.
Oooo baya halletmişsin alışveriş işini.
Unybaby seti ve chicco tarak-fırçayı nerden aldın?
Sağol inşallah cnm, bunları geçen c.tesi aldık da ancak atabildim foto. Chiccoyu havuzluhanda aldım, unibaby ise bizim sokaktaki markette tek kaldığı için indirimdeydi, şans işte

Lansinoh almayı düşünüyorum, gerekliliği konusunda kararsızdım sadece, süt çok gelirse de az gelirse de lazım olacak diye düşünüyorum. Biraz bekleyip de gerekirse mi alsam bilemedim ki

Kizlar hiziniza yetismek mümkün degil valla 2 bin küsür sayfa birikmis daha bir hafta olmadan o yuzden okuyamadim gecmisi umarim hepiniz iyisinizdir. Ben sali gunu tam 33. Hafta bitiminde calisamaz raporu alip izne ayrildim kaburgama cok batiyordu dayanamadim artik ücretsiz alicam biraz dogum sonrasinda evde rahatim dertlerim baya azaldi yatir dinlemek iyi geliyor hemen yoruluyorum zaten artik gece uykumu da duzgun alamıyorum tuvalete kalkmaktan o yüzden izne ayrildigim icin cok mutluyum. Çalışan arkadaslara allah kolaylik versin. Kendinize iyi bakin

Kendini zorlamamakla iyi yapmışsın canım. İnsan evde daha rahat oluyor gerçekten.

En iyisini yapmışsın cnm Evde rahat olmana sevindim Değmez o acıları çekmenebizlerin de pili bitti bitiyor zaten zman ilerledikçe bebişler iyice büyüdü çalışanlarımız için çok daha zorlaştı Ee bitti mi hazırlıklar nasıl evde olmakk neler yapıyosun

Tekrar geçmiş olsun canm.
İnş kısmet olur da kurarım işimi.

1 yıl tamamen evde olucam, işi kurma aşamasına bile girişmiycem, 1 yıl sonunda yavaş yavas hareketlenirim Hayrlisi olsun bakalim

sizin ki kaç hafta ilerde kafası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…