2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Biberon ne marka vardı a101 de her marka oluyo mu ben hiç a101 gitmedim de yan caddede açılmış

kızlar 5 dakıkalık bı yere gıttım yuruyerek rahmım patlıcak gıbı agrıyo dayanamıyorum

Biberon ne marka vardı a101 de her marka oluyo mu ben hiç a101 gitmedim de yan caddede açılmış
A101 de normalde biberon yok. Her perşembe farklı ürünler geliyor ve kampanyalı oluyor. Piyasa fiyatının altında. Ama ürünler stoklarla sınırlı ve hemen bitiyor. Nuk marka 125 ve 250 ml.lik gelmiş. Tanesi 15 TL idi. Ebebekte aynısı 25 TL. Ben her ikisinden de aldım. Aslında aslında avent vardı ama indirimli fiyatı görünce bunu aldım.

kızlar 5 dakıkalık bı yere gıttım yuruyerek rahmım patlıcak gıbı agrıyo dayanamıyorum
Geçmiş olsun canım. Doktora gittin mi?

Tüh o ben değilim demek ki :) ben eşimle ydim eşi var mıydı yanında :)

Pompa çok rahat ettiriyormuş elektrikli olanları. Bana görümcem getircek sende bi etrafa bakıversen verebilcek biri yok mu akraba arkdş? Sağınca artıyo diyolar bi de bilemedim ama yaa bunlar hep yorum değişiyo yani kesin al diyemiyorum o yüzden
Yatak bugün gelmiş annemde ama gidip alamadık daha.
Sağolll folikim bunu da hallettim şükürbebişlerimiz hep uğur hep bereket bize maşallah

saolasın canım yok gıtmedımde gece esım gelınce gıdebılırım dayanamıyorum artık Allah gunah yazmasın ama ılk defa hamılelıkten nefret ettım ya

Sağol cnm bilgi verdiğin için anladım şimdi bugünkü A101 çılgınlığını mantıklıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…