Biberon ne marka vardı a101 de her marka oluyo mu ben hiç a101 gitmedim de yan caddede açılmışNe rafı aldın? Ben görmedim. A101 de miydi?
İlk gittiğim A101 de küvet kalmamıştı, biberon temizleme fırçası hiç gelmemiş. Ordan biberon, askı(2 takım), emzirme sütyeni aldım. Küvet olmayınca kova ile maşrafayı da almadım.
2.gittiğim A101de de 2 adet küvet kalmış. Hemen birini kaptım.Kova, maşrafa, biberon fırçası ve tekrar askı (3takım oldu, abartmış mıyım? ) aldım. Orada da emzirme sütyeni ve küçük boy biberon kalmamıştı.
Güle güle kullan canım. Küvet ile kovanın rengi neden farklı? Özellikle mi öyle aldın? Kalmamış mıydı?Büşra firardaA101 de hızımı alamadım :)
Cnmm bnm tşklerTebrikler tatlım
Bna yazdın sanırım tşkler cnm Allah hepimize böyle güzel mutlulukları birarada tattırsın o kdr emek veriyoruz madem karşılığını alalım di miTebrikler canım cocuk da yaparım kariyerde diyenlere örneksin vallahi
Teşekkür ederim canım. Şimdi daha iyiyim. En azından sancım yok. Bu sancı bana ağır gelirken doğum sancısında ne yapacağım bilemiyorum.Geçmiş olsun canım. İnşallah en kısa zamanda geçer.
Nilaycımm tşkk edrizzzÇok sevindim canım. Hayırlı olsun.
Sağol canım ay sonuna kadar taşınmayla uğraşcam eksikleri tamamlayabilirsiniz dedimİyi günlerde kullanın canım. :)
A101 de normalde biberon yok. Her perşembe farklı ürünler geliyor ve kampanyalı oluyor. Piyasa fiyatının altında. Ama ürünler stoklarla sınırlı ve hemen bitiyor. Nuk marka 125 ve 250 ml.lik gelmiş. Tanesi 15 TL idi. Ebebekte aynısı 25 TL. Ben her ikisinden de aldım. Aslında aslında avent vardı ama indirimli fiyatı görünce bunu aldım.Biberon ne marka vardı a101 de her marka oluyo mu ben hiç a101 gitmedim de yan caddede açılmış
Geçmiş olsun canım. Doktora gittin mi?kızlar 5 dakıkalık bı yere gıttım yuruyerek rahmım patlıcak gıbı agrıyo dayanamıyorum
Canım alman markasıymış normal fiyatı çok uçuk 1800 filan görünüyor yarı yarıya indirim vardı stok sonu die babymall a gidip aldık 900 e geldiGüle güle kullanın canım fiyat nedir travel settte bende de parcalar aynı marka degişik , kraft aldık biz
Tüh o ben değilim demek ki :) ben eşimle ydim eşi var mıydı yanında :)Ben yunusun yanındaki A101 e gittim canım ama bir tane yeşil küvet kalmıştı. Oradan sonra dikmen caddesindeki A101 e gittim. Orada da şeffaf küvetten bir tane vardı. O küvet ile beraber şeffaf kova ve maşrapa aldım. Bir tane de alez aldım.
Sen de küveti şeffaf almışsın. Bu arada benim gördüğüm bayanın küveti pembeydi.
Ooooo çok iyi fiyata almışsınız. Güle güle kullanın canım.Canım alman markasıymış normal fiyatı çok uçuk 1800 filan görünüyor yarı yarıya indirim vardı stok sonu die babymall a gidip aldık 900 e geldi
Pompa çok rahat ettiriyormuş elektrikli olanları. Bana görümcem getircek sende bi etrafa bakıversen verebilcek biri yok mu akraba arkdş? Sağınca artıyo diyolar bi de bilemedim ama yaa bunlar hep yorum değişiyo yani kesin al diyemiyorum o yüzdenListemde 5-6 parça eksiğim var daha, onlar netten alınacak cnmkalkan da bu listede bekliyor. Pompayı alıp almamak konusunda kararsızım sadece. Bu arada senin yatak gelmedi mi daha?
Gözün aydıncnm denizim çoook sevindim Allah yolunu açık etsin, bebek rızkıyla gelirmiş maşallah
saolasın canım yok gıtmedımde gece esım gelınce gıdebılırım dayanamıyorum artık Allah gunah yazmasın ama ılk defa hamılelıkten nefret ettım yaA101 de normalde biberon yok. Her perşembe farklı ürünler geliyor ve kampanyalı oluyor. Piyasa fiyatının altında. Ama ürünler stoklarla sınırlı ve hemen bitiyor. Nuk marka 125 ve 250 ml.lik gelmiş. Tanesi 15 TL idi. Ebebekte aynısı 25 TL. Ben her ikisinden de aldım. Aslında aslında avent vardı ama indirimli fiyatı görünce bunu aldım.
Geçmiş olsun canım. Doktora gittin mi?
Canım aslında küveti de pembe alcaktım bir an beyaz daha hoşuma gitti kovanında beyazı yoktu bende böyle aldım :)Güle güle kullan canım. Küvet ile kovanın rengi neden farklı? Özellikle mi öyle aldın? Kalmamış mıydı?
Tebrikler denizcimKızlarrrr sınavı geçtimmmm bu arada izne ayrılmadan amirliği aldımdualarınızla yanımda oldunuz o gün seviyorum sizi kızlarrrr @nilbebekveannesi @folik @meltemcivil nicki nick fani2606 ve diğer tüm hamiş güzellerimmm
Yok cnm oluemu isimiz gorulsun ogrenelim hwp beraber ,)Sağol cnm yine emek verdin uğraştın
Sağol valla canım çok iyi fiyata geldi gerçekten ben sevdim yaniOoooo çok iyi fiyata almışsınız. Güle güle kullanın canım.
Sağol cnm bilgi verdiğin için anladım şimdi bugünkü A101 çılgınlığını mantıklıymışA101 de normalde biberon yok. Her perşembe farklı ürünler geliyor ve kampanyalı oluyor. Piyasa fiyatının altında. Ama ürünler stoklarla sınırlı ve hemen bitiyor. Nuk marka 125 ve 250 ml.lik gelmiş. Tanesi 15 TL idi. Ebebekte aynısı 25 TL. Ben her ikisinden de aldım. Aslında aslında avent vardı ama indirimli fiyatı görünce bunu aldım.
Geçmiş olsun canım. Doktora gittin mi?
Teşekkür ederim canım. Şimdi daha iyiyim. En azından sancım yok. Bu sancı bana ağır gelirken doğum sancısında ne yapacağım bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?