2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar selam nasilsiniz insallah hepiniz iyisinizdir doktordan ciktim smdi 2400 olmus kilomuz ama kafasi ters donmus su an poposu asagida cok uzulduk ya 24. Haftadan itibaren hep kafasi asagidaydi sezeryan ihtimalim var dönmezse ;(( haftaya cuma yine gidip bakicaz dua edin bana kizlar cok saskinim ;( hep normal dedik bugune kdr uzuldum acikcasi ;(

O sertlesmelerde hareket sayiliyormus canim ben sormustum o gun.simdilik guzel hareket ediyor masallah insallah cozulmustur kordon
hıı çok iyi ya ben kızım sürekli sertleşiyor bende içten içe kızıyordum ne inatçı olacak bu kız diye bu arada demin attığım linke baktınmı orijinal carters kıyafteler satıyor kadın
ve kordon olayına gelince arkadaşımın bebeğine iki tur dolanmıştı nasıl mucizevi birşeyse dünyaya gelmeden hepsini açıp öyle doğdu çoğu bebekte açıyor diye biliyorum

esra üzülme canım ya daha çok var doğuma inan bebekler ne yapacaklarını bilerek doğuyorlar daha kaç defa döner
bu arada tam tos tos olmuş oğlun maşallah

Canım benim enfeksiyon olduğu için aslında ne kadar fazla durursa belli bir zamandan sonra bebeğe zararlı, ama zaten ben bir şey demedim enfeksiyon devam ederse sancısı doğumu tetiklediği için bebek erken geliyor zaten. Benim için en geç 38 ideal ama zaman ne gösterecek bakalım

esra üzülme canım ya daha çok var doğuma inan bebekler ne yapacaklarını bilerek doğuyorlar daha kaç defa döner
bu arada tam tos tos olmuş oğlun maşallah
Saol cnm kilosunu bnde bu kdr beklemiyodum valla tontiş olmus saglikli olsunda napalim doktor simdlk bunu dusunup bebrgi etkilmyn dedi 2 hafta bekleyecegiz bakalim

Dun markafonide cartersts indirim vardi bir bak istersen harika seyler var.lnki gormedim bir bakayim

Anladım cnm bilmiyodum. Hakkınızda hayırlısı sağlıkla gelsin bebişler inş tahliller de iyi çıkar inş

linke simdi baktim canim fiyatlari nasil magaza fiyatlarina gore sen gorusuyormusun saticiyla,sitesinde fiyatlar yazmiyor

Sağol cnmmmhalı içini halletmişsin bende haftaya vercem halıları. allah kolaylık versin çok zorlama kendini dikkat et

linke simdi baktim canim fiyatlari nasil magaza fiyatlarina gore sen gorusuyormusun saticiyla,sitesinde fiyatlar yazmiyor
ben kaına avent soothie emzik fiyatını sordum 35 t +kargo dedi whatsaap tan sordum link t kadının tel var istersen sor be şimdilik kıyafet almıycam pınar kızımın 1 yaşına kadar olan kıyafetlerini almışım da birde gelecek hediye falan oooo çok olur alırsam gerçekten çok yazık ve günah olur hepsini giyemez zaten bu arada bana hediye avent in silikon mama önlüğü geldi pınar çok güzel ve kullanışlıya benziyor tavsiye ederim

Saol cnm kilosunu bnde bu kdr beklemiyodum valla tontiş olmus saglikli olsunda napalim doktor simdlk bunu dusunup bebrgi etkilmyn dedi 2 hafta bekleyecegiz bakalim
bence de esracım zaten tos tos olursa belki senide zorlar herşeyde bir hayır vardır de öyle düşün ama yine de sana helal olsun ya ben nasıl doğurucam diye şimdiden paçalarım tutuşmuşken sen gayet kararlı bir şekilde normal doğuma odaklanmışsın gerçekten helal olsun

selam annişler, kıyafetlerı ne zaman yıkadınız ya da yıkayacaksınız?
Ben yikadim utuledim yerleştirdim bi tek cantalari hazırlamak kaldi
Geçmiş olsun cnm nasil oldu bu olay yavaş yavaş yap çok cabuk.yoruluyoruz çünkü dikkatli ol

slm arkadaşlar nasipse bende aralık ayı annesi olucam. İlk heyecanım olucak nasip olursa epidural analjezi yani ağrısız doğum yapıcam aranızda daha önceden epiduralli normal doğum yapan varmı nasıl geçti yazarsanız sevinirim. Şimdiden hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…