2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Offf hay Allah ya cnm çok üzüldüm geçmiş olsun ( yormasaydın kendini olduğu kdr artk hsonu da kadın gelince toparlar bi. Üst kattakilerin ihmali mi ??

Walla üst kattakılerle hc muhatap olmadik, direk site görevlisini cagrdk Ama nedense içimden bi ses patlamanın hemen sonrasında haber vermediler die dusunuyorum, beklemeseler o kadar şıpır şıpır akmazdı

Allahtan bebeğin odasından gelmedi, yoksa yeni yapılan duvar kagidi mahvolurdu.

Yok tatlim ya, dün ilk defa peteklere su bastılar, üst kattakılerin peteği patlamıs, ne kadar su fıskırdıysa, tavandan şıpır şıpır akıyodu
oyyy çok fena Allah yardımcın olsun kuzum yaa bu halinlede çok zor oldu temizlemek dimi izin alsaydın barede kadını çağırsaydın yardım ederdi

Ya kızlar sezeryan olacaklar Dr felan sordunuz mu bu hasta kulotu gerekli mi ilki ani sezeryan oldu almamıştım ben ustum giyene kadar tampon gibi birşey sonrasında ped kullanmistim ona gore bende Dr a sorsam mi acaba
Canım ben de bu konuda kararsızdım.Sabah hastaneyi arayıp sordum.Hangisini alayım diye.Görevli bayan külot değil de sezeryanda hasta bezi istiyoruz dedi.Tabi her hastaneye göre değişebilir.Sen de istersen hastaneyi arayıp bilgi alabilirsin.

SAT'a göre 30+2 'de 1860 gram, 43 cm di. Ilk günden beri 10 gün önde benim hiç değişmedi.
masallahhhbayni bizimki gibi :)

:) afiyet olsun bebişe :)
sagol teyzesi

ay gecmis olsun neden.mus ? Dusunmesi biel kotu

Ya kızlar sezeryan olacaklar Dr felan sordunuz mu bu hasta kulotu gerekli mi ilki ani sezeryan oldu almamıştım ben ustum giyene kadar tampon gibi birşey sonrasında ped kullanmistim ona gore bende Dr a sorsam mi acaba
ben de sezeryanla olacağım doktora sormadım ama hasta kilotu aldım büyük boy depentin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…