- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Offf hay Allah yacnm çok üzüldüm geçmiş olsun ( yormasaydın kendini olduğu kdr artk hsonu da kadın gelince toparlar bi. Üst kattakilerin ihmali mi ??
oyyy çok fena Allah yardımcın olsun kuzum yaaYok tatlim ya, dün ilk defa peteklere su bastılar, üst kattakılerin peteği patlamıs, ne kadar su fıskırdıysa, tavandan şıpır şıpır akıyodu
Günaydin kizlar.meltemcivil gecmis olsun canim. Sınanıyoruz başka başka yollardan. D Dekalpy seni de tebrik ederim terfinden ötürü.
ama bende 30 ekime randevumu çektim o güne izin alcam dr randevu raporunu getrcem herkesi kendi gibi sanıyorlarsa alsınlar ozamn :) cvb bu şekilde olurTabi canm, politıkalari hep kendilerinden yana calişir nedense
yapma canım yaa hay allah , durup dururken iş çıkmış başınıza, çook geçmiş olsun
Ay canım geçmiş olsun dikkat et kendine eğilip kalkarken
Canım ben de bu konuda kararsızdım.Sabah hastaneyi arayıp sordum.Hangisini alayım diye.Görevli bayan külot değil de sezeryanda hasta bezi istiyoruz dedi.Tabi her hastaneye göre değişebilir.Sen de istersen hastaneyi arayıp bilgi alabilirsin.Ya kızlar sezeryan olacaklar Dr felan sordunuz mu bu hasta kulotu gerekli mi ilki ani sezeryan oldu almamıştım ben ustum giyene kadar tampon gibi birşey sonrasında ped kullanmistim ona gore bende Dr a sorsam mi acaba
Canm çok üzüldüm,çok geçmiş olsun...Peteklere deneme için su bastılar, ust kattakılerin peteği patlamiş
kasık fıtığı çıktıSenn kesin sezeryan mi?
Peki neden?
AYYY KASIK FITIĞIMIkasık fıtığı çıktı
erken doğum olur allah korusun iç ilaçlarını..enfeksiyon tehlikeliBu arada son zamanlarda idrar tahlili yaptıran var mi benim lökosit 12/18 arası çıktı enfeksiyon diye ilaç verdi Dr hoş icmedim çünkü 3 lt sıvı tuketiyorum cokmu yüksek ya
aynen öyle yapcaklar amelyat anında ordan da ameliyat olcam...2 3 filan oldu farkedeli ...bebek baskı yapmışAYYY KASIK FITIĞIMIYENİMİ ÖĞRENDİN BUNU OFF YAA AMELİYAT FELAN DEDİMİ HAZIR SEZERYANDAYKEN ONUDA ALIRLARMI ACEP
çok geçmiş olsun cnm bnmaynen öyle yapcaklar amelyat anında ordan da ameliyat olcam...2 3 filan oldu farkedeli ...bebek baskı yapmışzorlanmıs
D Dekalpy tebrik ederim. Hayırlı olsun canım.Cnmm tşk ederimmmüdürlüğe doğru yaklaştık diyelim bebişler uğurlu geliyor
Can'ım sol tarafına yatıp başlıyosun saymaya . 2 saat içinde hareketler 10 dan az sa hemen doktora gidiyosun ama 10 ve üzeriyse sağlıklı demek oluyo
şase dimi..iç iç.bn de kullandımK kubra010101 canim bi kerelik toz içecek verdi sadece. Valla anlamadım ya
Sanada çok geçmiş olsun cnm ya
tamam tatlım teyit edelim emin
Tatilmiş canım öğle sonrasi.
çok kötü olmuş tatlım hem de bu zamanda bu halinlePeteklere deneme için su bastılar, ust kattakılerin peteği patlamiş
masallahhhbayni bizimki gibi :)SAT'a göre 30+2 'de 1860 gram, 43 cm di. Ilk günden beri 10 gün önde benim hiç değişmedi.
sagol teyzesi:) afiyet olsun bebişe :)
ay gecmis olsun neden.mus ? Dusunmesi biel kotuKızlar günaydın, gece gece evi su bastı üst kattan, eşim gece yarısına kadar duvar, tavan sildi
Ben de 5 makina, yastık, perde, kılıf yıkadımson zamanlarda allah hepimizi böyle belalardan korusun, bu hallermzle uğraşmak cdden zormuş
ben de sezeryanla olacağım doktora sormadım ama hasta kilotu aldım büyük boy depentinYa kızlar sezeryan olacaklar Dr felan sordunuz mu bu hasta kulotu gerekli mi ilki ani sezeryan oldu almamıştım ben ustum giyene kadar tampon gibi birşey sonrasında ped kullanmistim ona gore bende Dr a sorsam mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?