2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
D Dekalpy ay göremedim ne terfisi bu yaaa tebrik ederim cnm bnm müdürmü oldun sen bebiş nasılda hayırlı gelmiş yaa maşallah subhanallah devamını yaşaman daha güzel şeylerle karşılaşman ümidiyle inşallah

Aventi herkes çok övdüğü için Ben onu aldım. Sen aventi kullanmış mıydın?

yenıdogan bezını ne aldınız kızlar?
Prima premiumum aldım ben.

İyi geceler güzel anneler... Bu hafta sonu kız kardeşimin düğünü var uzun zamandır oynayamıyordum 2 yil oldu ve içim kipir kipir enerjim var hemde fazlasiyla ama korkuyorum oynarken bebege birsey olurmu ne dersiniz?
Fazla zıplamadan oyna canım. Çok uzun süre ayakta kalmamaya dikkat et. Sana iyi eğlenceler, hayırlı olsun.

yapma canım yaa hay allah , durup dururken iş çıkmış başınıza, çook geçmiş olsun

Ay canım geçmiş olsun dikkat et kendine eğilip kalkarken

gunaydin kizlar bu aralar o kadar cok yorgun ve uykusuzum kiii kaynimin dugunu vardi bi dunya misafirim vardi onlara yemekti caydi derken mahvoldum

geçmiş olsun canım ya en üst katta mı oturuyorsunuz? Biz en üstte olduğumuz için arada bir öyle problem oluyor ama. Allah beterinden korusun ama o saatte de bir ton iş çıkmış

Bizim oraların oyunları pek salınarak olmuyor kolbastı, horon derken erken doğum olmaz inşallah

Günaydın kızlar güzel bir gün sizinle olsun, bugün hem Aşure günü hemde Cuma ve Selam verip almak çok sevapmış...

Biz doktora gidip geldik oğluşum 31+3 haftalık çıktı kilosu 1750 gr boyu 41 cm ve artık dönmüş baş gelişli dedi doktorumuz. Her şey yolunda şükür ama yine tabiki benim enfeksiyon ve açlık tokluk şekerime bakılacak.Açlık kanı verdim 10.30 da da tokluk vereceğim. Şuanda doktorun tahmini sezeryan tarihi 16 Aralık gözüküyor, çok geç değil mi dedim şuan tahmin etmek zor ama hesaba göre öyle dedi bakalım ne zaman gelecek paşa

Gecmis olsun canim

evet canim bugun muharrem gunu,bol bol dua edelim,Allah hepimizin dualarini kabul etsin.
bebegine de masallah

meltemcivil bugun kontrolun vardi yanilmiyorsam benim 10 defa hareketi nasil sayacagimi sorabilirmisin bide dogumda yanina kimseyi alacaklar mi onu soracaktin tatlim

17 kasım bizim de az kaldı doğuma her gün baslıyor bitiyor yaklasıyoruz ,ilk gebeliği olan arkadaslar benim gibi basına ne gelecegini bilmeden beklemedeler
cnm senndemi sezeryan 17 kasım bizde normal olsun diyoruzda hayırlısı olsun artık az kaldı hadi senn Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…