2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Maşallah kuzuya, sağlıklı olsun yeterki. Oyy doğsun o totoyu ham yaparsın o zaman annesi =)
Kızlar teşekkür ederim. Hemen çorap alayım o zaman. Kaç tane almalıyım sizce?
10-12 tane oldu bizim =) 3 tane de kilotlu çorap aldım, elbiseyle giydiririm diye.

C
anım geçmiş olsun sonuçların güzel olmasına sevindim

Sonuçlarınızın iyi olmasına sevindim canım. İnşallah bundan sonra da böyle devam eder.

4 hastane o bayanı neden kabul etmemiş ki?
Canım benide başka hastaneler kabul etmiyor bu kullandığım kan sulandırıcılardan dolayı takibini aynı dr yapsın diyorlar ben bikaç özel hastane gezdim doğum fiyatı için ama dr geri çeviriyor

Geçmiş olsun meraklı sabırsız baba

Canım ben hep giydirdim doğumdan itibaren tulumların içine ayskları buz gibi oluyor yumuşak bol çorap al istersen

Maşallah canım

Selam kizlar bugun kontrolumuz vardi oglusum 2.590 gr olmus ama boyumuz uzamamis 43 cm yine 35+6 olmus nst ye girdim sanci felan cikmadi kasik agrilarim icinde magnezyum ilacini gunde 3 kere almam gerekiyomus bebegin kafasi kasiklarda dedi oyuzden agrilarin normal dedi 10 gun sonra cagirdi tekrar simdi 10 gun gecermi :)

Maşallah ikinizede geçer inşallah

hadi bakalım hayrlı haberlerle inş
Cnm babyjem aldm yan yatış için 20 tl, bi de delikli olan düz yastık aldım boğulma önleyici diyor o da 30du sanrm.
Kraft pamuk yatağı eve getrdik snunda tam uydu ölçüleriince gibi geliyo tabi insana 5 cm kalınlığı var tamamen pamuk dolgulu zaten yataş diye de tercih ettim yeni doğan bebeklerde visco sağlıksız oluyormuş

Maşaallah kuzucuğa sağlıkla gelir inşallah.Boyu da uzamamış değildir cnm.Zaten ölçü değerlerinde +/- 10 -15 gün(belki daha fazla ) yazıyor. Bi önceki gittiğinde fazla ölçmüş olabilir.

anladim canim hayirli olsun simdiden:))

Canım bende kraft alıcam görümceminkide kraft evet ince geldi banada görümcem altına battaniye katlayıp koymuş bende öyle yapmayı düşünüyorum biraz kalınlaşmış en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…