- 9 Haziran 2015
- 970
- 926
- 103
- 45
7:30 da değil ki 5:50 de eşimle beraber kalkiyorum :) pazarlari da aynen, kurulmus saat gibi kalkiyorum.
Gece de en erken 00:00 da yatiyorum Uyumayı ben de cok istiyorum ama cok uyuyamıyorum nedense.
Ayy cnm bnm hayir olsun ins hayrlisyla Alicz bebislermzi kucagmza
Gözün aydın canım. Dinlenmeye devam. Zamanında sağlıkla gelsin inşallah.
Tamam alayım. Kaç tane almalıyım sence?
Maşallah bebeğine
Doğuma yakın rüyalar arttı
İnşallah gerçeği de aynen böyle olur.
sezeryan mı olcak canım? ay çok az kalmış..benden daha ileride gözüküyor satın..beni de telaş sardı şimdi :)Doğuma kalan Son 23 günüm
Yok artik ya ne mallara kaldik vallahi pislik bisi olsa nolcakti adi adamsaolasın canım bence bı gun once gıttıgım doktor beyınsızdı anlamadı:S
Sağolun kızlar darısı başınıza bir sonraki kontrollerinize inşallahfani2606 nicki nick @Esmer54 @selin7734
Folikim tşk ederizzzz senin ptesi mi rapor için gitcektin cnm ?folik
Verseler nerdeeee hic sanmiyorum 10 dk mi kesen isyerinden ne beklerim izinmi ama herseye rahmen bi ihtimal diyip soyliyecegim bakalim vermiyecekler ama iste ben sansimi deniyimNurcancim şu süt izinlerini 8 hafta olarak alsak, kimse keyfimize değmesin walla :)
Sağol meltemcimm. Sen çerçevede asya yazıyo diye asya hatırladın ismi, duru olcak cnm . O örnektiOzaman maşallah asya bebeğe :)
Benm ki de 2 hafta sonra yani 35. Haftada nst ye sokacak canm. Daha oncesinde gerekmiyor demek ki.
Az kalmış nilaycımmİnşallah salı gününe canım. :)
Maşallah cnmm ikinize de oyy dönmüş seninn kuzu da süperMinik kuşum 1950 kg olmuş 43 cm boyu Nasıl sizce kızlar ?? Doktor artık iki haftada 1 gel dedicocuk doğum pozisyonunu almış normal de olabilir o zaman değerlendircez dedi
masallah canim cok sevindim. canim ben9. haftada kanama yasadim o zaman basladik haftada yarim doz proluton igne kullandim. 21. haftada 2.3 oldu o zamandan beri haftada yarim doz igneye her gun vajinal 200 luk progestan ekledi dr 10 gun sonra 3.1 oldu. hala kullaniyorum vajinal. igneyi 37 ye dek kullandiriyor dr m. bu sefer sorarim progestani nereye kadar kullandirir. canim kimdi dr senin
Evet sezeryan çift plesenta var diye ama dr endişelenme olası kilo iyi dedi hem doğduktan sonra 40 gr alıyormuş günde bebekler ilk dogduklarında mideleri sadece ceviz kadarmış ,anne karnında günde 20 gr alınıyormuş bebibişler günde normalde . Hiç endişelenme herkesin doğumuna az kaldı bi sekilde doğacaklarsezeryan mı olcak canım? ay çok az kalmış..benden daha ileride gözüküyor satın..beni de telaş sardı şimdi :)
evet canımın içi, pazartesi saat 14:00Sağolun kızlar darısı başınıza bir sonraki kontrollerinize inşallahfani2606 nicki nick @Esmer54 @selin7734
Folikim tşk ederizzzz senin ptesi mi rapor için gitcektin cnm ?folik
Maşallah ikinize canim ne güzel haberler bunlar cok sevindim.Kızlarrr kontrolden geldik 33+6 230 gr almışız 2 haftada 2130 gr olmuş bebişimsuyu her şeyi olması gerektiği gibi dedi boyu söylemedi bu sefer. Kafası hala aşağıda iyice dayamış kızım kafasını ondan geceleri çatı ağrılarım arttı sanırım dr ben odaya grer girmez aa ne kdr iyi görünüyosun diyip kulağını çekti bu da ekstra mutlu etti 2 hafta sonra gelmeden önce nst sonra bana gelcen dedi. 36. Hafta olcak ilk nst. Gerekli görse şimdiden sokardı herhalde diye irdelemedim
tatlım ben 7 tane aldımKızlar teşekkür ederim. Hemen çorap alayım o zaman. Kaç tane almalıyım sizce?
Canım ben kraft pamuk yatak aldım biraz mecbur kaldım çünku başka bulamadım sünger almak istemedim beşık yatağı da çok yüksek geldi normalde yatağın biraz sert olması makbuldüŕ pamuk yatak yumuşak 4,5 aya kadar anca yatar gibime geliyor ondan sonrada normal beşık yatağı alıp park yatağı alt bölümde kullanmayı düşünüyorumevet canımın içi, pazartesi saat 14:00
bi de sen güvenli yatış yastığı hangi marka ve ne kadara almıştın? bi de kraft pamuk yatağı annenlerden alıp kontrol etme şansınız olursa unutma cnm haber bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?