2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar mrb bir gün daha geçiyor az kaldı arkadasim sali günü sezaryen olcak sıra geliyor bize

Nurcancim şu süt izinlerini 8 hafta olarak alsak, kimse keyfimize değmesin walla :)
Verseler nerdeeee hic sanmiyorum 10 dk mi kesen isyerinden ne beklerim izinmi ama herseye rahmen bi ihtimal diyip soyliyecegim bakalim vermiyecekler ama iste ben sansimi deniyim

Ozaman maşallah asya bebeğe :)
Benm ki de 2 hafta sonra yani 35. Haftada nst ye sokacak canm. Daha oncesinde gerekmiyor demek ki.
Sağol meltemcimm. Sen çerçevede asya yazıyo diye asya hatırladın ismi, duru olcak cnm . O örnekti bnm eşim asya istemedi yoksa ben seviodum aa iyi bak senin de 35 de demiş daha da rahatladım

Minik kuşum 1950 kg olmuş 43 cm boyu Nasıl sizce kızlar ?? Doktor artık iki haftada 1 gel dedi cocuk doğum pozisyonunu almış normal de olabilir o zaman değerlendircez dedi
Maşallah cnmm ikinize de oyy dönmüş seninn kuzu da süper 32. Haftada aynıydı bebişin ölçüleri bence çok iyi

Arkadaşlar bugun acayip şekilde rahimde baskı ve ağırlık hissediyorum. Doktor Erken doğum riski var dediği icin de korkuyorum sizlerde böyle bir durum var mi

Canım Doktorum adana Medline hastanesinde. Doktorum progestan fitili 34. haftana kadar kullan dedi. Normal doğumda açılmayı engelliyormuş.
Ben şimdi adanaya gidemiyorum doktorumla telefonlaşıyorum. Osmaniye ye gidiyorum. Ama inşallah doğum adana da olacak..

sezeryan mı olcak canım? ay çok az kalmış..benden daha ileride gözüküyor satın..beni de telaş sardı şimdi :)
Evet sezeryan çift plesenta var diye ama dr endişelenme olası kilo iyi dedi hem doğduktan sonra 40 gr alıyormuş günde bebekler ilk dogduklarında mideleri sadece ceviz kadarmış ,anne karnında günde 20 gr alınıyormuş bebibişler günde normalde . Hiç endişelenme herkesin doğumuna az kaldı bi sekilde doğacaklar

Sağolun kızlar darısı başınıza bir sonraki kontrollerinize inşallah fani2606 nicki nick @Esmer54 @selin7734

Folikim tşk ederizzzz senin ptesi mi rapor için gitcektin cnm ? folik
evet canımın içi, pazartesi saat 14:00
bi de sen güvenli yatış yastığı hangi marka ve ne kadara almıştın? bi de kraft pamuk yatağı annenlerden alıp kontrol etme şansınız olursa unutma cnm haber bekliyorum

Son düzenleme:
Maşallah ikinize canim ne güzel haberler bunlar cok sevindim.
Gelinime iyi bakmışsin dünürcüm:))

Canım ben kraft pamuk yatak aldım biraz mecbur kaldım çünku başka bulamadım sünger almak istemedim beşık yatağı da çok yüksek geldi normalde yatağın biraz sert olması makbuldüŕ pamuk yatak yumuşak 4,5 aya kadar anca yatar gibime geliyor ondan sonrada normal beşık yatağı alıp park yatağı alt bölümde kullanmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…