Massallah cnm ins hayrlisiyla zamaninda saglkli dogar bebisinKızlarrr kontrolden geldik 33+6 230 gr almışız 2 haftada 2130 gr olmuş bebişimsuyu her şeyi olması gerektiği gibi dedi boyu söylemedi bu sefer. Kafası hala aşağıda iyice dayamış kızım kafasını ondan geceleri çatı ağrılarım arttı sanırım dr ben odaya grer girmez aa ne kdr iyi görünüyosun diyip kulağını çekti bu da ekstra mutlu etti 2 hafta sonra gelmeden önce nst sonra bana gelcen dedi. 36. Hafta olcak ilk nst. Gerekli görse şimdiden sokardı herhalde diye irdelemedim
Maşallah canım, inşallah erken doğum riskin de kalkar.Herkese mutlu haftasonları kızlar..
Şimdi doktordan çıktım şükür herşey yolunda. Erken doğum riskim devam ediyor ama servikal uzunluğum 2 cm den 2.9 çıkmış. 3 cm yakın..
Yürüyüş ayakta durma yasak israhata devam.. Ama şükürler olsun bebeğimin gelişimi çok iyi..
@chnb canım sen progestanı kaçıncı haftana kadar kullandın?
Denizcimm, gözün aydın canım maşallah size. Gösterdimi güzel prenses yüzünüKızlarrr kontrolden geldik 33+6 230 gr almışız 2 haftada 2130 gr olmuş bebişimsuyu her şeyi olması gerektiği gibi dedi boyu söylemedi bu sefer. Kafası hala aşağıda iyice dayamış kızım kafasını ondan geceleri çatı ağrılarım arttı sanırım dr ben odaya grer girmez aa ne kdr iyi görünüyosun diyip kulağını çekti bu da ekstra mutlu etti 2 hafta sonra gelmeden önce nst sonra bana gelcen dedi. 36. Hafta olcak ilk nst. Gerekli görse şimdiden sokardı herhalde diye irdelemedim
Sağol cnm bnm :)) yok yine göstermedi ama iyi olduğunu öğrenince deli gibi sevindim totoya da razı geldim napimMaşallah canım, inşallah erken doğum riskin de kalkar.
Denizcimm, gözün aydın canım maşallah size. Gösterdimi güzel prenses yüzünü
al bence canım ayakları çok üşür ne kadar sıcak da olsa ..çorap giydiriliyor canım benim komşu yeni doğum yaptı giydirmiş çok üşüyor ayakları diyor
Kızlar teşekkür ederim. Hemen çorap alayım o zaman. Kaç tane almalıyım sizce?Çorap yaz bile olsa mevsimine göre kalın ya da ince giydiriliyor canım. Patikli tulum ya da pantolonların içine giydiriliyor.
Maşallah bebeğine.Minik kuşum 1950 kg olmuş 43 cm boyu Nasıl sizce kızlar ?? Doktor artık iki haftada 1 gel dedicocuk doğum pozisyonunu almış normal de olabilir o zaman değerlendircez dedi
Az kaldi canim sabret yakinda gerceklerini gorucezKızlar yaa çok güzel rüya gördüm kızım doğmuş onu emzirmeye çalışıyorum bir emişi var sütler akıyor ağzının kenarlarindan ama çok tatliydi yaa baya saçı da vardı hatta diyodum boşuna okadar midem bulanmamis demekki. Off uyandigim zaman hayal kırıklığına uğradım resmen(
Gözün aydın canım. Dinlenmeye devam. Zamanında sağlıkla gelsin inşallah.Herkese mutlu haftasonları kızlar..
Şimdi doktordan çıktım şükür herşey yolunda. Erken doğum riskim devam ediyor ama servikal uzunluğum 2 cm den 2.9 çıkmış. 3 cm yakın..
Yürüyüş ayakta durma yasak israhata devam.. Ama şükürler olsun bebeğimin gelişimi çok iyi..
@chnb canım sen progestanı kaçıncı haftana kadar kullandın?
Tamam alayım. Kaç tane almalıyım sence?corap al canim ya ayaklinin icine ya ustune giydiriliyor.
Maşallah bebeğineKızlarrr kontrolden geldik 33+6 230 gr almışız 2 haftada 2130 gr olmuş bebişimsuyu her şeyi olması gerektiği gibi dedi boyu söylemedi bu sefer. Kafası hala aşağıda iyice dayamış kızım kafasını ondan geceleri çatı ağrılarım arttı sanırım dr ben odaya grer girmez aa ne kdr iyi görünüyosun diyip kulağını çekti bu da ekstra mutlu etti 2 hafta sonra gelmeden önce nst sonra bana gelcen dedi. 36. Hafta olcak ilk nst. Gerekli görse şimdiden sokardı herhalde diye irdelemedim
Doğuma yakın rüyalar arttıKızlar yaa çok güzel rüya gördüm kızım doğmuş onu emzirmeye çalışıyorum bir emişi var sütler akıyor ağzının kenarlarindan ama çok tatliydi yaa baya saçı da vardı hatta diyodum boşuna okadar midem bulanmamis demekki. Off uyandigim zaman hayal kırıklığına uğradım resmen(
Ayy cnm bnm hayir olsun ins hayrlisyla Alicz bebislermzi kucagmzaKızlar yaa çok güzel rüya gördüm kızım doğmuş onu emzirmeye çalışıyorum bir emişi var sütler akıyor ağzının kenarlarindan ama çok tatliydi yaa baya saçı da vardı hatta diyodum boşuna okadar midem bulanmamis demekki. Off uyandigim zaman hayal kırıklığına uğradım resmen(
Gözün aydin canım MasaAllah bebegineKızlarrr kontrolden geldik 33+6 230 gr almışız 2 haftada 2130 gr olmuş bebişimsuyu her şeyi olması gerektiği gibi dedi boyu söylemedi bu sefer. Kafası hala aşağıda iyice dayamış kızım kafasını ondan geceleri çatı ağrılarım arttı sanırım dr ben odaya grer girmez aa ne kdr iyi görünüyosun diyip kulağını çekti bu da ekstra mutlu etti 2 hafta sonra gelmeden önce nst sonra bana gelcen dedi. 36. Hafta olcak ilk nst. Gerekli görse şimdiden sokardı herhalde diye irdelemedim
Hadi tekrar gözün aydın benim sipam geri döndü herhalde hareketlerini su ara heryerde hissediyorum özellikle sol tarafa yatırmıyor solu tekmeleyip sağıma baskı yapıyor..
Al bendende okadar) dogum anrasi isten cikarsalak keske diyorum tazminat alip ohh bebegimle 1 sene vakit geciririm bakalim 6 ay ucreysiz izin istycem umarim vermezde cikarirlar )))
Kızlar ben hiç çorap almadım. İlk doğduğu zaman çorap giyebilir mi? Patikli tulum yeter mi? Evimiz sıcak oluyor ama yine de küçük bebek üşür mü?
Bir de otribebe burun aspiratörü alacağım. Başlangıç seti mi almalıyım?
Canim bugün h.sonu ve sen 7.30 da kalkmış yorum yapmışsın Ayy meltem nasıl basariyosun bunu yaa ben iş olmayınca bu saatlere kadar yatıyorum dana gibi
Minik kuşum 1950 kg olmuş 43 cm boyu Nasıl sizce kızlar ?? Doktor artık iki haftada 1 gel dedicocuk doğum pozisyonunu almış normal de olabilir o zaman değerlendircez dedi
bıgun once yaptırdıgımda hemsıre gelıp enfeksıyon var demıstı doktor enfeksıyon yok deyınce doktorun dedıgıne ınandım demekkı hemsıre daha ıyımıs doktordan
Canım ilk etapta bi 4-5 tane almalısın.Patikli tulumlar varken çorap gereksiz gelmiş olabilir fakat o tulumlar tam ayaklara oturmadığı için ısıtmıyor.Çorap ayakları iyice sardığı için üşütmüyor.Kızlar teşekkür ederim. Hemen çorap alayım o zaman. Kaç tane almalıyım sizce?
Kızlarrr kontrolden geldik 33+6 230 gr almışız 2 haftada 2130 gr olmuş bebişimsuyu her şeyi olması gerektiği gibi dedi boyu söylemedi bu sefer. Kafası hala aşağıda iyice dayamış kızım kafasını ondan geceleri çatı ağrılarım arttı sanırım dr ben odaya grer girmez aa ne kdr iyi görünüyosun diyip kulağını çekti bu da ekstra mutlu etti 2 hafta sonra gelmeden önce nst sonra bana gelcen dedi. 36. Hafta olcak ilk nst. Gerekli görse şimdiden sokardı herhalde diye irdelemedim
Az kaldi canim sabret yakinda gerceklerini gorucez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?