2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Ben karar verebilirsem alıcam denizcim. :) Denersem tabi ki yazarım tatlım.

bu liste süper miş ben emzirme önlüğünüde koyucam yanıma bence sende al gelen giden mahremiyet diye bir şey var deme ama birde hastaneden çıkarken giymek için eşofman takımı alıcam

Selam kızlar son bir aydir bu durumdayım hamileyken süt geldgni duymustum ama sıkmadgm halde sabah aksam böyle akiyor yarin hastaneye gdince soracağım internette arastirdim sütün bol olacagini gosterir diyende var dogum belirtisi diyende ama suan ilk süt bosu bosuna akio gbi geliyor bana

Eklentiler

• 2015-10-25 17.30.45.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleme:

bu liste süper miş ben emzirme önlüğünüde koyucam yanıma bence sende al gelen giden mahremiyet diye bir şey var deme ama birde hastaneden çıkarken giymek için eşofman takımı alıcam
Emzirme önlüğü ve yastığı almadım daha ,iyi oldu hatırlattığın cnm sağol Hastaneye giderken giydiklerimi çıkarkende giyerim artk

benimde akıyor ama bu kadar çok değil göğüs pedi kullan bence de sor dr. umarım bol süt olacağanın belirtisidir
bu arada göğüs ucu kremi sürmeye başladın mı benim göğüs uçlarım acımaya başlamıştı sürünce azaldı

sağolasın canım belki 1 tane daha 10lu alırım
bir şey değil sedefcim ama işine karışmak gibi de olmasın bence sende yeterli sayıda hatta fazla almışsın sen bir tek pazen battaniye al eksiğin varsa ben daha çok 10 lu takımları pazen battaniye için aldım yoksa 5 li takımlar yeterli ,h,tyaçlarını karşılar gibi

Emzirme önlüğü ve yastığı almadım daha ,iyi oldu hatırlattığın cnm sağol Hastaneye giderken giydiklerimi çıkarkende giyerim artk
ben minder aldım da önlük kaldı benimde deniz ya kan su falan olursa kıyafetler diye tedbirli olayım dedim bende :) ben de havluyu ekleyeyim listeye off eksikler bir türlü bitmiyor

sağolasın canım düşüneyim bakılım ondan sonra karar vereyim ihtiyaçlar çok bitmiyor masrafa da çok oluyor haliyle

carsaf yastık kılıfı havluda işine yarayabilir canım

kızlar süt sagma makinesi aldınızmı. ben bugun alcaktım ama sütüm falan gelmez boşuna almayayım diye vazgectim. hastanede falan lazım olurmu

Kızlar annem b. Düzünde teyzeme gitmiş, orda 40 tl ye gecelik sabahlık bulmuş tek beden kalmış M. fiyatlar çok uygun oluyomuş beden yok diye nasıl siZce ? Ay bi ton para verdik magazalara yuh dddim ne kdr ucuz
Canım çok güzel sağlıkla giy.beylikduzunde nerdeyimis annem orda oturuyor söylerim bana da alsin

huzurluvemutlu tatlım avent soothie emzigi nerden almıştın. ben pek internetten alışveriş yapmam. ama bu emzik sadece internette var. güvenilir bir site önerebilirmisin. bide kaç günde geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…