Yok cnm kullanmadım amaderinsu06 almıştı sabun kokuludan. Ben beyaz sabun kokusunu sevdiğim için merak ettim görsem aslında denemek istiyorum. Lavanta oldum olası ağır geliyo bana bilmiyorum o nasıldır denersen yorum bekleriz Nilaycım
rica ederim nilaycım :)Tamam tatlım çok sağol. :)
tatlım ben bahar kokusunu aldım yıkandıktan sonra kokusu kalmıyor bence konuya da gerek yok bebişimizin kokusu yeter canım
Bende 5 tane var 3 ü 10 lu 2 tane 5 li.çantaya 2 -10lu 1 -5 li koycam cnmkızlar 1o lu hastane çıkış kaç tane aldınız
bu liste süper miş ben emzirme önlüğünüde koyucam yanıma bence sende al gelen giden mahremiyet diye bir şey var deme ama birde hastaneden çıkarken giymek için eşofman takımı alıcamAy cnm nolur nolmaz at çantaya tırnaklar uzun doğar fln ne bilimbende 1 tane de 5 li koyayım bari doğru diyosun nolur nolmaz.
Anniş listem hastane için:
*2 gecelik 1 pijama sabahlık takım
*1 hırka
* terlik lohusa tacım süsler
*2 atlet
*2 emzirme sütyeni
*3 çorap
*Depend külot
* 1 ufak havlu
*gögüs kremi * gögüs kalkanı
*sıcak su torbası ufak boy
*çubuk kraker çikolata :)) kendime bunlar
*şarj aleti
*diş fırçası macun saç fırçası
*deodorant
* evlenme cüZdanı ( bunu kim ekletti hatırlamıyorum ama ekle dendi)
* makyaj malzemesi rimel göz kalemi ruj ( abartmam tabi)
*kirli torbası
* ıslak mendil
Yine yorum ve varsa ekleme alayım
ben 40 derece yıkadım sabun izi kalıyor demişlerdi hiç bir şey de kalmadı şu an için memnunum ama lekeleri çıkarır mı bilmiyorum canımSağol canım teşekkürler. Ben de kokusu ağır olsun istemiyorum da onun için sordum.
Emzirme önlüğü ve yastığı almadım daha ,iyi oldu hatırlattığın cnm sağol
bu liste süper miş ben emzirme önlüğünüde koyucam yanıma bence sende al gelen giden mahremiyet diye bir şey var deme ama birde hastaneden çıkarken giymek için eşofman takımı alıcam
sağolasın canım belki 1 tane daha 10lu alırımben 10 lu hastane çıkıuşıundan 3 tane 5 li den 2 tane aldım doğuma kaç tane yeter bilmiyorum ama ben yanıma tane 10 lu bir tane 5 li alıcam
benimde akıyor ama bu kadar çok değil göğüs pedi kullan bence de sor dr. umarım bol süt olacağanın belirtisidirSelam kızlar son bir aydir bu durumdayım hamileyken süt geldgni duymustum ama sıkmadgm halde böyle akiyor yarin hastaneye gdince soracağım internette arastirdim sütün bol olacagini gosterir diyende var dogum belirtisi diyende ama suan ilk süt bosu bosuna akio gbi geliyor bana
ben de 1 tane 10lualmıştım onu koyacaktım 3 tane de 5li almıştım iki tanresini koyacaktım 10lu az gelecek sanırım 1 tane daha alayım o zamanBende 5 tane var 3 ü 10 lu 2 tane 5 li.çantaya 2 -10lu 1 -5 li koycam cnm
bir şey değil sedefcim ama işine karışmak gibi de olmasın bence sende yeterli sayıda hatta fazla almışsın sen bir tek pazen battaniye al eksiğin varsa ben daha çok 10 lu takımları pazen battaniye için aldım yoksa 5 li takımlar yeterli ,h,tyaçlarını karşılar gibisağolasın canım belki 1 tane daha 10lu alırım
ben minder aldım da önlük kaldı benimde deniz ya kan su falan olursa kıyafetler diye tedbirli olayım dedim bende :)Emzirme önlüğü ve yastığı almadım daha ,iyi oldu hatırlattığın cnm sağolHastaneye giderken giydiklerimi çıkarkende giyerim artk
sağolasın canım düşüneyim bakılım ondan sonra karar vereyim ihtiyaçlar çok bitmiyor masrafa da çok oluyor haliylebir şey değil sedefcim ama işine karışmak gibi de olmasın bence sende yeterli sayıda hatta fazla almışsın sen bir tek pazen battaniye al eksiğin varsa ben daha çok 10 lu takımları pazen battaniye için aldım yoksa 5 li takımlar yeterli ,h,tyaçlarını karşılar gibi
tamam sedefcim evet masraflar çok fazla zaten eksikler hala çok maalesefsağolasın canım düşüneyim bakılım ondan sonra karar vereyim ihtiyaçlar çok bitmiyor masrafa da çok oluyor haliyle
Bende kestim yikamadan annem alerji olur kasinir ağlar anlayamazsınız niye ağladığını dediBilemedim canm ya , hepinz kesmişsinz benm ablam kesmemiş, ben bi doktor kuzenime sorayım ona göre karar veririm.
carsaf yastık kılıfı havluda işine yarayabilir canımAy cnm nolur nolmaz at çantaya tırnaklar uzun doğar fln ne bilimbende 1 tane de 5 li koyayım bari doğru diyosun nolur nolmaz.
Anniş listem hastane için:
*2 gecelik 1 pijama sabahlık takım
*1 hırka
* terlik lohusa tacım süsler
*2 atlet
*2 emzirme sütyeni
*3 çorap
*Depend külot
* 1 ufak havlu
*gögüs kremi * gögüs kalkanı
*sıcak su torbası ufak boy
*çubuk kraker çikolata :)) kendime bunlar
*şarj aleti
*diş fırçası macun saç fırçası
*deodorant
* evlenme cüZdanı ( bunu kim ekletti hatırlamıyorum ama ekle dendi)
* makyaj malzemesi rimel göz kalemi ruj ( abartmam tabi)
*kirli torbası
* ıslak mendil
Yine yorum ve varsa ekleme alayım
Canım çok güzel sağlıkla giy.beylikduzunde nerdeyimis annem orda oturuyor söylerim bana da alsinKızlar annem b. Düzünde teyzeme gitmiş, orda 40 tl ye gecelik sabahlık bulmuş tek beden kalmış M. fiyatlar çok uygun oluyomuş beden yok diye nasıl siZce ? Ay bi ton para verdik magazalara yuh dddim ne kdr ucuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?