2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar çantamı hazırlamaya başladım ama ayrı ayrı iki tane orta boy valiz hazırlayım dedim almadı ben de tek valize hazırlayacam sanırım biraz büyük olacak .sizin nasıl valizleriniz çok büyük olursa gülünç duruma düşmeyeyim eşim bu valizle herkes güler bize diyor siz ne yaptınız valizi

Az bişey kasıklarımda var, ben idrar yolu enfeksiyonundan supheleniyorum Bakalim sali günü hastaneye gdeym de bi tahlıl ıle kultur yaptirayım.
Evet olabilir ama benimde kasiklarimda cok agri var doktor bebegin kafasi kasiklarda oyuzden agri normal dedi tahlil istemedi seninde oyle olabilir cnm

Canim ben boyle iki valiz yaptim pembe olan benim digeri bebegin terlik tac ivir zivir icin tek bi poset yaptim cnm bebek bezini acmadan paketiyle goturucez zaten

Eklentiler

• 20151025_193538.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 85
Canim ben boyle iki valiz yaptim pembe olan benim digeri bebegin terlik tac ivir zivir icin tek bi poset yaptim cnm bebek bezini acmadan paketiyle goturucez zaten
bunlar haricinde bir de poşet mi hazırladın canım ben de mi öyle yapsam bezi terlik vs ayırırsam yetecek gibi..ayrı ayrı olmasın demiştim bilemedim

suanda güleyim mi aglayayım mı bilemedim. bugun bir sürü para verip iki gecelik iki pijama takımı aldım anadolu yakasında bu tarz yerler yok yada ben nerdeler bilmiyorum
Cnm bende ilk aldığım takımı boynerden 268 tl ye aldım ağlayalım bence

ben 40 derece yıkadım sabun izi kalıyor demişlerdi hiç bir şey de kalmadı şu an için memnunum ama lekeleri çıkarır mı bilmiyorum canım
Ben beyazlarimida yikamaya basladim roxyle bembeyaz yapiyor ama lekeler hic cikmiyor.bebegin lekeleri icin arielin leke cikarticilarindan alip lekeleri elimde citileyip makinaya atmayi dusunuyorum

ben de 1 tane 10lualmıştım onu koyacaktım 3 tane de 5li almıştım iki tanresini koyacaktım 10lu az gelecek sanırım 1 tane daha alayım o zaman
Cnm leylanın dediği gibi senin aldıkların yeter bence bnmkiler hediye olmasa fazla yani yenidoğanlar küçük oluyo bi de onun yerine 0-3 al daha mantıklı

Ben hic 10lu almadim canim 3 tane 5li takimim var 5 tane penye,1nohut,1 orgu 1tanede uyku tulumu olan kislik battaniyem var onlardan secip bir kac tane goturucem hastaneye.

Bende boyle hazirliycam cantamizi,bebeginkiler bebek bakim cantasina benimkiler kucuk spor cantaya 1 paket de bez.

bunlar haricinde bir de poşet mi hazırladın canım ben de mi öyle yapsam bezi terlik vs ayırırsam yetecek gibi..ayrı ayrı olmasın demiştim bilemedim
Evet ayri bi poset yaptim bezi acmak istemedim mikrop kapmasin ozel hastanede olsa insan mikropdan korkuyo haliyle oyuzden paketi acmadim oylece goturucez zaten 40 li kucuk paketten aldim hastane icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…