canım ben gelmezse almayı düşünüyorum hemen eczaneden alınır gelirse gereksiz masraf oluyorkızlar süt sagma makinesi aldınızmı. ben bugun alcaktım ama sütüm falan gelmez boşuna almayayım diye vazgectim. hastanede falan lazım olurmu
suanda güleyim mi aglayayım mı bilemedim. bugun bir sürü para verip iki gecelik iki pijama takımı aldımKızlar annem b. Düzünde teyzeme gitmiş, orda 40 tl ye gecelik sabahlık bulmuş tek beden kalmış M. fiyatlar çok uygun oluyomuş beden yok diye nasıl siZce ? Ay bi ton para verdik magazalara yuh dddim ne kdr ucuz
tatlım calışacagım için gelsede alcam ben. sen gelmesine yardımcı olsun diyemi alcan. ben orasını hiç düşünmedimcanım ben gelmezse almayı düşünüyorum hemen eczaneden alınır gelirse gereksiz masraf oluyor
sütüm başta gelmezse almayı düşünüyorum çalışmaya başlayınca sonra alırım diye düşündüm raporlarla uzatabilirsem uzatacam ..şu an için gereksiz masraf diye düşünmüştüm canımtatlım calışacagım için gelsede alcam ben. sen gelmesine yardımcı olsun diyemi alcan. ben orasını hiç düşünmedim
neyı kesiyosunuzBende kestim yikamadan annem alerji olur kasinir ağlar anlayamazsınız niye ağladığını dedi
anlıyorum tatlım. benim işler değişik biraz. dogumdan hemen sonra arada işe gitme durumum var. ben en iyisi alayım o zaman. gelmezse ona yardımcı olur. denedim derim en azındansütüm başta gelmezse almayı düşünüyorum çalışmaya başlayınca sonra alırım diye düşündüm raporlarla uzatabilirsem uzatacam ..şu an için gereksiz masraf diye düşünmüştüm canım
Göğüs pedi aldim canm kullanicam artik.Benm gogus uclarim acimiyor canm ama bu akan sivi kuruyor kabuklanio ucu yumusamasi icin krem kullaniyorum.Sabah uyanincada ellerimde uyusmalar ve sismeler basladi bakalim yarn hastaneye gdince sorucam insallah kotu birsey yoktur.benimde akıyor ama bu kadar çok değil göğüs pedi kullan bence de sor dr. umarım bol süt olacağanın belirtisidir
bu arada göğüs ucu kremi sürmeye başladın mı benim göğüs uçlarım acımaya başlamıştı sürünce azaldı
Bahar çiçekleri aldım. Yıllardır zaten kendi iç çamaşırlarıma da kullanırım. :)Kızlar dalan roxy matik alanlar hangi kokusunu aldınız? :)
Geçmiş olsun canım. Zamanında sağlıkla gelsin bebeğin.Kizlar gece kiz bni bi yokladi gece bi sanciyla uyandim Allahtan yalanci sanciyms yarim saat ole bi cektm uykumdn uyandirdi o derece rgl donemnde yasadgn sanci gibiydi 10dk da 1 olsydi doktra gidicktmki evin icinde 4 dondum gece cok sukur o yarim saat bna 3saat oldu
Hastanede benden 1 ince 1 kalın olmak üzere 2 tane battaniye getirmemi istedi.evet ya aslında neler var da bizim gezmeye fırsatımız olmadığı için bilmiyoruz sen ikinci bebişte bunları tekrar kullanırsın ya
deniz sen hastane çantasına kaç tane battaniye koyacaksın ekim ve kasım anneleri hep paylaştıkları resimlerde kendi battaniyeleri ni örtmüşlerdi bebeklerin üstüne ki bende zaten öyle yapıcam tabi hastane çıkışı battaniyelerinin dışında kaç tane alacağız ya da sen alacak mısın
Ben 1 tane aldım.kızlar 1o lu hastane çıkış kaç tane aldınız
ben lansinoh krem sürüyorum tavsiye ederimGöğüs pedi aldim canm kullanicam artik.Benm gogus uclarim acimiyor canm ama bu akan sivi kuruyor kabuklanio ucu yumusamasi icin krem kullaniyorum.Sabah uyanincada ellerimde uyusmalar ve sismeler basladi bakalim yarn hastaneye gdince sorucam insallah kotu birsey yoktur.
Almadım. Süt gelmezse hastanede pompalar oluyormuş. Onunla hallederiz.kızlar süt sagma makinesi aldınızmı. ben bugun alcaktım ama sütüm falan gelmez boşuna almayayım diye vazgectim. hastanede falan lazım olurmu
sağol canım bende hastaneyde sorayım belki daha farklı şeylerde isterlerBahar çiçekleri aldım. Yıllardır zaten kendi iç çamaşırlarıma da kullanırım. :)
Çeşitleri olduğunu hamile olduktan sonra öğrendim.
Geçmiş olsun canım. Zamanında sağlıkla gelsin bebeğin.
Hastanede benden 1 ince 1 kalın olmak üzere 2 tane battaniye getirmemi istedi.
bebeklerin kıyafetlerindeki etiketleri keslemmi diye sormuştum herkes kesmiş bende keseyim yıkamadan alerji olur ciltlerini tahriş eder bıdıklarınneyı kesiyosunuz
Sanal pazardan aldım. Kargo dahil 33 TL. Sanal pazar internet sitesinde senin benim gibi üye olmuş bir sürü insan var. Kimi satış yapıyor, kimi müşteri. Aldıktan sonra ürün eline ulaşınca siteye onay veriyorsun. Satıcı parasını öyle alıyor. O yüzden sahtekarlık olayı yok gibi birşey. Ayrıca bana hediye paketi yapıp göndermiş. Çok hoşuma gitti. Ürün orjinal ve açılmamış pakette.huzurluvemutlu tatlım avent soothie emzigi nerden almıştın. ben pek internetten alışveriş yapmam. ama bu emzik sadece internette var. güvenilir bir site önerebilirmisin. bide kaç günde geliyor
Bebek kıyafetlerinin etkilerini canımneyı kesiyosunuz
Etiketleri canım kiyafetlerineyı kesiyosunuz
Bende 1 tane 10lu bi tane 5 li aldım azmi acabaBen 1 tane aldım.
Evet bence de hastaneye sor canım. Benim hastenemde anne için hasta bezi ve pedi veriyorlarmış. Depend hasta kilodu alacaktım, şimdi karar veremedim. Eve çıkınca lazım olur mu, normal pedler yeter mi bilemedim.sağol canım bende hastaneyde sorayım belki daha farklı şeylerde isterler
1 tane 10lu, 1 tane 6lı, 1 tane 5li aldım. Az mı diye düşünmeye başladım.Bende 1 tane 10lu bi tane 5 li aldım azmi acaba
Canım benimde sabahları uyuşma oluyor ellerimde şişme yeni başladı neden acaba dr. Sorarız sen önce gidersen bana da yazarmisinGöğüs pedi aldim canm kullanicam artik.Benm gogus uclarim acimiyor canm ama bu akan sivi kuruyor kabuklanio ucu yumusamasi icin krem kullaniyorum.Sabah uyanincada ellerimde uyusmalar ve sismeler basladi bakalim yarn hastaneye gdince sorucam insallah kotu birsey yoktur.
Yani bilemedim bende1 tane 10lu, 1 tane 6lı, 1 tane 5li aldım. Az mı diye düşünmeye başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?