2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar annem b. Düzünde teyzeme gitmiş, orda 40 tl ye gecelik sabahlık bulmuş tek beden kalmış M. fiyatlar çok uygun oluyomuş beden yok diye nasıl siZce ? Ay bi ton para verdik magazalara yuh dddim ne kdr ucuz
suanda güleyim mi aglayayım mı bilemedim. bugun bir sürü para verip iki gecelik iki pijama takımı aldım anadolu yakasında bu tarz yerler yok yada ben nerdeler bilmiyorum

tatlım calışacagım için gelsede alcam ben. sen gelmesine yardımcı olsun diyemi alcan. ben orasını hiç düşünmedim
sütüm başta gelmezse almayı düşünüyorum çalışmaya başlayınca sonra alırım diye düşündüm raporlarla uzatabilirsem uzatacam ..şu an için gereksiz masraf diye düşünmüştüm canım

anlıyorum tatlım. benim işler değişik biraz. dogumdan hemen sonra arada işe gitme durumum var. ben en iyisi alayım o zaman. gelmezse ona yardımcı olur. denedim derim en azından

Göğüs pedi aldim canm kullanicam artik.Benm gogus uclarim acimiyor canm ama bu akan sivi kuruyor kabuklanio ucu yumusamasi icin krem kullaniyorum.Sabah uyanincada ellerimde uyusmalar ve sismeler basladi bakalim yarn hastaneye gdince sorucam insallah kotu birsey yoktur.

Son düzenleme:
Kızlar dalan roxy matik alanlar hangi kokusunu aldınız? :)
Bahar çiçekleri aldım. Yıllardır zaten kendi iç çamaşırlarıma da kullanırım. :)
Çeşitleri olduğunu hamile olduktan sonra öğrendim.

Geçmiş olsun canım. Zamanında sağlıkla gelsin bebeğin.

Hastanede benden 1 ince 1 kalın olmak üzere 2 tane battaniye getirmemi istedi.

ben lansinoh krem sürüyorum tavsiye ederim
yarın dr dönüşü bizede bilgilendir, umarım güzel haberler verirsin

sağol canım bende hastaneyde sorayım belki daha farklı şeylerde isterler

neyı kesiyosunuz
bebeklerin kıyafetlerindeki etiketleri keslemmi diye sormuştum herkes kesmiş bende keseyim yıkamadan alerji olur ciltlerini tahriş eder bıdıkların
remyacım ben işe başlayınca alıcam pompayı ama arkadaşım kendi pompasını bana verdi medela marka ama ben lansinoh alıcam

huzurluvemutlu tatlım avent soothie emzigi nerden almıştın. ben pek internetten alışveriş yapmam. ama bu emzik sadece internette var. güvenilir bir site önerebilirmisin. bide kaç günde geliyor
Sanal pazardan aldım. Kargo dahil 33 TL. Sanal pazar internet sitesinde senin benim gibi üye olmuş bir sürü insan var. Kimi satış yapıyor, kimi müşteri. Aldıktan sonra ürün eline ulaşınca siteye onay veriyorsun. Satıcı parasını öyle alıyor. O yüzden sahtekarlık olayı yok gibi birşey. Ayrıca bana hediye paketi yapıp göndermiş. Çok hoşuma gitti. Ürün orjinal ve açılmamış pakette.

Akşam sipariş verdiğim için ertesi gün kargoya verildi. Bir sonraki gün eline ulaştı. Gündüz verirsen sanırım aynı gün kargoya verilir.

Sanal pazar sitesinde avent soothie diye aratıcında bir sürü çıkıyor. En üstte çıkan meydan ürünü yazandan aldım.

neyı kesiyosunuz
Bebek kıyafetlerinin etkilerini canım

sağol canım bende hastaneyde sorayım belki daha farklı şeylerde isterler
Evet bence de hastaneye sor canım. Benim hastenemde anne için hasta bezi ve pedi veriyorlarmış. Depend hasta kilodu alacaktım, şimdi karar veremedim. Eve çıkınca lazım olur mu, normal pedler yeter mi bilemedim.

Hastane benden, bebek için mama kaşığı istedi. İlk başta süt gelmezse hemşireler mama veriyormuş. Her hastanenin uygulaması ve istedikleri farklı olabilir.

Canım benimde sabahları uyuşma oluyor ellerimde şişme yeni başladı neden acaba dr. Sorarız sen önce gidersen bana da yazarmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…