2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Evet ayri bi poset yaptim bezi acmak istemedim mikrop kapmasin ozel hastanede olsa insan mikropdan korkuyo haliyle oyuzden paketi acmadim oylece goturucez zaten 40 li kucuk paketten aldim hastane icin
ben de 15 tane bez koydum yeter mi ki

ben 40 derece yıkadım sabun izi kalıyor demişlerdi hiç bir şey de kalmadı şu an için memnunum ama lekeleri çıkarır mı bilmiyorum canım
Bende bebegimin giysilerini bugun 30 derece de yikadim dalan roxy ile sabunlar kalmış hep üstünde erimemis tekrardan attım makinaya durulattim iyice

Basakfehpost:deterjanlember: 707677 .!.:
Ben dalinin sıvı deterjaniyla yikadim 30 derecede yumuşacık oldular
İyi yapmissiniz sıvı deterjan ile yıkamak gerekiyormus düşük derecede yıkandığı için bir dahaki sefere sıvı deterjan ile yikayacam

Ben henüz hazırlamadım. Kabin tipi küçük 1 adet valiz hazırlamayı düşünüyorum.

Ayy ne güzel, bayılırım büyük yatak odalarina. Benm evim 95 m2 3+1 odalarim banyom küçük haliyle. Neyse bedava ev, sükretmek lazim, allah kirada olanları kurtarsin.

Ben de oda yapmadm canm, misafir odamdaki çekyatn yanına bu dolabı yaptrdık, bi de park yatak aldik o kadar. 3 yaşında falan oda yaparız.

Kızlar annem b. Düzünde teyzeme gitmiş, orda 40 tl ye gecelik sabahlık bulmuş tek beden kalmış M. fiyatlar çok uygun oluyomuş beden yok diye nasıl siZce ? Ay bi ton para verdik magazalara yuh dddim ne kdr ucuz

Ayy ne güzelmiş canm Güle güle giy Bdüzünde nerden almış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…