saol canım bilgi için. aratırken görmüştüm sanalpazarı. sarı rengi varmı diye mesaj attık cevap gelmedi daha. gelsin alcam bende ordanSanal pazardan aldım. Kargo dahil 33 TL. Sanal pazar internet sitesinde senin benim gibi üye olmuş bir sürü insan var. Kimi satış yapıyor, kimi müşteri. Aldıktan sonra ürün eline ulaşınca siteye onay veriyorsun. Satıcı parasını öyle alıyor. O yüzden sahtekarlık olayı yok gibi birşey. Ayrıca bana hediye paketi yapıp göndermiş. Çok hoşuma gitti. Ürün orjinal ve açılmamış pakette.
Akşam sipariş verdiğim için ertesi gün kargoya verildi. Bir sonraki gün eline ulaştı. Gündüz verirsen sanırım aynı gün kargoya verilir.
Sanal pazar sitesinde avent soothie diye aratıcında bir sürü çıkıyor. En üstte çıkan meydan ürünü yazandan aldım.
Bebek kıyafetlerinin etkilerini canım
Kizlar gece kiz bni bi yokladi gece bi sanciyla uyandim Allahtan yalanci sanciyms yarim saat ole bi cektm uykumdn uyandirdi o derece rgl donemnde yasadgn sanci gibiydi 10dk da 1 olsydi doktra gidicktmki evin icinde 4 dondum gece cok sukur o yarim saat bna 3saat oldu
Cok guzel canim bebeginle birlikte guzel gunlerde kullanin nerden aldigini ve fiyatini ogrenebilirmiyim cnm bende arastiriyorum da
Kraft 70e120 aldim calipso 450 tl pamuk yatagiylaslm arkadaşlar,tüm anne ve bebişler iyidir umarım
ben park yatak alan arkadaşlara marka ve fiyatını sorcaktım.malum az zaman kaldı yazarsanız sevinirim
bak ben orasını hiç düşünmemişim. bende keseyim olmazsa. eşim internetten emzigi ararken pompayı alsak iyi olurmuş dedim onuda internetten avent marka siparişini vermiş. bebişimize ilk kez internetten bişi alcaz. umarım bi sıkıntı cıkmazbebeklerin kıyafetlerindeki etiketleri keslemmi diye sormuştum herkes kesmiş bende keseyim yıkamadan alerji olur ciltlerini tahriş eder bıdıkların
remyacım ben işe başlayınca alıcam pompayı ama arkadaşım kendi pompasını bana verdi medela marka ama ben lansinoh alıcam
Cnm cok guzel olmus bayildm kizinin dolabina duvar boyasina biz oda yapamiyrz malesef bizimki okonuda sansli degil anasiyla babaciginin yaninda yatick mecbur esim cok memnun bu durumdn fkt ben esim memnun diye memnunum tabi fkt icimdede vardi yani oda duzmk nasip belki genc odasini duzerz nasip olurda ins gule gule kullanin ins cnm
evet ya aslında neler var da bizim gezmeye fırsatımız olmadığı için bilmiyoruz sen ikinci bebişte bunları tekrar kullanırsın ya
deniz sen hastane çantasına kaç tane battaniye koyacaksın ekim ve kasım anneleri hep paylaştıkları resimlerde kendi battaniyeleri ni örtmüşlerdi bebeklerin üstüne ki bende zaten öyle yapıcam tabi hastane çıkışı battaniyelerinin dışında kaç tane alacağız ya da sen alacak mısın
doğru söylüyorsun konuşmak en güzeli çok sağol :)Evet bence de hastaneye sor canım. Benim hastenemde anne için hasta bezi ve pedi veriyorlarmış. Depend hasta kilodu alacaktım, şimdi karar veremedim. Eve çıkınca lazım olur mu, normal pedler yeter mi bilemedim.
Hastane benden, bebek için mama kaşığı istedi. İlk başta süt gelmezse hemşireler mama veriyormuş. Her hastanenin uygulaması ve istedikleri farklı olabilir.
ne biliyim hastane olunca ben biraz huylanıyorum. o yüzden önlem olarak alcam yanımaÇarşaf verirler diye düşündüm sorayım onu. Havlu ekli listede unutmamak lazım sağol cnmm
Tesekkürler gülcüm :)Çok ciciymiş :) İyi günlerle kullansın inşaallah sağlıkla huzurla
Çoook iyi araştır canım fiyat mağazadan mağazaya dünya kadar oynuyor aynı ürün aynı marka olduğu halde (bu arada bu ürün coalo marka)
kocaelinden aldım. mobilyacılar sitesinde (mobesko) 2800 dediler şehir içinde 2500-2300 dediler. gölcük 17 ağustos çarşısında özdeller den 1790 a aldık yatağı cibinliği vs vs hepsi dahil fiyatı 18mm sunta lam (mdf bakıyorduk ama inanın fark yook) etiketleri sökülüyor sade bi mobilya oluyor beşikten çalışma masası falanda oluyormuş
ben aldım pınar cım ya bakalım evde de kucağına alacakları o battaniyelerle almalarına izin vericem sar sarmala misali :)Ben hic 10lu almadim canim 3 tane 5li takimim var 5 tane penye,1nohut,1 orgu 1tanede uyku tulumu olan kislik battaniyem var onlardan secip bir kac tane goturucem hastaneye.
Kotu dusunme hemen canim bebisler buyudu artik ve alanlari daraldi eskisi kadar hareketli olamiyolar canimselam kızlar bugun okuz gıbı uyumusum aralarda uyandım yemek felan yedım yıne uyudum ama hıc bebegın hareketını hıssetmedım sımdı cıkolata yedım onu beklıyorum oynamazsa acile gıtcem :S
Tesekkür ederim canm.meltemciğim çok güzel bebişinin dolabı güle güle kullansın
tatlım yıkarken ay gruplarına göre ayır dolaba da öyle yerleştir karışmaz ilk başta kullandıklarınn zaten zamanla küçük olurlar ve hangi ay grubunda olduğunu ezberlersin bence :)Walla etiketi en cok da o yuzden kesmrk istemiyorum :) etiketleri kesersem kaç aylık olduklarini anlamam ben :)
inşallah oyledır canım bı kere vursa rahatlıcamda bakalım tepı beklıomKotu dusunme hemen canim bebisler buyudu artik ve alanlari daraldi eskisi kadar hareketli olamiyolar canim
Hiç tadını çıkaramadım hamileliğin o knuda şanssızız çalışınca olmuyo yani doya doya gezebilmek( cnm ben 1 adet kalın battaniye 2 tane de hastane çıkışı içindekilerden olcak pamuk. Herhalde yeter listeme öyle yazmışım.
Bebiş için çanta listem;
*10-15 adet bez
*ıslak mendil unibaby
*ağız mendili
*tırnak makası
*biberon
*kullan-at alt açma
*pişik kremi
*saç tarak fırça
*2 pazen battaniye( hastane çıkışının içindekiler)
*1 kalın battaniye
*2 adet 10'lu hastane çıkışı
*çorap
*2 adet yelek
- oto koltuğunu alcaz yanımıza taşıma için
Hastane çıkışımız 5 tane var 2 tanesini koycam çantaya az mı gelir leylacım sen nasıl yapıcan?Eksik gördüğün bir şey var mı listede
Ay cnm nolur nolmaz at çantaya tırnaklar uzun doğar fln ne bilimbende 1 tane de 5 li koyayım bari doğru diyosun nolur nolmaz.
Anniş listem hastane için:
*2 gecelik 1 pijama sabahlık takım
*1 hırka
* terlik lohusa tacım süsler
*2 atlet
*2 emzirme sütyeni
*3 çorap
*Depend külot
* 1 ufak havlu
*gögüs kremi * gögüs kalkanı
*sıcak su torbası ufak boy
*çubuk kraker çikolata :)) kendime bunlar
*şarj aleti
*diş fırçası macun saç fırçası
*deodorant
* evlenme cüZdanı ( bunu kim ekletti hatırlamıyorum ama ekle dendi)
* makyaj malzemesi rimel göz kalemi ruj ( abartmam tabi)
*kirli torbası
* ıslak mendil
Yine yorum ve varsa ekleme alayım
Cok iyi almissin fiyat cok uygun cilekte begendim sadece gardolap ve besik 2650 tl acikcasi banada cok geldi. Bu aklimda olsun bende istanbuldayim acaba kuruluma getirirlermi bu tarafa ? Yada subeleri varmi acaba istanbulda ben bi netten bakiyim canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?