2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
saol canım bilgi için. aratırken görmüştüm sanalpazarı. sarı rengi varmı diye mesaj attık cevap gelmedi daha. gelsin alcam bende ordan

Deme ay doğum sancılari o kadar kötü mü ya gecmiş olsun cnm

Cok guzel canim bebeginle birlikte guzel gunlerde kullanin nerden aldigini ve fiyatini ogrenebilirmiyim cnm bende arastiriyorum da

Çoook iyi araştır canım fiyat mağazadan mağazaya dünya kadar oynuyor aynı ürün aynı marka olduğu halde (bu arada bu ürün coalo marka)
kocaelinden aldım. mobilyacılar sitesinde (mobesko) 2800 dediler şehir içinde 2500-2300 dediler. gölcük 17 ağustos çarşısında özdeller den 1790 a aldık yatağı cibinliği vs vs hepsi dahil fiyatı 18mm sunta lam (mdf bakıyorduk ama inanın fark yook) etiketleri sökülüyor sade bi mobilya oluyor beşikten çalışma masası falanda oluyormuş

bak ben orasını hiç düşünmemişim. bende keseyim olmazsa. eşim internetten emzigi ararken pompayı alsak iyi olurmuş dedim onuda internetten avent marka siparişini vermiş. bebişimize ilk kez internetten bişi alcaz. umarım bi sıkıntı cıkmaz

Teşekkürler canm İnş zamanı gelince siz de yaparsnz
Bu arada ben de oda yapmadım ki, misafir odamızda bi cekyatımız var, duvarlari duvar kagidi yaptrdık, bi de bu dolabı yaptrdık, park yatak da atıcaz o kadar Oyle bi takım falan almadık yani.
Bizim bebiş de uzun süre bizimle odamızda yatacak zaten :)

selam kızlar bugun okuz gıbı uyumusum aralarda uyandım yemek felan yedım yıne uyudum ama hıc bebegın hareketını hıssetmedım sımdı cıkolata yedım onu beklıyorum oynamazsa acile gıtcem :S

Leyloş ben şu en kalınlarından bi tane aldım, nevresimin içine geçireyim die, bi tane hastane cıkısında olacak, bi tane de ne cok ınce ne cok kalın nohutlu diyolar ondan alıcam.

doğru söylüyorsun konuşmak en güzeli çok sağol :)

Cok iyi almissin fiyat cok uygun cilekte begendim sadece gardolap ve besik 2650 tl acikcasi banada cok geldi. Bu aklimda olsun bende istanbuldayim acaba kuruluma getirirlermi bu tarafa ? Yada subeleri varmi acaba istanbulda ben bi netten bakiyim canm

Ben hic 10lu almadim canim 3 tane 5li takimim var 5 tane penye,1nohut,1 orgu 1tanede uyku tulumu olan kislik battaniyem var onlardan secip bir kac tane goturucem hastaneye.
ben aldım pınar cım ya bakalım evde de kucağına alacakları o battaniyelerle almalarına izin vericem sar sarmala misali :)

selam kızlar bugun okuz gıbı uyumusum aralarda uyandım yemek felan yedım yıne uyudum ama hıc bebegın hareketını hıssetmedım sımdı cıkolata yedım onu beklıyorum oynamazsa acile gıtcem :S
Kotu dusunme hemen canim bebisler buyudu artik ve alanlari daraldi eskisi kadar hareketli olamiyolar canim

Walla etiketi en cok da o yuzden kesmrk istemiyorum :) etiketleri kesersem kaç aylık olduklarini anlamam ben :)
tatlım yıkarken ay gruplarına göre ayır dolaba da öyle yerleştir karışmaz ilk başta kullandıklarınn zaten zamanla küçük olurlar ve hangi ay grubunda olduğunu ezberlersin bence :)

Denzcim yıkadıktan sonra sürmek için bebe yaği istiyolarmış, hatta bazi hastaneler şampuan da istiyolarmıs Bunlari hastaneden teyit etmek lazim,
Ben bi tane de pelerin havlu koyarim onlar istemeseler de.

Canm orda duş alirsak die havlu tarak sampuan da görmüştüm nette bi listede bide kaymayan bi terlik

Mobeskoya gittim çilek/newjoy/kanz/bellona/kelebek/caploonba/belis/faha büssürü yerel marka gezdim ve aynı zamanda özdellerin mobilya mağazası ordaydı orası bize 2500 dedi ve inmedi. coalo nun bayiliği varmış. ben gölcükten aldım genelde çeyiz mağazasıydı bir iki beşik vardı. düşün aynı marka aynı mağaza farklı şube.. kadın bizde indirim var dedi. aldım yanında verdiği uyku setide özdileğindi canım dandik bi şeyde vermedi. büyük ihtimal istanbula vardır kurulumu hatta bize istanbuldan geliyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…