2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Evet olabilir ama benimde kasiklarimda cok agri var doktor bebegin kafasi kasiklarda oyuzden agri normal dedi tahlil istemedi seninde oyle olabilir cnm

Benm dr tahlil ve kültür yaptır içimşz rahat etsin dedi canm, sali gibi randv alip yaptrcam.

Ben simdilik sadece kucuk besikle sifonyer aldim canim odasini 40 imiz cikinca alicaz ins bende sade beyaz dusunuyorum

En güZeli beyaz canm ya, bebek odasina beyaz cok yakısıyo

Ya bende normal doğumun dikiş sancısından tırsmaya başladım desem artk ekim annelerini okumasam mı üff doğurmasak mı böyle iyiydik
herkezde kesik olcak diye bişey yok ki canım. dün konuştugum arkadaşımda ne kesik olmuş nede yırtık. 9 ay boyuncada yatmış. hiç hareket yok hiç egzersiz yok. sancılarada dayanılmayacak sancılar değil diyor.

kızlar gecen kk de dogumdan sonra hangi aldıklarınızdan pişman oldunuz diye bir yer vardı onları okudum. gögüs ucu kremi ve bebek yagı değilde saf zeytin yagı kullanın demişler. gögüs ucu kremi işe yaramıyor falan demişler. o yüzden ben bilemedim. doguma kadar zeytin yagı kullansammı diyorum. sizin bu konuda bir bilginiz varmı

tek takımsa sen benden fazla aglarsın tatlım ya ben bugun oysho ve suwen den üç takım bide kalınından sabahlık aldım 400 gibi bişey tuttu bu aralar sevgili kocacıgım daha cok aglıyor
Suwen cnm bnmde gecelik pijama sabahlık 3ü tuttu o kdr amann napim hediye çekim de vardı çkk da şık o yüzden eşler ağlasınohh sefamız olsun

Topu nasıl götürelim hastane versin ya da ben evde bol bol zıplayıp plates topunda sonra hastaneye gideyimbu plates topunu bende çok okudum hatta sakın uzanmayın diyolar hep dik konumda olun, yürüyün merdiven çkın topta zıplayın açılma daha çabuk olur denmiş

doğru demıs benım dikişli oldu dogumlarım ıkısıde ılkınde ebenın tecrubesızlıgımı nedır dikişten cektım ama ıkıncıde dikişlerım cok ıyıydı rahat rahat yuruyodum oturuyodum

Canım ben caploombadan aldım. Kampanya vardı. Şimdi yine kampanya yapmışlar. Büyüyen karyola, 3 kapılı gardrop, şifoniyer, yatak ve uyku seti hepsi 2495 TL. Tek tek alırsan 3300 TL ye geliyor. İstersen oraya da bak. Türkiye 'nin pek çok şehrinde şubesi olan bir mağazaymış. Ben de forum sayesinde öğrendim. Daha önce hiç duymamıştım. Benim aldığım kakule modeli

Suwen cnm bnmde gecelik pijama sabahlık 3ü tuttu o kdr amann napim hediye çekim de vardı çkk da şık o yüzden eşler ağlasınohh sefamız olsun
aldıklarımı bende cok begendim tatlım. kartı uzatırken biraz elleri titredi gibi geldi banayinede sağolsun iki aydır her haftasonu ordan oraya koşturdum onu alcaklar için gık demedi canım kocacıgım

tatlım yıkarken ay gruplarına göre ayır dolaba da öyle yerleştir karışmaz ilk başta kullandıklarınn zaten zamanla küçük olurlar ve hangi ay grubunda olduğunu ezberlersin bence :)

Ya ablam ne güzel ayrı ayrı paketlemiş aylara göre öyle getirdi türkiyeye. Ben karıştırırım die tırstım ama ablam "korkma den karıştırsan da ben ayırırım" dedi. Ablam hep yanımda olsa keşke

Cnm bnu yazan 3 dikişli bi anneydi 3 tanecik dikişte bile 2 hafta oturamamış hep uzanarak emzirmiş ondan tırstım ben. Ya da okumamak lazım böyle şeyleri etkileniyoruz ister istmez. Senin arkdşn ne şanslıymış inş öyle oluruz ...

Ben de hep normal doğum hikayelerinde sancı sırası sıcak dus aldiklarini okudum, ondan ekledim havluyu falan listeye Plates topunda kararsızım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…