ayy çok güldüm deniz yaaPolar sabahlıklar çok iyi oluyo her şeyle kombinlenir bi deiyi bak kv işe yaradı
tatlım süper olmuş. cok çekmeceli dolaplara bayılırımKızlar dün kuzumun dolabı geldi nihayet Bi tek camlarinin arkasına tülü dikecekler anneannesi ile babaannesi :)
Evet olabilir ama benimde kasiklarimda cok agri var doktor bebegin kafasi kasiklarda oyuzden agri normal dedi tahlil istemedi seninde oyle olabilir cnm
Ben simdilik sadece kucuk besikle sifonyer aldim canim odasini 40 imiz cikinca alicaz ins bende sade beyaz dusunuyorum
Meltemcim valla iyi dedin hem sorayım hem ekleyeyimDenzcim yıkadıktan sonra sürmek için bebe yaği istiyolarmış, hatta bazi hastaneler şampuan da istiyolarmıs Bunlari hastaneden teyit etmek lazim,
Ben bi tane de pelerin havlu koyarim onlar istemeseler de.
herkezde kesik olcak diye bişey yok ki canım. dün konuştugum arkadaşımda ne kesik olmuş nede yırtık. 9 ay boyuncada yatmış. hiç hareket yok hiç egzersiz yok. sancılarada dayanılmayacak sancılar değil diyor.Ya bende normal doğumun dikiş sancısından tırsmaya başladım desem artk ekim annelerini okumasam mıüff doğurmasak mı böyle iyiydik
Ben bi tane cekcekli alirim dıe düşünüyorumCanim ben boyle iki valiz yaptim pembe olan benim digeri bebegin terlik tac ivir zivir icin tek bi poset yaptim cnm bebek bezini acmadan paketiyle goturucez zaten
Suwen cnm bnmde gecelik pijama sabahlık 3ü tuttu o kdrtek takımsa sen benden fazla aglarsın tatlım yaben bugun oysho ve suwen den üç takım bide kalınından sabahlık aldım 400 gibi bişey tuttu bu aralar sevgili kocacıgım daha cok aglıyor
Sorma aynen öyle :)He he :) ya bu bebişler çok fenalar, parmaklarında oynatıyorlar şimdiden bizi :)
Topu nasıl götürelim hastane versintatlım iyi yapmışsın. gecen yeni dogum yapan bir arkadaşımla konuştum. sancıları daha iyi atlatmak ve rahatlamak için hastanede sıcak duşa girmiş devamlı cok iyi geldi ve cok işe yarıyor dedi. bide devamlı plates topunda zıplamış durmuş
doğru demıs benım dikişli oldu dogumlarım ıkısıde ılkınde ebenın tecrubesızlıgımı nedır dikişten cektım ama ıkıncıde dikişlerım cok ıyıydı rahat rahat yuruyodum oturuyodumherkezde kesik olcak diye bişey yok ki canım. dün konuştugum arkadaşımda ne kesik olmuş nede yırtık. 9 ay boyuncada yatmış. hiç hareket yok hiç egzersiz yok. sancılarada dayanılmayacak sancılar değil diyor.
Ayy bende gece yatmadan muhabbet ediyoduk ya en son pınarın yan yan bakıyo diyişine gülerek uyudumayy çok güldüm deniz yaa
Canım ben caploombadan aldım. Kampanya vardı. Şimdi yine kampanya yapmışlar. Büyüyen karyola, 3 kapılı gardrop, şifoniyer, yatak ve uyku seti hepsi 2495 TL. Tek tek alırsan 3300 TL ye geliyor. İstersen oraya da bak. Türkiye 'nin pek çok şehrinde şubesi olan bir mağazaymış. Ben de forum sayesinde öğrendim. Daha önce hiç duymamıştım. Benim aldığım kakule modeliCok iyi almissin fiyat cok uygun cilekte begendim sadece gardolap ve besik 2650 tl acikcasi banada cok geldi. Bu aklimda olsun bende istanbuldayim acaba kuruluma getirirlermi bu tarafa ? Yada subeleri varmi acaba istanbulda ben bi netten bakiyim canm
aldıklarımı bende cok begendim tatlım. kartı uzatırken biraz elleri titredi gibi geldi banaSuwen cnm bnmde gecelik pijama sabahlık 3ü tuttu o kdramann napim hediye çekim de vardı çkk da şık o yüzden eşler ağlasın ohh sefamız olsun
tatlım yıkarken ay gruplarına göre ayır dolaba da öyle yerleştir karışmaz ilk başta kullandıklarınn zaten zamanla küçük olurlar ve hangi ay grubunda olduğunu ezberlersin bence :)
Cnm bnu yazan 3 dikişli bi anneydi 3 tanecik dikişte bile 2 hafta oturamamış hep uzanarak emzirmiş ondan tırstım ben. Ya da okumamak lazım böyle şeyleri etkileniyoruz ister istmez. Senin arkdşn ne şanslıymış inş öyle oluruz ...herkezde kesik olcak diye bişey yok ki canım. dün konuştugum arkadaşımda ne kesik olmuş nede yırtık. 9 ay boyuncada yatmış. hiç hareket yok hiç egzersiz yok. sancılarada dayanılmayacak sancılar değil diyor.
aaa oynamıyormuydu sıpa. arada yoruluyorlarmı noluyor canım bi duruyorlar. iki gün önce benimkide pek hareketsizdi. ama iki gündür uyku uyutmuyor sıpaoh be zillim oynadı sonunda
benim doğum yapacağım yerde yıkamıyorlar bebeği verniks sıvısı önemliymiş ilk 3 gün yıkatmıyorlar
tatlım iyi yapmışsın. gecen yeni dogum yapan bir arkadaşımla konuştum. sancıları daha iyi atlatmak ve rahatlamak için hastanede sıcak duşa girmiş devamlı cok iyi geldi ve cok işe yarıyor dedi. bide devamlı plates topunda zıplamış durmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?