2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Cnm bende ilk aldığım takımı boynerden 268 tl ye aldım ağlayalım bence
tek takımsa sen benden fazla aglarsın tatlım ya ben bugun oysho ve suwen den üç takım bide kalınından sabahlık aldım 400 gibi bişey tuttu bu aralar sevgili kocacıgım daha cok aglıyor

güle güle kullanın remyacım allah içine sindirsin, ben hepsini kesicem tenleri çok hassas olur yazık bebeklerimize sonra canları çok yanar ya

Denzcim yıkadıktan sonra sürmek için bebe yaği istiyolarmış, hatta bazi hastaneler şampuan da istiyolarmıs Bunlari hastaneden teyit etmek lazim,
Ben bi tane de pelerin havlu koyarim onlar istemeseler de.

benim doğum yapacağım yerde yıkamıyorlar bebeği verniks sıvısı önemliymiş ilk 3 gün yıkatmıyorlar

Subeden subeye fark oluyo demekki ne mutlu size ins bizde kaziklanmadan guzel bi takim aliriz :)

Canm orda duş alirsak die havlu tarak sampuan da görmüştüm nette bi listede bide kaymayan bi terlik
tatlım iyi yapmışsın. gecen yeni dogum yapan bir arkadaşımla konuştum. sancıları daha iyi atlatmak ve rahatlamak için hastanede sıcak duşa girmiş devamlı cok iyi geldi ve cok işe yarıyor dedi. bide devamlı plates topunda zıplamış durmuş

Subeden subeye fark oluyo demekki ne mutlu size ins bizde kaziklanmadan guzel bi takim aliriz :)

bizim şansımız şu oldu canım ben gölcükte oturuyorum ilk özdellere gittik en ucuz fiyatı o vermiş onun üstüne dolaştık baya döndük yine ordan aldık

Merhaba kızlar, bende 2014 aralık annesiyim.Allah'ım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Şu anki heyecanınızı çok iyi anlıyorum her anı çok güzel ama onların içinde olduğunu bile hissetmek çok güzel.
Kızlar ben doğumu yaptım şimdi bez telaşı mama telaşı başladı tabi bende kolları sıvadım ve kokulu taş ile sabun yapmaya başladım. Uygun fiyatlarla yaptırmak isteyen olursa bana mesaj atsın.

güle güle kullanın remyacım allah içine sindirsin, ben hepsini kesicem tenleri çok hassas olur yazık bebeklerimize sonra canları çok yanar ya
bende kescem tatlım. ben kendimde bile keserim etiketleri. cok rahatsız olurum. ama bebiş için aklıma gelmemişti cok mantıklı. daha neler ögrences dur bakalım

kızlar süt sagma makinesi aldınızmı. ben bugun alcaktım ama sütüm falan gelmez boşuna almayayım diye vazgectim. hastanede falan lazım olurmu

Her hastanenn kendi pompasi oluyormuş ztn canım. Ben de ilkin almayacağım, ihtiyaç olursa netten hemen siparişi veririrm.

Leyloş ben şu en kalınlarından bi tane aldım, nevresimin içine geçireyim die, bi tane hastane cıkısında olacak, bi tane de ne cok ınce ne cok kalın nohutlu diyolar ondan alıcam.
bende odada kullanmak için 3 tane alıcam yanıma 2 pazen bir tane de kalın belki sonrada hastaneden çıkarken ne olur ne olmaz diye çok çok kalın bir battaniye alırım

Her hastanenn kendi pompasi oluyormuş ztn canım. Ben de ilkin almayacağım, ihtiyaç olursa netten hemen siparişi veririrm.
ben sizle konuşurken benim koca siparişi vermiş bile tatlım. benim işler malum. sizin izinler var. bir süre bebişinizin yanında olabilceksiniz. ama ben ilk hafta bile olsa arada ofise gitmem gerekecek iyi olursam tabii. o yüzden alalım dedik. süt gelirde inşaallah boşuna almış olmayız.

bende kescem tatlım. ben kendimde bile keserim etiketleri. cok rahatsız olurum. ama bebiş için aklıma gelmemişti cok mantıklı. daha neler ögrences dur bakalım
aklın yolu birdir bura da konuşa konuşa herkes kafasında planlıyor ve ne güzel fikirler çıkıyor :)

Aynen cnm kira derdinizzz yok boşverrr sen bu dolabın patentini al ben kolay kllay begenmiyorum oda takımlarını hep dolaplar ufak kullanışsız fln geliyo ama senin dolap süper olmuş iltifat değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…