tek takımsa sen benden fazla aglarsın tatlım yaCnm bende ilk aldığım takımı boynerden 268 tl ye aldım ağlayalım bence
güle güle kullanın remyacım allah içine sindirsin, ben hepsini kesicem tenleri çok hassas olur yazık bebeklerimize sonra canları çok yanar yabak ben orasını hiç düşünmemişim. bende keseyim olmazsa. eşim internetten emzigi ararken pompayı alsak iyi olurmuş dedim onuda internetten avent marka siparişini vermiş. bebişimize ilk kez internetten bişi alcaz. umarım bi sıkıntı cıkmaz
Denzcim yıkadıktan sonra sürmek için bebe yaği istiyolarmış, hatta bazi hastaneler şampuan da istiyolarmıs Bunlari hastaneden teyit etmek lazim,
Ben bi tane de pelerin havlu koyarim onlar istemeseler de.
sanırım bünyeden bünyeye değişiyor ama merak etme hepimizden gelir benimde geliyor ama tek göğsümden geliyor öteki göğsümde tık yokBenim goguslerden henuz bisey gelmiyir
Mobeskoya gittim çilek/newjoy/kanz/bellona/kelebek/caploonba/belis/faha büssürü yerel marka gezdim ve aynı zamanda özdellerin mobilya mağazası ordaydı orası bize 2500 dedi ve inmedi. coalo nun bayiliği varmış. ben gölcükten aldım genelde çeyiz mağazasıydı bir iki beşik vardı. düşün aynı marka aynı mağaza farklı şube.. kadın bizde indirim var dedi. aldım yanında verdiği uyku setide özdileğindi canım dandik bi şeyde vermedi. büyük ihtimal istanbula vardır kurulumu hatta bize istanbuldan geliyordur
tatlım iyi yapmışsın. gecen yeni dogum yapan bir arkadaşımla konuştum. sancıları daha iyi atlatmak ve rahatlamak için hastanede sıcak duşa girmiş devamlı cok iyi geldi ve cok işe yarıyor dedi. bide devamlı plates topunda zıplamış durmuşCanm orda duş alirsak die havlu tarak sampuan da görmüştüm nette bi listede bide kaymayan bi terlik
aynen cnaım vernix cok onemlı bıde kış bebegı olcaklar ya vernix bebegın vucut ısısını koruyobenim doğum yapacağım yerde yıkamıyorlar bebeği verniks sıvısı önemliymiş ilk 3 gün yıkatmıyorlar
Subeden subeye fark oluyo demekki ne mutlu size ins bizde kaziklanmadan guzel bi takim aliriz :)
Hadi yaBende kestim yikamadan annem alerji olur kasinir ağlar anlayamazsınız niye ağladığını dedi
bende kescem tatlım. ben kendimde bile keserim etiketleri. cok rahatsız olurum. ama bebiş için aklıma gelmemişti cok mantıklı. daha neler ögrences dur bakalımgüle güle kullanın remyacım allah içine sindirsin, ben hepsini kesicem tenleri çok hassas olur yazık bebeklerimize sonra canları çok yanar ya
kızlar süt sagma makinesi aldınızmı. ben bugun alcaktım ama sütüm falan gelmez boşuna almayayım diye vazgectim. hastanede falan lazım olurmu
bende odada kullanmak için 3 tane alıcam yanıma 2 pazen bir tane de kalın belki sonrada hastaneden çıkarken ne olur ne olmaz diye çok çok kalın bir battaniye alırımLeyloş ben şu en kalınlarından bi tane aldım, nevresimin içine geçireyim die, bi tane hastane cıkısında olacak, bi tane de ne cok ınce ne cok kalın nohutlu diyolar ondan alıcam.
kolay kuzumHadi yakesince kaç aylık olduklarini anlamam die korkuyorum walla
defacto da çok güzel sabahlıklar vardı pınar optimumda gördüm bak istersen rengi açık gri boyuda diz kapağının biraz üstünde :)Benim kv pijama takimi almis bana,pijama derdinden kurtuldum.bi tek polar guzel bir sabahlik alicam geceleri kalkinca usumiyeyim diye
ben sizle konuşurken benim koca siparişi vermiş bile tatlım. benim işler malum. sizin izinler var. bir süre bebişinizin yanında olabilceksiniz. ama ben ilk hafta bile olsa arada ofise gitmem gerekecek iyi olursam tabii. o yüzden alalım dedik. süt gelirde inşaallah boşuna almış olmayız.Her hastanenn kendi pompasi oluyormuş ztn canım. Ben de ilkin almayacağım, ihtiyaç olursa netten hemen siparişi veririrm.
aklın yolu birdir bura da konuşa konuşa herkes kafasında planlıyor ve ne güzel fikirler çıkıyor :)bende kescem tatlım. ben kendimde bile keserim etiketleri. cok rahatsız olurum. ama bebiş için aklıma gelmemişti cok mantıklı. daha neler ögrences dur bakalım
Aynen cnm kira derdinizzz yok boşverrrAyy ne güzel, bayılırım büyük yatak odalarina. Benm evim 95 m2 3+1 odalarim banyom küçük haliyle. Neyse bedava ev, sükretmek lazim, allah kirada olanları kurtarsin.
Ben de oda yapmadm canm, misafir odamdaki çekyatn yanına bu dolabı yaptrdık, bi de park yatak aldik o kadar. 3 yaşında falan oda yaparız.
Yeterler diye bi magaza dedi cnm. Ahh ahh gezebiliyo olsak neler bulcakmışız dmek kiAyy ne güzelmiş canm Güle güle giy Bdüzünde nerden almış?
Ya bende normal doğumun dikiş sancısından tırsmaya başladım desem artk ekim annelerini okumasam mıDemeay doğum sancılari o kadar kötü mü ya gecmiş olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?