2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
canım benım dikişlerının bakımını ıyı yaparsan sıkıntı olmuo hıc baticonla her wc gıttıkten sonra pansuman yapman lazım yapmazsan o ipler erıyen iplik oldugu ıcın sertleşiyo ıgne gıbı batıyo sadece kurutmamak lazım ipleri sadece ben buyuk oglumda dikişlerim patladıgı ıcın sıkıntı cekmıstım oda ebe guzel dikmemiş 2 ccm arayla bı dıkıs atmıs ondan patladı ıkıncı dogumumdakı ebe cok ıyıydı cok guzel dıkmıs ben hıc agrı sancı cekmedım 15 gun sonra pıtır pıtır dökuldu dıkıslerım

Lansinohun göğüs ucu kreminden çok fazla memnun olan var. İnternet yorumları hep olumlu. Ben 1 adet almıştım. Az önce de 2.yi sipariş verdim. :)

aaa oynamıyormuydu sıpa. arada yoruluyorlarmı noluyor canım bi duruyorlar. iki gün önce benimkide pek hareketsizdi. ama iki gündür uyku uyutmuyor sıpa
yok canım oynamıyodu delı ettı benı cıkolatalı ekmek yedım oynamadı gıttım çay yaptım ıctım başladı kıpırdamaya artık son zamanlara gırdıgımız ıcın daha cok telaslıyım

benim arkadaşta diyor okuma ama ben cok okuyorum. ama üzerinden düşünmemeye calışıyorum. cünkü herkez o dogduktan sonra ne kadar acı ceksede herşeye değer diyor. ben direk o kısma odaklanıyorum

sağ kaburgamda arka tarafa dogru cok fena agrı var kızlar ya hanı cok koşarsın dalaklanırsın ya oyle bı agrı dayanamıyorum artık

Yok yok canm bosuna olmaz, hemen işe doneceksen İyi yapmişsin.

Aynen cnm kira derdinizzz yok boşverrr sen bu dolabın patentini al ben kolay kllay begenmiyorum oda takımlarını hep dolaplar ufak kullanışsız fln geliyo ama senin dolap süper olmuş iltifat değil

Sağol canm, bu mobilya ve diğer dekorasyon fikirlerimi kendi iş yerimi açtığımda kullanmak nasip olur inşalllah :)

haklısın canım. bu ara bu sıpalara cok dikkat etmek lazım. benimki ben türk kahvesi içince cok oynuyor. oynamazsa arada sende bi dene tatlım.

Ben hamile pilatesine gidiyorum. Evde de pilates topu üzerinde zıplama egzersizlerimiz (ev ödevlerimiz) var.

Sancılarda yatmamak lazımmış, ne kadar hareket o kadar kolay doğum demekmiş. O yüzden 37.haftanın sonuna kadar çalışma planlarım var

oh be zillim oynadı sonunda
Gözün aydın canım. Ben biliyordum zaten oynayacağını

Ayyy bize de nasip olmus inş ayşe'm.

vala ben işte hareket ettiğimi düşünüyorum. makinelerin arasında ordan oraya zıplarken herkez bi ayşe hanım diye cıglık atıyor ya ona bayılıyorum bide aklıma geldikce kegel ve nefes egzersizleri yapıyorum. dogumda görces işe yarayıp yaramadıklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…