- 27 Ocak 2013
- 1.237
- 329
- 83
canım aynı ağrı bende de olmuştu o kramp mis ve özellikle adım attirmiyor malesef çok fena bi sancı.. kaburga altina bıçak saplanir gibi. ben doktora gittiğimde muayene sırasında olmuştu ve doktor ultrasonla baktı suan bası yapıyo vücudunu dedi. her zama olmaz şekline göre bazen kendini çekebilir demişti... benim genelde yürüyünce şiddetleniyro. ama endişe etme sadece bebeğin yaptığı bişey allahtan ben bu ağrıyı 28. haftamdan beri çekiyorum zama zaman..sağ kaburgamda arka tarafa dogru cok fena agrı var kızlar ya hanı cok koşarsın dalaklanırsın ya oyle bı agrı dayanamıyorum artık
kismet benim de carsamba bugun cok asagiya indi sanki. cok agirlastim.Belki ayni gun dogururuz :) önümüzdeki c.tesi kontrolum var. Belki de gun verir
inşaallah tatlımm. amin amin amiiiiiinnAyyy bize de nasip olmus inş ayşe'm.
Gözün aydın elifcm :)oh be zillim oynadı sonunda
benimde aklıma geldi canım. ama nicki tutturamadım bir türlü.Dun gece gulcan diye bir arkadas vardi lekesi olan haber var mi?
gulun siz bana gulun,benden cok malzeme cikar sizeAyy bende gece yatmadan muhabbet ediyoduk ya en son pınarın yan yan bakıyo diyişine gülerek uyudum
Ne güzel hastaneymiş orasi :)plates topunu hastane de ebeler vermiş sen şunla oyna biraz diye
bi dogum hikayesinde yine okmuştum bu plates topu işini. bizimkilerde yokmudur kiNe güzel hastaneymiş orasi :)
Sağlıkla kullannnn :)Sonunda biitti alışverişşşşş ikea yalan olduen geç 10-15 güne gelecek gerisi anneme kalmış
Eki Görüntüle 1668227
ana onu bılmıom denerım canım cok saolhaklısın canım. bu ara bu sıpalara cok dikkat etmek lazım. benimki ben türk kahvesi içince cok oynuyor. oynamazsa arada sende bi dene tatlım.
cok saol canım endişelendım bı yandanda kaburga agrısı cekınce bıse oldu sandımBen hamile pilatesine gidiyorum. Evde de pilates topu üzerinde zıplama egzersizlerimiz (ev ödevlerimiz) var.
Sancılarda yatmamak lazımmış, ne kadar hareket o kadar kolay doğum demekmiş. O yüzden 37.haftanın sonuna kadar çalışma planlarım var
Gözün aydın canım. Ben biliyordum zaten oynayacağını
belki yaramayan olmustur kisiye gore degisiyoedur belki. ben lansinoh kremden memnun kaldim.kızlar gecen kk de dogumdan sonra hangi aldıklarınızdan pişman oldunuz diye bir yer vardı onları okudum. gögüs ucu kremi ve bebek yagı değilde saf zeytin yagı kullanın demişler. gögüs ucu kremi işe yaramıyor falan demişler. o yüzden ben bilemedim. doguma kadar zeytin yagı kullansammı diyorum. sizin bu konuda bir bilginiz varmı
ınsallahta hıc olmaz bı daha yururken nefesım kesılıo resmenAyy sorma
O ağrı bende 4 aydan beri var. Bazen çok şiddetli bazen hafif oluyor. 2 gündür pek yok çok şükür.
Amin inşallah benim son 21 gün sezeryanaOh maşallah bebeğine de sana da canım. Normalde benim de ilaçla hiç aram yoktur. Hatta eşime diyorum, ben hamileyken içtiğim ilacı Hayatım boyunca içmedim.hamileliğimi öğrendiğim ilk günden Elevit'e başladım. Zaten 2.3. Ayda Küba'daydım o vitaminler olmasa hayatta kalamazdım. Yemeklerini hiç yiyemedim. Makarna ve Peynirli pizza ile geçti zaman . Kan hapına geç başladık ama benim için mecbur. Et yemiyorum, köfte v.b. dışında. Sebze bakliyat delisiylm ama doktor hamilelikte etin yerini doldurmaz dedi. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Sağlıkla alalım kucağımıza.
valla aynı dedıgın gıbı kaburganın tam altında bıcak batıyo nefesım kesılıo yurumeye calısırkencanım aynı ağrı bende de olmuştu o kramp mis ve özellikle adım attirmiyor malesef çok fena bi sancı.. kaburga altina bıçak saplanir gibi. ben doktora gittiğimde muayene sırasında olmuştu ve doktor ultrasonla baktı suan bası yapıyo vücudunu dedi. her zama olmaz şekline göre bazen kendini çekebilir demişti... benim genelde yürüyünce şiddetleniyro. ama endişe etme sadece bebeğin yaptığı bişey allahtan ben bu ağrıyı 28. haftamdan beri çekiyorum zama zaman..
saolasın canım cok sınır bozucu ya ben hıc boyle pimpirikli bırı degıldım bana bı haller oluo :SGözün aydın elifcm :)
Biraksam ise yarayacakda ben kimseye mudana etmek istemiyorum.cimri degildir.dogumda bilezik alacakti bana,gecdn gun sordu istersen parasini vereyim kendin takacagin kunye falan al,nasil yapalim dedi.bende takmiyorum taki sen bilezik al lazim olursa bozdururuz dedimPolar sabahlıklar çok iyi oluyo her şeyle kombinlenir bi deiyi bak kv işe yaradı
cok içme amaaa. günde bir fıncan sadeceeana onu bılmıom denerım canım cok saol
yok kız turk kahvesıyle pek aram yok zaten bebek oynamadıgı zamanlarda içerım bı dogsalarda kurtulsakcok içme amaaa. günde bir fıncan sadecee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?