walla ben de sabah kalktıgımda tam mıde altımda bı topçuk belırdı kafa dıe odum koptu, ınsallah bı daha kafalarını yukarı cıkarmazlar.
evet canım biraz daha azalsa da devam ediyor birde sanki benim bebek de yukarı çıktı sanki ama ona rağmen devam ediyor bakalım görücez canım sen niye böyle stres oldun
@huzurluvemutlu tatlım avent soothie emzigi nerden almıştın. ben pek internetten alışveriş yapmam. ama bu emzik sadece internette var. güvenilir bir site önerebilirmisin. bide kaç günde geliyor
Benim uykularim duzeldi cok sukur,benimki hep stresten oluyormus onu anladimGünaydın kaç geceden sonra düzgün uyudum çok şükür
Ben 1 tane aldım.
tamam tatlım ben de almamaya karar verdim dediğin gibi çabuk büyüyorlar
Gule gule,saglikla kullanin tatlimGünaydın kızlar bugün evde işsız ilk günüm Bebeğimin çamaşırlarını yikadim yarindan utulerim ,Bebeğimin odası da bu arada kuruldu :)
canım korkma bana dr um aynen şöyle demişti salgıladığın relaxtosin hormonu arttıkça ağrın geçecek senin de öyle olmuştur ve benimde biraz azaldı geçen gün hatta biri daha sordu azaldımı hala varmı diye ve ilgiçtirki azalmasına rağmen benim kızda resmen yukarıya çıktı göğüs kafesimin altın da toplanıp duruyor annesi artık kocaman oldular sığamıyorlar aslında ondan oluyor bunlarTuhaf bi şekilde beni mahveden çatı ağrım artık yok hatta alt karın bolgem boş gibi geliyor canım bebek normal doğum pozisyonundaydi en son kontrolde şimdi dönmüştür diye korkuyorum yarın belli olucak bakalım
çoook güzel tatlımGünaydın kızlar bugün evde işsız ilk günüm Bebeğimin çamaşırlarını yikadim yarindan utulerim ,Bebeğimin odası da bu arada kuruldu :)
canım korkma bana dr um aynen şöyle demişti salgıladığın relaxtosin hormonu arttıkça ağrın geçecek senin de öyle olmuştur ve benimde biraz azaldı geçen gün hatta biri daha sordu azaldımı hala varmı diye ve ilgiçtirki azalmasına rağmen benim kızda resmen yukarıya çıktı göğüs kafesimin altın da toplanıp duruyor annesi artık kocaman oldular sığamıyorlar aslında ondan oluyor bunlar
rica ederim sen merak etme bebeklerimizi fazlasıyla tostoslar herşey yolundadır :)İnşallah kuzum bak o hormon olayını bilmiyodum benim de umarım o sebeple çatı ağrım geçmiştir Sağol canım içimi rahatlattin
Canım inan bana kendini özel hissetmen vereceğin parayla değil doģum öncesi esnasi ve sonrasi yaninda olacak seninle ilgilenecek hemşirelerin vicdanıyla alakalı yoksa para umrumda değil ama işin ticarete dökülmesine de karşıyım o yüzden direk baştaki doktoruma gitmiyorum en son çare artık neyse umarım gerek kalmaz..
oo dışarı çıkmayacaksan zaten yeter zaten meltemcim yetmezse çıkar alırız ya hiçliğin ortasında yaşamıyoruzki herşey elimizin altında canım lazım olursa eşler çıkar alır :)
ben dışarı çıkarım yaa benim evimde çok sıcak oluyor ama sıkılırız hem gezmeye götürürüz kızımı :)
sorma cnm yaa aslında pskolojik değil oturduğumuz için yukardan asağı baskı yapıyor minnaklar buda ağrı ve bel sancıları yapıyor rahatsız ediyor ama evde ayakta olup koştursakta dinlenme uzanma fırsatımız oluyr buda rahatlatyor işyerinde sabitizo yüzden bi tatil gelsn diyorum
Sagol canm tsk ederimmGule gule,saglikla kullanin tatlim
ya bende çok severim milletde hamileyim diye ikişer tabak getiriyor yazık ben yemeyeyim diye eşim aşure yemekten pıtır pıtır dökecek bende o yerken ona bakmaktan şaşı olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?