2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
walla ben de sabah kalktıgımda tam mıde altımda bı topçuk belırdı kafa dıe odum koptu, ınsallah bı daha kafalarını yukarı cıkarmazlar.

Off inşallah canım benimde bu gece Karnım taş gibiydi alt karın bolgem Dümdüz oldu üst tarafta çocuk baya kaskatiydi lütfen dönmesinler

evet canım biraz daha azalsa da devam ediyor birde sanki benim bebek de yukarı çıktı sanki ama ona rağmen devam ediyor bakalım görücez canım sen niye böyle stres oldun

Tuhaf bi şekilde beni mahveden çatı ağrım artık yok hatta alt karın bolgem boş gibi geliyor canım bebek normal doğum pozisyonundaydi en son kontrolde şimdi dönmüştür diye korkuyorum yarın belli olucak bakalım

Günaydın kızlar bugün evde işsız ilk günüm Bebeğimin çamaşırlarını yikadim yarindan utulerim ,Bebeğimin odası da bu arada kuruldu :)

Eklentiler

• PicsArt_10-26-10.46.52.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_20151026_104145.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 83
canım korkma bana dr um aynen şöyle demişti salgıladığın relaxtosin hormonu arttıkça ağrın geçecek senin de öyle olmuştur ve benimde biraz azaldı geçen gün hatta biri daha sordu azaldımı hala varmı diye ve ilgiçtirki azalmasına rağmen benim kızda resmen yukarıya çıktı göğüs kafesimin altın da toplanıp duruyor annesi artık kocaman oldular sığamıyorlar aslında ondan oluyor bunlar

kızlar artık o kadar ağırlaştım ki ayaklarımı sürüyerek gidiyorum nerdeyse her yerim ağrıyor belim kalçam pelvik bölgem offfbir de üç gündür grip öldürdü beni çok halsizim Allahtan bugün dersim yok ama yarın var nasıl gidecem diye şimdiden düşünüyorum çok zor

İnşallah kuzum bak o hormon olayını bilmiyodum benim de umarım o sebeple çatı ağrım geçmiştir Sağol canım içimi rahatlattin

Benimde Dr çok ilgili güler yüzlü fln ama benim de en çok korktuğum doğum esnasında ben sancidan geberirk2n beni strese sokmamalari Ebelerin hemşirelerin vicdanlisina denk geliriz inşallah hepimiz canım

aynen canm ya, kapımın onunde avm var, ıner ıkı dk alırım :)
ben de durmam gezerım de, az gezerım, hem de her yere arabayla gıdıyorum zaten, sert kısta da dıs mekanda bulunmayz dıe dusunuyorum.

ya bı de benı uykunun bastırdıgı bı saat var 11.00-12.00 arası bı yarım sa uyusam cok ıyı gelıyo ama ıs yerınde uyuyamıyorum ıste ve cok yorgun oluyorum halıyle.

ya bende çok severim milletde hamileyim diye ikişer tabak getiriyor yazık ben yemeyeyim diye eşim aşure yemekten pıtır pıtır dökecek bende o yerken ona bakmaktan şaşı olucam

allahtan benm annem malatyada burda degıl de bu asure ayında, yapmadı, burda olup yapsaydı ve ben de yıyemeyecegım ıcın cok uzulurdum, allaha sukur bu sene de komsulardan kımse getrmedı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…