evet folikcim arka arkaya gerçekten bakalım nasıl bebeklerimiz ağzımız kulaklarımızda çıkarız umarım :)ayy arka arkaya gidiyoruz negzeel
değerin 12. gün için oldukça iyi, şimdiden hayırlı olsun, aksi bir durum yaşamazsan mesela değerin düşüşe geçmezse gebesin cnm.
el-ele-elle
ne kadara yaptırmıştın dünürcüğüm dolabı, bi de dolabında bildiğimiz cam mı kullandın ya da başka malzeme mi? beylikdüzü'nün neresinde tam olarak?
ben de ben de ben de istemiyoruuum
ay bugün 3'ledik, hadi inşallah güzel haberlerle dönerizsenin kaçta cnm randevu?
canım ya umarım kaşıntın geçer bakalım ne zaman gelecek bebeklerimiz umarım güzel geçer kontrolünkızlar meraba bi kac gündür yazamadım yine karaciğer enzimlerim malesef gitgide artıyor iyice cogaldı kasıntıda feci durumda korkuyorum valla allahım inş hayırlısını nasip eder bugün doktora gidicez tekrar bakalım ne dicek nolur nolmaz diye haftasonu temizlik işlerini hallettirdim meleğim erken falan gelecek diye :/ artık allaha sıgındık saglıcakla gelsinde nasıl ne zman gelmek istiyorsa öyle olsun allahtan hayırlısı sizde dua edin inş olur mu
bunlar çok güzelmiş cnm, ilerde düşünülebilirKIZLAR MELTEMDEN KISKANDIM YAPMAK İSTEDİĞİM YATAKLAR SİZCE NASIL AMA SENEYE TABİ ŞUAN DEĞİL :)))Eki Görüntüle 1668513 Eki Görüntüle 1668514
cnm geçmiş olsun yeni haberim oldu karaciğer sıkıntından, inşallah ciddi bir şey olmaz, sağlıkla alırsın yavruyu kucağına, inşallahkızlar meraba bi kac gündür yazamadım yine karaciğer enzimlerim malesef gitgide artıyor iyice cogaldı kasıntıda feci durumda korkuyorum valla allahım inş hayırlısını nasip eder bugün doktora gidicez tekrar bakalım ne dicek nolur nolmaz diye haftasonu temizlik işlerini hallettirdim meleğim erken falan gelecek diye :/ artık allaha sıgındık saglıcakla gelsinde nasıl ne zman gelmek istiyorsa öyle olsun allahtan hayırlısı sizde dua edin inş olur mu
Ayyy ben çok özledim, inşallah görürüz gülcemalini. Hastane-doğum hakkında da bilgi almaya devam edicez, inşallah bi aksilik olmaz, sormam gereken bi detay var mı acaba aklında? 1 saat sonra çıkarım evdencanım ya umarım kaşıntın geçer bakalım ne zaman gelecek bebeklerimiz umarım güzel geçer kontrolün
Amin ins cnmya saglikla dogsun baska bisey istemiyrm devlete gittim 33 haftalk ckti anlamadm 2kg 86 gr 43cm dedi kalp atislri norml dedi fitil verdi progrstanin kndi doktrumu aradm dun,aksamo fln anlttm asistanina dogumdn cktktn snra arick bklm ne dick kafasi yukardagecmıs olsun tatlım ya
bu kadar stres yasıyosun, ıns dogdugunda kıymetını bılır hayrlı bı evlat olur .
Yok cnm sadece plesentadn dolayi kanamn geliyr d3ed2i takip et dedi okadarCanım çok geçmiş olsun kendi doktorun erken doğum falan demiş miydi stres yapma Allah korusun yavrunu dualarimiz seninle
Gttk kalp atislri norml cikti 2kg 86gr 43 cm ckti norml drdi bklm kndi doktoruma snlttm,donucklr bna bklm cnm saolunoff sfters olmuşsun çok fena bir şey yoktur annesi merak etme yerleri daralmaya başladı ondan hareketleri azalmıştır sen yine de temkinli ol tabi dr dönüşü bize de haber ver
Anam noluyr yav cok erkn yakızlar yine aralık anneleri grubundan bir kişi 32+6 da bugün doğuma alınmış Rabbim yardımcısı olsundoğumlar başladı
sorma canım çok erken 2400 gr mış aceleci bebişAnam noluyr yav cok erkn ya
aynen cnm yaa bende çok beyendim bakalım kısmetse artık kafamda bunlar gibi bi plan var bakıcım :)bunlar çok güzelmiş cnm, ilerde düşünülebilir
cnm geçmiş olsun yeni haberim oldu karaciğer sıkıntından, inşallah ciddi bir şey olmaz, sağlıkla alırsın yavruyu kucağına, inşallah
ah cnm ahh nerdee burda sinrlenmemek iznimi beklyorum yoksa fıttrcamboswer sınırlenme bebıse zarar :)
İnş Allahın izniyle sağlıkla atlatalım cnmCanim takma kafana bu kadar adet sancisu gibiymis,zaten belli bir acikliga gelince epidurali vurunca hicbisey hissedilmiyormus.arkadasim bu sekilde yapmis bana bayagi guc verdi.epidural verildikten sonra odasinda acilma tamamlanana kadar esiyle annesiyle sohbet muhabbet etmisler,ebeler arada gelip bakiyolarmus tabi.acilma tamamlaninca dogumhaneye almislar 15-20 da dogum gerceklesmis.cok rahatti diyor.o ilk sancilarda surekli olmuyormus arada girip cikiyormus o kadarina dayanicaz artik.
bizim gruptan mı yanikızlar yine aralık anneleri grubundan bir kişi 32+6 da bugün doğuma alınmış Rabbim yardımcısı olsundoğumlar başladı
Aminn canım artık devlet özel hiç farketmiyor doktor sadece gelip işini gorup gidiyor ama biz ebe ve hemşirelerle muhattap oluyoruz umarım dediğin gibi vicdanlılara denk geliriz iyi düşünelim iyi olsun.Benimde Dr çok ilgili güler yüzlü fln ama benim de en çok korktuğum doğum esnasında ben sancidan geberirk2n beni strese sokmamalari Ebelerin hemşirelerin vicdanlisina denk geliriz inşallah hepimiz canım
Saat 4 gibi canim çocugu okuldan alıp gideceğiz bakalım iyidir inşallah bebişlerimiz.ayy arka arkaya gidiyoruz negzeel
değerin 12. gün için oldukça iyi, şimdiden hayırlı olsun, aksi bir durum yaşamazsan mesela değerin düşüşe geçmezse gebesin cnm.
el-ele-elle
ne kadara yaptırmıştın dünürcüğüm dolabı, bi de dolabında bildiğimiz cam mı kullandın ya da başka malzeme mi? beylikdüzü'nün neresinde tam olarak?
ben de ben de ben de istemiyoruuum
ay bugün 3'ledik, hadi inşallah güzel haberlerle dönerizsenin kaçta cnm randevu?
allah Can'ım kilosu iyi olduğu için artık yeri dar geliyo kuzuyaGttk kalp atislri norml cikti 2kg 86gr 43 cm ckti norml drdi bklm kndi doktoruma snlttm,donucklr bna bklm cnm saolun
facede canım..bebeğe şimdilik ciğer geliştici iğne yapmışlar bekliyorlarmış şu anbizim gruptan mı yanikimmiş o???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?