aynen öyle bende sanki kıtlık varmış gibi herşeyi alayım diyordum sonra sağolsun pınar beni uyardı evlerimizin dibinde herşey var gerekli olursa gider alırız diye ve çok da mantıklıydı onun tavsiyesine uymaya karar verdimaynen canm ya, kapımın onunde avm var, ıner ıkı dk alırım :)
ben de durmam gezerım de, az gezerım, hem de her yere arabayla gıdıyorum zaten, sert kısta da dıs mekanda bulunmayz dıe dusunuyorum.
Off inşallah canım benimde bu gece Karnım taş gibiydi alt karın bolgem Dümdüz oldu üst tarafta çocuk baya kaskatiydi lütfen dönmesinler
ben anneme yaptırmadım doğumdan sonra yaparsın dedim hehe ne bencilim ama dayanamam ki yerim anne aşuresi başka çünkü :)allahtan benm annem malatyada burda degıl de bu asure ayında, yapmadı, burda olup yapsaydı ve ben de yıyemeyecegım ıcın cok uzulurdum, allaha sukur bu sene de komsulardan kımse getrmedı :)
AL BENDEDNDE OKADAR BİDE ARADA GERİZEKALI MÜDTERİ GRUBU ÇIKIYOR SİNR STRES OLUYORUM BOĞASIM GELİYOR OLMAZI OLDURMAYA ÇALIŞMAYA ÇALIŞIYORLAR FITTIRIYORUMya bı de benı uykunun bastırdıgı bı saat var 11.00-12.00 arası bı yarım sa uyusam cok ıyı gelıyo ama ıs yerınde uyuyamıyorum ıste ve cok yorgun oluyorum halıyle.
aynen öyle bende sanki kıtlık varmış gibi herşeyi alayım diyordum sonra sağolsun pınar beni uyardı evlerimizin dibinde herşey var gerekli olursa gider alırız diye ve çok da mantıklıydı onun tavsiyesine uymaya karar verdim
ben anneme yaptırmadım doğumdan sonra yaparsın dedim hehe ne bencilim ama dayanamam ki yerim anne aşuresi başka çünkü :)
AL BENDEDNDE OKADAR BİDE ARADA GERİZEKALI MÜDTERİ GRUBU ÇIKIYOR SİNR STRES OLUYORUM BOĞASIM GELİYOR OLMAZI OLDURMAYA ÇALIŞMAYA ÇALIŞIYORLAR FITTIRIYORUM
valla donme kızım dıe konusuyorum ama bakalım ıse yarayacak mı :)
KIZLAR MELTEMDEN KISKANDIM YAPMAK İSTEDİĞİM YATAKLAR SİZCE NASIL AMA SENEYE TABİ ŞUAN DEĞİL :)))Eki Görüntüle 1668513 Eki Görüntüle 1668514
oooo çok güzelmişşş :)) keremim burdan vızzttt diye kayar :)KIZLAR MELTEMDEN KISKANDIM YAPMAK İSTEDİĞİM YATAKLAR SİZCE NASIL AMA SENEYE TABİ ŞUAN DEĞİL :)))Eki Görüntüle 1668513 Eki Görüntüle 1668514
AYY MELTEM EŞİM GİBİ SAKİN OL ŞAMPİYON :))) KOPARDIN BENİ :) ay napim ama yaa 40 kere olmaz diyorsun hala inatla söyle yapsaktamı olmaz denirmi yaa bende insanımhah ha, sakin ol şampiyon :)
hadi bakalım inşallah ben şimdiden kara verirsem zaten seneye kadar anca bişiler çıkar malum kararsız 2liyiz:)cok guzelmıs, hadı bakalım sen de yatak tasarla :)
sendemi burdasın bürütüs :))))oooo çok güzelmişşş :)) keremim burdan vızzttt diye kayar :)
evet öyle olacaktı meltemcim ama yine biraz dayanmak lazımmış şeker hemen düşmüyormuş off yara yerleri kolay iyleşsin di,ye biraz daha dayanmak lazımmış galiba sağlıkçı biri söyledi geçen gün çok moralim bozuldu ani doğumhaneye çikolata sokma hayalimizin sonu oldu sanırımıyı bı karar :)
ben de annemınkıne dayanamam ya, su dogumdan sonra bızde fecı patlama olacak leyla :) tatlılar ıle alakalı ne hayaller kuruyorum anlatamam :)
diğerlerinin de zamani gelince yaptirirsiniz artik ev küçük sonuçta,ama sicakmiş bebiş üşümez enazindan.ama çok sicağa aliştirma en ufak bir soğukta hastalanmasin çok esirgeme yani.Ben ilk başta öyle yaptim 5-6 ay boyunca disari bile cikmadim ondan sonra çocuk bronşit oldu o kadar esirgememe rağmen,ama ondan sonra yavaş yavaş alıştirdim soğuğa şimdi kolay kolay hastalanmiyor.sadece dolap yaptırdık gulay teyzesı, sıfonyere gerek yok, hem dolap cok buyuk hem de odamızda bı mısafır cekyatı old ıcın yer yok, bı de park yatagımız var odada o kadar. Ins buyuyunce aynı mobılyacıya yatagıını da yaptırırız yeter.
boswer sınırlenme bebıse zarar :)AYY MELTEM EŞİM GİBİ SAKİN OL ŞAMPİYON :))) KOPARDIN BENİ :) ay napim ama yaa 40 kere olmaz diyorsun hala inatla söyle yapsaktamı olmaz denirmi yaa bende insanım
evet öyle olacaktı meltemcim ama yine biraz dayanmak lazımmış şeker hemen düşmüyormuş off yara yerleri kolay iyleşsin di,ye biraz daha dayanmak lazımmış galiba sağlıkçı biri söyledi geçen gün çok moralim bozuldu ani doğumhaneye çikolata sokma hayalimizin sonu oldu sanırım
diğerlerinin de zamani gelince yaptirirsiniz artik ev küçük sonuçta,ama sicakmiş bebiş üşümez enazindan.ama çok sicağa aliştirma en ufak bir soğukta hastalanmasin çok esirgeme yani.Ben ilk başta öyle yaptim 5-6 ay boyunca disari bile cikmadim ondan sonra çocuk bronşit oldu o kadar esirgememe rağmen,ama ondan sonra yavaş yavaş alıştirdim soğuğa şimdi kolay kolay hastalanmiyor.
Ay dolaptan nereye geldim tekrar hayirli olsun canim:)
hehe ye tatlım ye kim tutar meltemi be afiyet olsun :)bana ne ya ben yerım , ben sımdı bebege bısı olmasın dıe yemıyorum, bebek benden ayrıldıktan sonra yıycem :) tamam cok yuklenmem de yavas yavas yerım artık :)
ayy arka arkaya gidiyoruz negzeeleğer bir aksilik olmazsa 15. 30 da off sinir bozucu daha kaç saat var yaa
değerin 12. gün için oldukça iyi, şimdiden hayırlı olsun, aksi bir durum yaşamazsan mesela değerin düşüşe geçmezse gebesin cnm.Asilamanin 12 günü kan degerim 648.8 normalmi yuksekmi
el-ele-ellemeltemcivil dolap çok güzel olmuş güle güle kullansin bebişin.sadece dolap mi var diğerleri nerde.
leylam355 canim mesajini alinti yapamadim olmadi
İyi olmana sevindim bizde iyiyiz canim çocugun derslerinden dolayi biraz yoğunum sanki 1.sinifa ben başladım gibi:))derslerden başimi kaldiramiyorum:)
ne kadara yaptırmıştın dünürcüğüm dolabı, bi de dolabında bildiğimiz cam mı kullandın ya da başka malzeme mi? beylikdüzü'nün neresinde tam olarak?Senn için bidaha ekleyeyim tatlim :)
Cok sevdim ben walla, tam istediğim gibi olmus.
ben de ben de ben de istemiyoruuumAyy elif ben oramda hiç dikiş istemiyorum bnm derdim oama sezeryan da istemiyorum ben doğuramıcam galiba
ay bugün 3'ledik, hadi inşallah güzel haberlerle dönerizBugün yeni doktorda kontrolüm var dua ediyorum umarım iyi çıkar güven verirde ona yaptırırım doğumu çok canımı sıkıyor bu konu yoksa mide yanması falan gecer gider dogum kaygisi başladı e bide doktor işi muallakta olunca sanki ortada kalacakmışım gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?