2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
aynen canm ya, kapımın onunde avm var, ıner ıkı dk alırım :)
ben de durmam gezerım de, az gezerım, hem de her yere arabayla gıdıyorum zaten, sert kısta da dıs mekanda bulunmayz dıe dusunuyorum.
aynen öyle bende sanki kıtlık varmış gibi herşeyi alayım diyordum sonra sağolsun pınar beni uyardı evlerimizin dibinde herşey var gerekli olursa gider alırız diye ve çok da mantıklıydı onun tavsiyesine uymaya karar verdim

allahtan benm annem malatyada burda degıl de bu asure ayında, yapmadı, burda olup yapsaydı ve ben de yıyemeyecegım ıcın cok uzulurdum, allaha sukur bu sene de komsulardan kımse getrmedı :)
ben anneme yaptırmadım doğumdan sonra yaparsın dedim hehe ne bencilim ama dayanamam ki yerim anne aşuresi başka çünkü :)

ya bı de benı uykunun bastırdıgı bı saat var 11.00-12.00 arası bı yarım sa uyusam cok ıyı gelıyo ama ıs yerınde uyuyamıyorum ıste ve cok yorgun oluyorum halıyle.
AL BENDEDNDE OKADAR BİDE ARADA GERİZEKALI MÜDTERİ GRUBU ÇIKIYOR SİNR STRES OLUYORUM BOĞASIM GELİYOR OLMAZI OLDURMAYA ÇALIŞMAYA ÇALIŞIYORLAR FITTIRIYORUM

ıyı bı karar :)

ben anneme yaptırmadım doğumdan sonra yaparsın dedim hehe ne bencilim ama dayanamam ki yerim anne aşuresi başka çünkü :)

ben de annemınkıne dayanamam ya, su dogumdan sonra bızde fecı patlama olacak leyla :) tatlılar ıle alakalı ne hayaller kuruyorum anlatamam :)

ıyı bı karar :)

ben de annemınkıne dayanamam ya, su dogumdan sonra bızde fecı patlama olacak leyla :) tatlılar ıle alakalı ne hayaller kuruyorum anlatamam :)
evet öyle olacaktı meltemcim ama yine biraz dayanmak lazımmış şeker hemen düşmüyormuş off yara yerleri kolay iyleşsin di,ye biraz daha dayanmak lazımmış galiba sağlıkçı biri söyledi geçen gün çok moralim bozuldu ani doğumhaneye çikolata sokma hayalimizin sonu oldu sanırım

diğerlerinin de zamani gelince yaptirirsiniz artik ev küçük sonuçta,ama sicakmiş bebiş üşümez enazindan.ama çok sicağa aliştirma en ufak bir soğukta hastalanmasin çok esirgeme yani.Ben ilk başta öyle yaptim 5-6 ay boyunca disari bile cikmadim ondan sonra çocuk bronşit oldu o kadar esirgememe rağmen,ama ondan sonra yavaş yavaş alıştirdim soğuğa şimdi kolay kolay hastalanmiyor.
Ay dolaptan nereye geldim tekrar hayirli olsun canim:)

bana ne ya ben yerım , ben sımdı bebege bısı olmasın dıe yemıyorum, bebek benden ayrıldıktan sonra yıycem :) tamam cok yuklenmem de yavas yavas yerım artık :)

heh he :) evet ya asırı sıcak oluyo, odanın petegını kapatıcaz sık sık da bebegı salona gecırıp odayı havalandırıcaz artık, yoksa çatlar çocugum :)

eğer bir aksilik olmazsa 15. 30 da off sinir bozucu daha kaç saat var yaa
ayy arka arkaya gidiyoruz negzeel

Asilamanin 12 günü kan degerim 648.8 normalmi yuksekmi
değerin 12. gün için oldukça iyi, şimdiden hayırlı olsun, aksi bir durum yaşamazsan mesela değerin düşüşe geçmezse gebesin cnm.

el-ele-elle

Senn için bidaha ekleyeyim tatlim :)
Cok sevdim ben walla, tam istediğim gibi olmus.
ne kadara yaptırmıştın dünürcüğüm dolabı, bi de dolabında bildiğimiz cam mı kullandın ya da başka malzeme mi? beylikdüzü'nün neresinde tam olarak?

Ayy elif ben oramda hiç dikiş istemiyorum bnm derdim oama sezeryan da istemiyorum ben doğuramıcam galiba
ben de ben de ben de istemiyoruuum

ay bugün 3'ledik, hadi inşallah güzel haberlerle dönerizsenin kaçta cnm randevu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…