2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

şimdiden kötü düşünme canım, en azından bi alternatifin var, en en olmadı kalker en eski doktorunda yaparsın doğumunu. Biraz pahalı demiştin ama en son çare olarak kullanırsın mecbur kalırsan.

İnş bu gittiğin dr da içine siner de eski dr una bı suru para odemek zorunda kalmazsın yıne de.

gecmıs olsun tatlım ya
bu kadar stres yasıyosun, ıns dogdugunda kıymetını bılır hayrlı bı evlat olur .

:) ıs yerınde de son 3.5 hafta, muradımıza erıyoruz kader arkadasım az kaldı :)

:) ıs yerınde de son 3.5 hafta, muradımıza erıyoruz kader arkadasım az kaldı :)
az kaldı arkadaşım az kaldı :) ALLAH İZİN verirse biticek inşallah 25 günümüz kaldı :))) gün sayıyorum tatil için :))) eşimde dün diyor hayatım ya sen evde olunca dinlenince kendine geliyorsun işe gidince perişan oluyorsun diye :) o da bnm için gün sayıyor itsede eve gecsen diye kıaymm yaa:)

Canim takma kafana bu kadar adet sancisu gibiymis,zaten belli bir acikliga gelince epidurali vurunca hicbisey hissedilmiyormus.arkadasim bu sekilde yapmis bana bayagi guc verdi.epidural verildikten sonra odasinda acilma tamamlanana kadar esiyle annesiyle sohbet muhabbet etmisler,ebeler arada gelip bakiyolarmus tabi.acilma tamamlaninca dogumhaneye almislar 15-20 da dogum gerceklesmis.cok rahatti diyor.o ilk sancilarda surekli olmuyormus arada girip cikiyormus o kadarina dayanicaz artik.

Evet o hep aklımda olmadı eskiye tıpış tıpış gidicem sizin o taraflarla yine kıyaslanamaz adamın istediği fiyat meltemcim en fazla 1500 ile 2500 arasi istiyorlar o da hastaneye göre değişiyor... tabi hastane doktoruysa 1000 lirayı gećmiyor ücret derdim teşkilatlı bir özel hastane de hastanenin kendi doktoruna gitmek ama olmadı yine ayni hastaneye ilk doktorumu cağıracağım ne yapayım şaştım kaldim.

Canım çok geçmiş olsun kendi doktorun erken doğum falan demiş miydi stres yapma Allah korusun yavrunu dualarimiz seninle

walla ya ınan ewde burdakınden daha cok ayakta kalıyorum ama psıkolojık mıdır, yoksa arada uzandıgımdan mıdır ewde dınlenebılıyorum.

Günaydın güzellikler Nasılsıniz? Yarın Dr randevumuz var artık pek çatı ağrısı çekmiyorum ama kasilmalarim var baya bebek ters dönmüştür diye ödüm kopuyor leylam355 canım senin çatı ağrın devam ediyo mu

off sfters olmuşsun çok fena bir şey yoktur annesi merak etme yerleri daralmaya başladı ondan hareketleri azalmıştır sen yine de temkinli ol tabi dr dönüşü bize de haber ver

canım bosver ya bı kerelık 500 tl- 1000 tl fazla ver ama ınsan gıbı hızmet al, kendını guvende hısset. Doğum anı özel bı an, ınsanın kendını ıyı hıssetmesı, stres olmaması cok onemlı

walla ben de sabah kalktıgımda tam mıde altımda bı topçuk belırdı kafa dıe odum koptu, ınsallah bı daha kafalarını yukarı cıkarmazlar.

oo dışarı çıkmayacaksan zaten yeter zaten meltemcim yetmezse çıkar alırız ya hiçliğin ortasında yaşamıyoruzki herşey elimizin altında canım lazım olursa eşler çıkar alır :)
ben dışarı çıkarım yaa benim evimde çok sıcak oluyor ama sıkılırız hem gezmeye götürürüz kızımı :)

walla ya ınan ewde burdakınden daha cok ayakta kalıyorum ama psıkolojık mıdır, yoksa arada uzandıgımdan mıdır ewde dınlenebılıyorum.
sorma cnm yaa aslında pskolojik değil oturduğumuz için yukardan asağı baskı yapıyor minnaklar buda ağrı ve bel sancıları yapıyor rahatsız ediyor ama evde ayakta olup koştursakta dinlenme uzanma fırsatımız oluyr buda rahatlatyor işyerinde sabitiz o yüzden bi tatil gelsn diyorum

ayyy cok severım ama şekerden dolayı yıyemedım hıc
doğumdan sonra hemen yaptırıcam anneme
ya bende çok severim milletde hamileyim diye ikişer tabak getiriyor yazık ben yemeyeyim diye eşim aşure yemekten pıtır pıtır dökecek bende o yerken ona bakmaktan şaşı olucam

Canım inan bana kendini özel hissetmen vereceğin parayla değil doģum öncesi esnasi ve sonrasi yaninda olacak seninle ilgilenecek hemşirelerin vicdanıyla alakalı yoksa para umrumda değil ama işin ticarete dökülmesine de karşıyım o yüzden direk baştaki doktoruma gitmiyorum en son çare artık neyse umarım gerek kalmaz..

evet canım biraz daha azalsa da devam ediyor birde sanki benim bebek de yukarı çıktı sanki ama ona rağmen devam ediyor bakalım görücez canım sen niye böyle stres oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…