- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Bugün yeni doktorda kontrolüm var dua ediyorum umarım iyi çıkar güven verirde ona yaptırırım doğumu çok canımı sıkıyor bu konu yoksa mide yanması falan gecer gider dogum kaygisi başladı e bide doktor işi muallakta olunca sanki ortada kalacakmışım gibi hissediyorum
Cnm nolck boyleya cok bunaldm ne yapsm bos acayp bozuldu piskolojim artk aksam kanama geldi yine busefer birz fazlaydi ilacmi ictim yattm kiz hareketsz 1 saate yakn bkledm hareketlndi esim sabaha kadar bna kalk git bk dems kanamn vrmi kiz hareketlmi gicbirini duymdm baygin gibi yattim sabh ezanla uyandm bi bktm az knamam gelms kiz yine hareketszlesti gittik nts ye baglndk agliya agliya oldum bisey oldu sandm kizima cok korktm eve geldk yine kanamam geldi simdi devlete gidicm ordnda kendi doktruma nts yi gostericm hareketszliginide cok kotuyum korkuyla yasamk cok yiprtti bni hergn bisey oluyr
aynen aynen :) ikimzde bilmişlik taslıyoruz :))) bakalım söz konusu bebek ne olcak bende bilmytorumn :))) hayırlısı artık ay bi gelsin varya zaten heryerini ısırcam kokluycam çok özledm yaa of off sizde aynı biz gibi desene :)
az kaldı arkadaşım az kaldı :) ALLAH İZİN verirse biticek inşallah 25 günümüz kaldı :))) gün sayıyorum tatil için :))) eşimde dün diyor hayatım ya sen evde olunca dinlenince kendine geliyorsun işe gidince perişan oluyorsun diye :) o da bnm için gün sayıyor itsede eve gecsen diye kıaymm yaa:):) ıs yerınde de son 3.5 hafta, muradımıza erıyoruz kader arkadasım az kaldı :)
Canim takma kafana bu kadar adet sancisu gibiymis,zaten belli bir acikliga gelince epidurali vurunca hicbisey hissedilmiyormus.arkadasim bu sekilde yapmis bana bayagi guc verdi.epidural verildikten sonra odasinda acilma tamamlanana kadar esiyle annesiyle sohbet muhabbet etmisler,ebeler arada gelip bakiyolarmus tabi.acilma tamamlaninca dogumhaneye almislar 15-20 da dogum gerceklesmis.cok rahatti diyor.o ilk sancilarda surekli olmuyormus arada girip cikiyormus o kadarina dayanicaz artik.Aynen ne olursa artk rüyalarıma fln girmeye başladı bnm acı eşiğim de düşüktürsancı girer grmez ben acıdan bayılıyomuşum bi uyanıyorum erkek bebk kıcağımda ağla ağla bnm kızım olcaktı diye ben hiçbişey hatırlamıyorum diye şaka bi yana sağlıkla alalım kucağımıza önemli olan o bi şekilde doğcaklar Minnaklar
Evet o hep aklımda olmadı eskiye tıpış tıpış gidicem sizin o taraflarla yine kıyaslanamaz adamın istediği fiyat meltemcim en fazla 1500 ile 2500 arasi istiyorlar o da hastaneye göre değişiyor... tabi hastane doktoruysa 1000 lirayı gećmiyor ücret derdim teşkilatlı bir özel hastane de hastanenin kendi doktoruna gitmek ama olmadı yine ayni hastaneye ilk doktorumu cağıracağım ne yapayım şaştım kaldim.şimdiden kötü düşünme canım, en azından bi alternatifin var, en en olmadı kalker en eski doktorunda yaparsın doğumunu. Biraz pahalı demiştin ama en son çare olarak kullanırsın mecbur kalırsan.
İnş bu gittiğin dr da içine siner de eski dr una bı suru para odemek zorunda kalmazsın yıne de.
Canım çok geçmiş olsun kendi doktorun erken doğum falan demiş miydi stres yapma Allah korusun yavrunu dualarimiz seninleCnm nolck boyleya cok bunaldm ne yapsm bos acayp bozuldu piskolojim artk aksam kanama geldi yine busefer birz fazlaydi ilacmi ictim yattm kiz hareketsz 1 saate yakn bkledm hareketlndi esim sabaha kadar bna kalk git bk dems kanamn vrmi kiz hareketlmi gicbirini duymdm baygin gibi yattim sabh ezanla uyandm bi bktm az knamam gelms kiz yine hareketszlesti gittik nts ye baglndk agliya agliya oldum bisey oldu sandm kizima cok korktm eve geldk yine kanamam geldi simdi devlete gidicm ordnda kendi doktruma nts yi gostericm hareketszliginide cok kotuyum korkuyla yasamk cok yiprtti bni hergn bisey oluyr
Csnim ben yikadim utuledim yerlestirdim bile hala mis gibi duruyorlar,bi daha yikarmiyim bilmiyorum
az kaldı arkadaşım az kaldı :) ALLAH İZİN verirse biticek inşallah 25 günümüz kaldı :))) gün sayıyorum tatil için :))) eşimde dün diyor hayatım ya sen evde olunca dinlenince kendine geliyorsun işe gidince perişan oluyorsun diye :) o da bnm için gün sayıyor itsede eve gecsen diye kıaymm yaa:)
off sfters olmuşsun çok fena bir şey yoktur annesi merak etme yerleri daralmaya başladı ondan hareketleri azalmıştır sen yine de temkinli ol tabi dr dönüşü bize de haber verCnm nolck boyleya cok bunaldm ne yapsm bos acayp bozuldu piskolojim artk aksam kanama geldi yine busefer birz fazlaydi ilacmi ictim yattm kiz hareketsz 1 saate yakn bkledm hareketlndi esim sabaha kadar bna kalk git bk dems kanamn vrmi kiz hareketlmi gicbirini duymdm baygin gibi yattim sabh ezanla uyandm bi bktm az knamam gelms kiz yine hareketszlesti gittik nts ye baglndk agliya agliya oldum bisey oldu sandm kizima cok korktm eve geldk yine kanamam geldi simdi devlete gidicm ordnda kendi doktruma nts yi gostericm hareketszliginide cok kotuyum korkuyla yasamk cok yiprtti bni hergn bisey oluyr
Evet o hep aklımda olmadı eskiye tıpış tıpış gidicem sizin o taraflarla yine kıyaslanamaz adamın istediği fiyat meltemcim en fazla 1500 ile 2500 arasi istiyorlar o da hastaneye göre değişiyor... tabi hastane doktoruysa 1000 lirayı gećmiyor ücret derdim teşkilatlı bir özel hastane de hastanenin kendi doktoruna gitmek ama olmadı yine ayni hastaneye ilk doktorumu cağıracağım ne yapayım şaştım kaldim.
Yumusatici kullanmadim,sadece dalan roxy kullandimpeki kızlar yumuşatıcı kullandınız mı sadece deterjan mı ?
Günaydın güzellikler Nasılsıniz? Yarın Dr randevumuz var artık pek çatı ağrısı çekmiyorum ama kasilmalarim var baya bebek ters dönmüştür diye ödüm kopuyorleylam355 canım senin çatı ağrın devam ediyo mu
peki kızlar yumuşatıcı kullandınız mı sadece deterjan mı ?
oo dışarı çıkmayacaksan zaten yeter zaten meltemcim yetmezse çıkar alırız ya hiçliğin ortasında yaşamıyoruzki herşey elimizin altında canım lazım olursa eşler çıkar alır :)ben cok dısarı cıkacagımı sanmıyorum ya, evmız de hamam gıbı mubarek, kalorıferlerı yakmaya basladılar, sımdıden bunaldık. Bız bebege evde battanıye falan saramayız, cocuk buhran gecırır. Dısarısı ıcın de 3 tane yeter.
sorma cnm yaa aslında pskolojik değil oturduğumuz için yukardan asağı baskı yapıyor minnaklar buda ağrı ve bel sancıları yapıyor rahatsız ediyor ama evde ayakta olup koştursakta dinlenme uzanma fırsatımız oluyr buda rahatlatyor işyerinde sabitizwalla ya ınan ewde burdakınden daha cok ayakta kalıyorum ama psıkolojık mıdır, yoksa arada uzandıgımdan mıdır ewde dınlenebılıyorum.
ya bende çok severim milletde hamileyim diye ikişer tabak getiriyor yazık ben yemeyeyim diye eşim aşure yemekten pıtır pıtır dökecek bende o yerken ona bakmaktan şaşı olucamayyy cok severım ama şekerden dolayı yıyemedım hıc
doğumdan sonra hemen yaptırıcam anneme
Canım inan bana kendini özel hissetmen vereceğin parayla değil doģum öncesi esnasi ve sonrasi yaninda olacak seninle ilgilenecek hemşirelerin vicdanıyla alakalı yoksa para umrumda değil ama işin ticarete dökülmesine de karşıyım o yüzden direk baştaki doktoruma gitmiyorum en son çare artık neyse umarım gerek kalmaz..canım bosver ya bı kerelık 500 tl- 1000 tl fazla ver ama ınsan gıbı hızmet al, kendını guvende hısset. Doğum anı özel bı an, ınsanın kendını ıyı hıssetmesı, stres olmaması cok onemlı
evet canım biraz daha azalsa da devam ediyor birde sanki benim bebek de yukarı çıktı sanki ama ona rağmen devam ediyor bakalım görücez canım sen niye böyle stres oldunGünaydın güzellikler Nasılsıniz? Yarın Dr randevumuz var artık pek çatı ağrısı çekmiyorum ama kasilmalarim var baya bebek ters dönmüştür diye ödüm kopuyorleylam355 canım senin çatı ağrın devam ediyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?