2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
walla burdan degılmıs heralde, facedeki aralık annelerındenmıs.
hıı yazık yaa olsun sağlıkla kavuşsunlar birbirlerine
yara yerı neresı oluyo tam olarak? Annedekı kesık ya da yırtıklardan falan mı bahsedıyoruz?
evet meltemcim tamda orası ve tamda o tarz yaralar olabilir veya karın bölgemiz olabilir ıhhhh nasıl olacak yaa bir muamma off

evet ya yoksa ben doğurduğum gün yapardım kızlar olmasa benim popo koltuktan kalkmazdı
meltem kv!ye ne aldırmayı planlıyorsun tatlım bakalım yapsın babaanneliğini

çok geçmiş olsun canım, ağrılar bende de var ama zaman zaman olup geçiyor diye gitmedim doktora . telefonda sorduğumda da kanaman yoksa korkma dedi, sabrediyorum bende

kızlar yine aralık anneleri grubundan bir kişi 32+6 da bugün doğuma alınmış Rabbim yardımcısı olsun doğumlar başladı
okudum bende maalesef, yazık kızcağıza 3,5 cm açılması varmış gece, sabaha doğum almışlar ama haber yok hala. ,inşallah sağlıkla alır bebişini kucağına, rabbim yardımcıları olsun.

evet ya yoksa ben doğurduğum gün yapardım kızlar olmasa benim popo koltuktan kalkmazdı
meltem kv!ye ne aldırmayı planlıyorsun tatlım bakalım yapsın babaanneliğini

ya gecen english home'a gıttıgımızde 2 nevresım takımı aldı, ebebekten de bi çorap bi eldıven aldı Yorgan-yastık alacaktık ama bulamadık. Hastane cıkısı, buyuk alt acmalardan, battanıye falan da almak ıstedı de ben "havuzlu han daha ucuz, ordan alırız" deyınce bıraktı.

Şimdi gttiğimzde yorgan, yastık, dosek ıcın pamuk, kalın alt acma, emzırme yastıgı, hastane cıkısı, bıkaç kıyafet ve ayakkabı da alır o duramaz, 2 tane ınce battanıye alacak. Bi de mevlut ıcın o da havlu almak ıstıyo, onu da alır heralde. Banyo setını de ben alayım dedı ama gecende A101 de ındırme gırınce ben aldım zaten.

Benım annem bısey almadıgı ıcın cok da bısey aldırmak ıstemıyorum ama heves edıyo alsın bakalım.

Ya şu erken doğum senaryolarını duyup stres olmaktan biz de dogurucaz yakında :) Hepımızde erken doğum korkusu var valla :))
valla bende okudukça sinirlerim bozulmaya başladı, eşime çaktırmıyorum ama sürekli kendimi dinlemeye başladım. zaman zaman olan batmalar falan korkutuyor beni de .

Aminn canım artık devlet özel hiç farketmiyor doktor sadece gelip işini gorup gidiyor ama biz ebe ve hemşirelerle muhattap oluyoruz umarım dediğin gibi vicdanlılara denk geliriz iyi düşünelim iyi olsun.

Kesinlikle canım ben Bebeğimi bile hemşire ya da ebeyle başbaşa bırakmak istemiyorum o anki psikolojik durumu kötüdür dikkat etmez çocuğumun canını acitir giydirirken ya da aşısını yaparken fln Ayy aklıma neler geliyor

okudum bende maalesef, yazık kızcağıza 3,5 cm açılması varmış gece, sabaha doğum almışlar ama haber yok hala. ,inşallah sağlıkla alır bebişini kucağına, rabbim yardımcıları olsun.
6cm olmuş acilmasi ciğer geliştirici iğne olmuş ancak aksam.7kadar tehsir edermiş onu bekliyolarmis simdilik

valla bende okudukça sinirlerim bozulmaya başladı, eşime çaktırmıyorum ama sürekli kendimi dinlemeye başladım. zaman zaman olan batmalar falan korkutuyor beni de .

Kızlar 34. Haftayı doldurduktan sonra bebek istedigi zaman gelebilir akciğer gelişimi ve refleksler 35 e kadar tamamlanmis oluyormuş bilginiz olsun boşa stres yapmayalım max. İki ay sonra istesek de.tutamicaz onları içimizde :)

Zamanında , herşeyleri tamam olarak sağlıkla gelsinler de bebişlerimiz kucaklarımıza .

aynen el ele elle sende tecrube ettin demek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…