hıı yazık yaa olsun sağlıkla kavuşsunlar birbirlerinewalla burdan degılmıs heralde, facedeki aralık annelerındenmıs.
evet meltemcim tamda orası ve tamda o tarz yaralar olabilir veya karın bölgemiz olabilir ıhhhhyara yerı neresı oluyo tam olarak? Annedekı kesık ya da yırtıklardan falan mı bahsedıyoruz?
evet ya yoksa ben doğurduğum gün yapardım kızlar olmasa benim popo koltuktan kalkmazdıha ha :) aslında haklısın walla, benım de totomu kaldıracak halım yoktu, erken dogumları gordukce mılletı sıkıstrdım hadı hadı dıe, bu cmt de kv ıle son alıs verıse cıkıyoruz, sonraya sadece kıyafet yıkamalar kalacak ınsallah :)
yoksa bız dogurunca başlardık ıslere :)
hıı yazık yaa olsun sağlıkla kavuşsunlar birbirlerine
evet meltemcim tamda orası ve tamda o tarz yaralar olabilir veya karın bölgemiz olabilir ıhhhhnasıl olacak yaa bir muamma off
çok geçmiş olsun canım, ağrılar bende de var ama zaman zaman olup geçiyor diye gitmedim doktora . telefonda sorduğumda da kanaman yoksa korkma dedi, sabrediyorum benderandevu degıl canım gece acıle gıttım sancılanınca cok sukru bebekle alakalı degıl ıdrar tahlılı yapıldı temız cıktı alttan bakıldı acılma felanda yok kaslarım agrıyo o yuzden yuruyemıyomusum
okudum bende maalesef, yazık kızcağıza 3,5 cm açılması varmış gece, sabaha doğum almışlar ama haber yok hala. ,inşallah sağlıkla alır bebişini kucağına, rabbim yardımcıları olsun.kızlar yine aralık anneleri grubundan bir kişi 32+6 da bugün doğuma alınmış Rabbim yardımcısı olsundoğumlar başladı
Rennieesoğuk sut ıse yaramadı mı zuhalcım?
evet ya yoksa ben doğurduğum gün yapardım kızlar olmasa benim popo koltuktan kalkmazdı
meltem kv!ye ne aldırmayı planlıyorsun tatlımbakalım yapsın babaanneliğini
Kim doğum yaptıokudum bende maalesef, yazık kızcağıza 3,5 cm açılması varmış gece, sabaha doğum almışlar ama haber yok hala. ,inşallah sağlıkla alır bebişini kucağına, rabbim yardımcıları olsun.
Renniee
Al beni çok rahatlatıyor
Benim 17 kasım sezeryan tarihim şimdilik bakalımbakalım bizden ilk kim doğum yapcak?? en erken kim görünüyor ?
valla bende okudukça sinirlerim bozulmaya başladı, eşime çaktırmıyorum ama sürekli kendimi dinlemeye başladım. zaman zaman olan batmalar falan korkutuyor beni de .Ya şu erken doğum senaryolarını duyup stres olmaktan biz de dogurucaz yakında :) Hepımızde erken doğum korkusu var valla :))
Ayacklrmi kaldrdm yatiyrm cnm cok sukur kizimda iyi bakiyz keyfimizeaslında iyi olmuş ona sende rahat edersin biraz bırak başkaları ilgilensin sen dinlen ohh misss uzat ayaklarını keyfine bak :)
Aminn canım artık devlet özel hiç farketmiyor doktor sadece gelip işini gorup gidiyor ama biz ebe ve hemşirelerle muhattap oluyoruz umarım dediğin gibi vicdanlılara denk geliriz iyi düşünelim iyi olsun.
6cm olmuş acilmasi ciğer geliştirici iğne olmuş ancak aksam.7kadar tehsir edermiş onu bekliyolarmis simdilikokudum bende maalesef, yazık kızcağıza 3,5 cm açılması varmış gece, sabaha doğum almışlar ama haber yok hala. ,inşallah sağlıkla alır bebişini kucağına, rabbim yardımcıları olsun.
valla bende okudukça sinirlerim bozulmaya başladı, eşime çaktırmıyorum ama sürekli kendimi dinlemeye başladım. zaman zaman olan batmalar falan korkutuyor beni de .
doğuma almışlar diye okudum en son , inşallah herşey yolunda gider, hem anne hem bebiş sağlıkla kurtulurlar6cm olmuş acilmasi ciğer geliştirici iğne olmuş ancak aksam.7kadar tehsir edermiş onu bekliyolarmis simdilik
Zamanında , herşeyleri tamam olarak sağlıkla gelsinler de bebişlerimiz kucaklarımıza .Kızlar 34. Haftayı doldurduktan sonra bebek istedigi zaman gelebilir akciğer gelişimi ve refleksler 35 e kadar tamamlanmis oluyormuş bilginiz olsun boşa stres yapmayalım max. İki ay sonra istesek de.tutamicaz onları içimizde :)
ben de aynen.valla bende okudukça sinirlerim bozulmaya başladı, eşime çaktırmıyorum ama sürekli kendimi dinlemeye başladım. zaman zaman olan batmalar falan korkutuyor beni de .
aynen el ele elle sende tecrube ettin demek:)ayy artecrübe ettya gidiyoruz negzeel
değerin 12. gün için oldukça iyi, şimdiden hayırlı olsun, aksi bir durum yaşamazsan mesela değerin düşüşe geçmezse gebesin cnm.
el-ele-elle
ne kadara yaptırmıştın dünürcüğüm dolabı, bi de dolabında bildiğimiz cam mı kullandın ya da başka malzeme mi? beylikdüzü'nün neresinde tam olarak?
ben de ben de ben de istemiyoruuum
ay bugün 3'ledik, hadi inşallah güzel haberlerle dönerizsenin kaçta cnm randevu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?