2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar iki günde 100 sayfa yazmışsınız okuyamadım herkes iyidir inşallah doğum için aceleci davranan yoktur inşallah
merak etme cnm asayiş berkemal elifeva biraz rahatsız, @ebru41 de biraz tedirgin. aklıma bunlar dışında gelmedi, ciddi bi sorun yok inşallah kimsede.

elifeva canim geçmiş olsun inşallah ciddi bişey değildir.doğuma kadar birsey daha cikmasin valla çok yipraniyorsun yipraniyoruz Allah yardimcimiz olsun.
@nilbebekveannesi canim Dr randevundan güzel haberlerini bekliyoruz.inşallah totosunu değilde yüzünü gösterir Nil bebek:)
B Benbirerkekannesiolarak canim çok ilerlemeden önlemini al ılık su iç sürekli adacayi cayi ile gargara yapabilirsin.

Sondurak cnm :) cakmak erdem hastanesine gidiyorum sen?
aa öyle mi :) ben medicana Çamlıca ya gidiyorum. tedavi görerek hamile kaldım orada da devam edelim dedik. Allah kısmet ederse doğumuda orda olacağım.. Erdem de kadın dogumcu çok :) gidenler de var tanıdığım sağlıkla dünyaya gelsin miniklerimiz

amin canım ınsallah gecmıs olsun tek kullanımkı saşe verıyo doktorlar hamılelere ben kullandım sıkıntı olmuyo korkma erken dogumdan ıyıdır
evet korkuyorum zamanından önce doğar diye.. bana cafeks diye bir antibiyotik verdi ağızdan alınıyor sabah akşam. akşam ilk hapı içtim bakalım bol su içiyorum. havalar soğudu aman sizde usutmeyin unuttum ben ayaklardan hemen enfeksiyon çıktı 15 gün önce gittiğimde temizdi.

amin canım cok sagol doktorla konuscam eger dopğumdan sonra geçer felan derse 2 hafta dişimi sıkcam kadın dogumcuma dıcem 36 haftada dogurtsun benı dayancak gucum kalmadı

saolasın canım ınşallah yanlış ölçmüşlerdir bugun başka bı doktora gıtcem cok korkuyorum
İnşallah canım korkma diyecegim ama elde olmuyor bazen başka doktora gitmekte fayda var...hayırlısıyla bir an evvel zaman geçip gelsede kuzular bizde rahat etsek onlarda her geçen gün nerdeyse başka bir sorunla karşılaşır olduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…