evet canım ya ne yapalım artık bende şartlamıyorum artık hayırlısı nasıl sağlıkla olacaksa öyle doğsun ben her şeye razıyımBasa gelen cekilir canim yapacak bisey yok,onyargili olmamaya calisiyorum.
masallah nil bebege iyi bakmissin gelinime.
dogum konusundada hayirlisi olsun diyicez bizim dememizle olmuyor son anda hersey degisebiliyor o yuzden cok sartlandirmamiz lazim kendimizi
Canim 1 numara bez çok fazla almayın hatta stok yapmayın elinizde kalabilir bebişer çabuk toparlıyorlar.
Ha ha :) aynısını ben de yapiyorum Olcüm bittikten sonra asureyi yedim Ama asure disinda bişi yemedim walla ben, doktorum meyve we cevizi artr dedi, onu bile yaparken pişmanlk hssediyorum. Yeme boswer sakın, doğumdan sonra 1 ay sınırsız yiycez Bebiş için dayan annesi.
Kadın cnm. Ya ben kapımda o teyzeyi gördüm ya Gerisini unuttum o an Allaha şüküro teyzenin sana aşure getirmesi senin kalbinin ne kadara temiz olduğunu gösterir hemen yeseydin denizcim
ama o şahsın yaptığı şey çok ayıp gerçekten kişiliksiz takma beyinli canavar kadınmı erkekmi yapan kişiliksiz
Canm bende bugün başladı karnımda sertleşme ve cok agri varkarnında sertleşme oluyor mu? sanırım o da sancı belirtisiymiş.. ama ben cuma sabahı girecem nst ye. merak edip duruyorum
Aminnn canımın içiii hepimizi inşallahgözün aydın cnm, Allah sağlıkla tamamına erdirsin, sonraki randevun ne zmn? bnm 3 hafta sonra gel dedi, sonra 2 hafta, 10 gün diye kısalacakmış kontroller.
bnm güzel kalpli arkadaşım, Allah güzel insanlarla karşılaştırsın inş hepimizi
bnmki de artık yüzünü görme şansımız azalıyor bebeğin pozisyonu gereği dedi.
Canim nst cekil irken monitore bakmadin mi,benim ilkinde 35-40 lardaydi ,ikincide 20 civarindaydi ama duzensiz ve dusuk oldugundan onemsenmiyormeltem derecesini sormadım sadece sancın çıkmış dedi dr ama artık normal bu süreçte dedi bazı tavsiyelrde bulundu kabız olma wc sonrası muhakkak uzan dinlen falan dedi...
sagol canim yaaa iyiki varsiniz,burasi cok moral oluyor bana burasida olmasa yanlizliktan kafayi yerdim herhalde.evet canım ya ne yapalım artık bende şartlamıyorum artık hayırlısı nasıl sağlıkla olacaksa öyle doğsun ben her şeye razıyım
evet ya ön yargılı olma çok kulak verip söylenenleri dinlemeyiz olur biter artık hayırlısı pınarcım :)
utanmaz şey birde kadınmı bunu yapan insan utanır yaaKadın cnm. Ya ben kapımda o teyzeyi gördüm ya Gerisini unuttum o an Allaha şükürSende bnm kalbi temiz leylamsınnn iyi ki tanıdım sizleri
Evet cnm bende medicana da bahar hanima gelmek istiyodum fakat dogum ucretinin 3500 oldugunu duyunca vazgectim:) evet doktorumdan cok memnunum insallah saglikla gelsin bebisler :)
hayır ya aklıma gelmedi ya biz eşimle sürekli sohbet ettik off yaa neden sormadım sancının derecesi olduğunu bile yeni öğrendim off ya bir daha gittiğimda daha deneyimli olucamCanim nst cekil irken monitore bakmadin mi,benim ilkinde 35-40 lardaydi ,ikincide 20 civarindaydi ama duzensiz ve dusuk oldugundan onemsenmiyor
gece uyuyamiyorum gunduz gozum acilmiyo...al bendende o kadar dun 8 gıbı acile gıttım 1 gıbı geldım o saatten berı uyuyorum çok uyumakta kotu
ayy canım ya bende aynı şeyleri düşünüyorum kuzum iyi ki varsınız pınarcım tabi ki de tanışırız hem de çok güzel olur hem damadımı görürüm sende gelinini :) hem niye yalnız olasın ben varım canım biz varız her daim kızlar benim desteğe ihtiyacım var de hop ben yanındayım kızlarda yanında olur elbettesagol canim yaaa iyiki varsiniz,burasi cok moral oluyor bana burasida olmasa yanlizliktan kafayi yerdim herhalde.
keske bu kadar agirlasmadan bulusup tanisabilseydik seninle,artik dogumdan sonra bizim kuzulari tanistiririz
nst makinasindan cikan da kagitta bellidir vermediler mihayır ya aklıma gelmedi ya biz eşimle sürekli sohbet ettik off yaa neden sormadım sancının derecesi olduğunu bile yeni öğrendim off ya bir daha gittiğimda daha deneyimli olucam
sizin gunleriniz baya azalmis ağırlık olmasi normal sanırım. normal doğum yada sezeryan kesin bişey var mı. sezaryen ise 2 hafta kalmış ne güzelgece uyuyamiyorum gunduz gozum acilmiyo...
İnsallah normal olur ama kizim ters hala donmedi bu hafta belli olacak ama sezeryan gozukuyo malesef..sizin gunleriniz baya azalmis ağırlık olmasi normal sanırım. normal doğum yada sezeryan kesin bişey var mı. sezaryen ise 2 hafta kalmış ne güzel
ayy canım ya bende aynı şeyleri düşünüyorum kuzum iyi ki varsınız pınarcım tabi ki de tanışırız hem de çok güzel olur hem damadımı görürüm sende gelinini :) hem niye yalnız olasın ben varım canım biz varız her daim kızlar benim desteğe ihtiyacım var de hop ben yanındayım kızlarda yanında
olur elbette
verdiler ama hatta iki tane çizği vardı ama hangisi benimki hangisi bebeğin anlamadım dr dosyama koydu kağıdı bide sende aynı şeyi yaptılarmı elime bir buton verdiler bebek her kıpırdadığında buna bas dediler bende bastım ama sanki bebek az hareket etti gibi geldi 15 dk. da 7 kez bastım acaba normalmi ya çok üzüldüm neden bakmadım diyenst makinasindan cikan da kagitta bellidir vermediler mi
Canim genel itibari ile iyi gecmis randevun.bel ağrisina takilma yeterki hayirlisi ile Nil bebek doğsun.demek sanci cikti ama hissetmiyorsun yalanci sancidir heralde.canım ya kıyamam üzülme pınar cım sanırım doğanın bize bahşeyttiği şeyleri yaşamak zorundayız maalesef
bu arada biz dr dan geldik doktorlar arası bilgi tecrübe farklılığı gerçekten gözle görülür şekilde anlaşılıyor dünkü ölçümlerden sonra bugün ki ölçümler hem de her şeyi 2 defa yaptı dr um kızım tam tamına 2200 kg boyu da 45,5 cmbel ağrımdan bahsettim maalesef doğum şeklini etkiler dedi ama yine de 37. haftada görüşücez dedi ki kızım kafayı tam doğum pozisyonuna sokmuş bir adım sonrası kanala girip doğmakmış yani asla yukarı dönmez dedi çatı ağrımda bundan dolayı fazlaymış @nilaycım daha fazla ağrı aslında çok güzel bir şeymiş normal doğumun göstergesiymiş ama benim belim sıkıntı yaratabilir
Bu nasil bir arkadaştirki hamile arkadaşina böyle bir şey yapiyor herkese ikram ediyor ama sana nispet yapiyor ikram etmiyor düşman bile yapmaz.kızlar bugün yaşadığım hikayemi paylaşayım dedim: hamileliğimi öğrendiği andan itibaren tipi tavrı değişen iş ona kalcak korkusuyla kötü ruha bürünen bir arkadaş yine her zmanki gibi ARA ARA bağırarak ve göstere göstere yediği şeyleri ( allahtan aşeren bi hamile olmadım) bir tip; bugün kendini daha da aşarak bağıra bağıra AŞURE yer misin diye dolaştı herkesi önümden geçmeyi Yanımdakine berimdekine herkese göstermeyi ve sormayı ihmal etmedi. Ya sabır dedim. Akşamında komşu teyzemizi ellerinde aşureler benim işten dönmemi bekler buldumDaha kapımızı açarken yanıma geldi elinde tas tas aşure ile Ailemde de çevremde de ne düşmanlık ne kin nefret görerek büyütülmedim. 8 aylık hamileyim inşallah evladımı da ViCDANLI, sevgi dolu ve iyi bir kalbe sahip yetiştiririm. ( bu arada eşimin benim cnm çekmese bile uğraşılarını da es geçemem )
Gelimm kıssadan hisseye ; VİCDAN İNSANIN İÇİNDEKİ TANRI'DIR. Victor Hugo
canım malesef deme. olsun bebek iyi olsun yeter.İnsallah normal olur ama kizim ters hala donmedi bu hafta belli olacak ama sezeryan gozukuyo malesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?