2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
evet canım ya ne yapalım artık bende şartlamıyorum artık hayırlısı nasıl sağlıkla olacaksa öyle doğsun ben her şeye razıyım
evet ya ön yargılı olma çok kulak verip söylenenleri dinlemeyiz olur biter artık hayırlısı pınarcım :)

Kızlar benim seker düştü hatta diyeti bile bozdugumda bakıyorum yuksek çıkmıyor sizde varmı genel bir düşüş.

Kadın cnm. Ya ben kapımda o teyzeyi gördüm ya Gerisini unuttum o an Allaha şükür Sende bnm kalbi temiz leylamsınnn iyi ki tanıdım sizleri

Aminnn canımın içiii hepimizi inşallah ayy evet daha da yüzünü göremeyiz artk di mi doğunca süpriz olcak bnmki

meltem derecesini sormadım sadece sancın çıkmış dedi dr ama artık normal bu süreçte dedi bazı tavsiyelrde bulundu kabız olma wc sonrası muhakkak uzan dinlen falan dedi...
Canim nst cekil irken monitore bakmadin mi,benim ilkinde 35-40 lardaydi ,ikincide 20 civarindaydi ama duzensiz ve dusuk oldugundan onemsenmiyor

sagol canim yaaa iyiki varsiniz,burasi cok moral oluyor bana burasida olmasa yanlizliktan kafayi yerdim herhalde.
keske bu kadar agirlasmadan bulusup tanisabilseydik seninle,artik dogumdan sonra bizim kuzulari tanistiririz

Kadın cnm. Ya ben kapımda o teyzeyi gördüm ya Gerisini unuttum o an Allaha şükür Sende bnm kalbi temiz leylamsınnn iyi ki tanıdım sizleri
utanmaz şey birde kadınmı bunu yapan insan utanır yaa
bende iyiki sizleri tanıdım denizcim ya süper anneler grubu

Evet cnm bende medicana da bahar hanima gelmek istiyodum fakat dogum ucretinin 3500 oldugunu duyunca vazgectim:) evet doktorumdan cok memnunum insallah saglikla gelsin bebisler :)

bahar hanimi tanıyorum ama ben kendi doktorum faruk bey ile devam ediyorum. zaten kendisi tüp bebek doktoru onunla devam ediyorum. doğum benim doktorum da indirim yaptiramadi.. 3500 vereceğiz mecbur.. Erdem de dış yaptirmistim temiz hastane hastası çok. yavrularimiz önce allaha sonra onlara emanet.. iyi haberlerini bekliyorum canım :)

Canim nst cekil irken monitore bakmadin mi,benim ilkinde 35-40 lardaydi ,ikincide 20 civarindaydi ama duzensiz ve dusuk oldugundan onemsenmiyor
hayır ya aklıma gelmedi ya biz eşimle sürekli sohbet ettik off yaa neden sormadım sancının derecesi olduğunu bile yeni öğrendim off ya bir daha gittiğimda daha deneyimli olucam

sagol canim yaaa iyiki varsiniz,burasi cok moral oluyor bana burasida olmasa yanlizliktan kafayi yerdim herhalde.
keske bu kadar agirlasmadan bulusup tanisabilseydik seninle,artik dogumdan sonra bizim kuzulari tanistiririz
ayy canım ya bende aynı şeyleri düşünüyorum kuzum iyi ki varsınız pınarcım tabi ki de tanışırız hem de çok güzel olur hem damadımı görürüm sende gelinini :) hem niye yalnız olasın ben varım canım biz varız her daim kızlar benim desteğe ihtiyacım var de hop ben yanındayım kızlarda yanında olur elbette

nst makinasindan cikan da kagitta bellidir vermediler mi
verdiler ama hatta iki tane çizği vardı ama hangisi benimki hangisi bebeğin anlamadım dr dosyama koydu kağıdı bide sende aynı şeyi yaptılarmı elime bir buton verdiler bebek her kıpırdadığında buna bas dediler bende bastım ama sanki bebek az hareket etti gibi geldi 15 dk. da 7 kez bastım acaba normalmi ya çok üzüldüm neden bakmadım diye pınar ya neyse 2 hafta sonra tekrar giricem zaman hem bakarım hemde sorarım

Canim genel itibari ile iyi gecmis randevun.bel ağrisina takilma yeterki hayirlisi ile Nil bebek doğsun.demek sanci cikti ama hissetmiyorsun yalanci sancidir heralde.
Bu arada seni çok relax gordum normal doğuma hazir gibi:)

Bu nasil bir arkadaştirki hamile arkadaşina böyle bir şey yapiyor herkese ikram ediyor ama sana nispet yapiyor ikram etmiyor düşman bile yapmaz.
Ama senin kalbin temiz olduğu için Allah mükafatınida veriyor sen hiç takma canim.
Canin bişey çekerse sen kilometrelere aldirmadan benden iste canim seve seve yaparim dünürüme.

İnsallah normal olur ama kizim ters hala donmedi bu hafta belli olacak ama sezeryan gozukuyo malesef..
canım malesef deme. olsun bebek iyi olsun yeter.
benim bebek 28. haftadan beri kafası aşağıda ama doktorum sezeryan yapmaya kararlı. bende normal istiyorum ama tuo bebek tedavisi ile hamile kaldım diye riske girmek istemiyor 38. haftamda sezeryan olacak nasip olursa.. inşallah sende sağlıklı bir şekilde kucağına al. çok ta takma normal olsun diye.. hersey nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…