2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Benm kv yapmiş, birazdan 1 kase yiycem walla :)

Leyloşum çok sevindim ya, inş benm bebiş de dönmez.
Bel ağrin da inş sorun olmaz, benm annemde ileri bel fıtığı vardı ama 3 tane normal doğum yaptı.
Kv de de bel fıtığı var o da 3 normal doğum yapmiş.

Cnm teyze yolumu beklemiş bi de görür görmez gözlerim doldu sarıldım Allah senin vasıtanla bana aşure yolladı sanki dedim teyzeye anlattım o da duygulandı ( malesef böyle insanlar var evet Yaptığı o kdr günah ki kızla bi de hiçbir sorunumuz yoktu tek yaptığım şey hamile kalmak. Hamileleğimi öğrendiğinden beri bu halde

Leylacım inan teyzeye bi sarılışım var görmen lazım Allah büyük gerçekten

çok sağol meltemcim inşallah dönmez meltem ya ve umarım bende anneler gibi normal doğum yaparım :)

Sen aldırma canım Allah doğrunun yanındadır.Aa bi de terfini duyunca iyice delirmiştir o zaman

Leylacım inan teyzeye bi sarılışım var görmen lazım Allah büyük gerçekten
o teyzenin sana aşure getirmesi senin kalbinin ne kadara temiz olduğunu gösterir hemen yeseydin denizcim
ama o şahsın yaptığı şey çok ayıp gerçekten kişiliksiz takma beyinli canavar kadınmı erkekmi yapan kişiliksiz

Kızlar izne çıktıktan sonra o kadar yogundum ki giremedim.bebegin mobilyaları geldi temizlik ti gündü misafirdi çok yoğun geçiyor inşallah herkes iyidir sayfada çok birikmiş okumaya çalısacgim artik...

gözün aydın cnm, Allah sağlıkla tamamına erdirsin, sonraki randevun ne zmn? bnm 3 hafta sonra gel dedi, sonra 2 hafta, 10 gün diye kısalacakmış kontroller.

bnm güzel kalpli arkadaşım, Allah güzel insanlarla karşılaştırsın inş hepimizi

bnmki de artık yüzünü görme şansımız azalıyor bebeğin pozisyonu gereği dedi.

Benim kafadan bi tane daha sanki çocuğu kendimize değil de esimizin ailesine doguracakmisiz gibi :)) canım bildiğim kadarıyla sen calismiyosun sanırım ne güzel bebisini sen buyutuceksin sanslisin
Bende sadece ben boyle dusunuyorum saniyordumdogum sonrasini dusundukce uykularim kaciyor simdiden.
Evet canim 2-3 yasina kadar calismayi dusunmuyorum.

2 hafta sonra gelmemi istedi aslında normalde 3 hafta sonra çağırırdım ama bebek aşağıda diye böyle yapalım program ondan sonra haftada bir olacak dedi

Basa gelen cekilir canim yapacak bisey yok,onyargili olmamaya calisiyorum.
masallah nil bebege iyi bakmissin gelinime.
dogum konusundada hayirlisi olsun diyicez bizim dememizle olmuyor son anda hersey degisebiliyor o yuzden cok sartlandirmamiz lazim kendimizi

Ha ha :) aynısını ben de yapiyorum Olcüm bittikten sonra asureyi yedim Ama asure disinda bişi yemedim walla ben, doktorum meyve we cevizi artr dedi, onu bile yaparken pişmanlk hssediyorum. Yeme boswer sakın, doğumdan sonra 1 ay sınırsız yiycez Bebiş için dayan annesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…