- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Evet meltemcim belli olmaz 1 haftaya bile 2 numaraya geçebiliriz 1 numara çok kuçük oluyor sızma yapıyor ben kullanamamıştım büyüyünce bebeklerine oyuncak olarak kullanmıştı benim kız:)
Esimde yokta benim ve annemin kafasi normalden buyuk gibi. Bilmemek en guzeli aslinda bazen diyorum hic kontrole gitmeyim mutluyken bir anda uzulup geliyorum. Bir ara 3vlu testimde riskli cikmisti sonra diger 3 hastanede yaptirdigim testler normal cikti ayrintilida da iyi cikinca oyle rahatlamistim.doçent görmüş ve kitle su yok demişse bence içini ferahlatmalısın perinatologda aynı şeyi söyleyecek çünki ama sen bilirsin yinede zaten aile öykümüzde de var demişsin sanırım bu genelde genetik oluyor zaten diğer sebepleri hidrosefali(kafada su birikintisi) ve kitleler kendini sıkma hiç içini ferah tut.
gg'den alıcaksan onlar 90'lık 2 paket fazla gelir cnm.
Aaa o msjini okumamistim cok sagol canimNe demek tatlım içinin azıcık rahatlamasına sebep olduysam çok sevinirim.ladenin son mesajlarını okursan diğer doktorun onu rahatlattığını,değerinin normal olduğunu yazıyor.Sen de içini ferah tut Allahın izniyle sağlıcakla alacaksın bebeğini kucağına.
mrb canım... Bende görmüştüm onları ama premium aliym diye almamış₺ım ama pişman oldum şimdi. o yeşil paketlerle sarı paket arasında ne fark var acaba? premiumun farkı ne biliyomusun canım?cnm bende dün 101 de gördüm 17 tl olmuş 50 li 1 numara ordan alınabilir ben alcam eşimi kandırayımda stokmu yapcan diyip söyleniyor :)
ben kabızımya tatlım azıcık damar çıkıntısı olmuş [basur]benm gelen gıden olmaz, arkadsım zaten 1 tane, akrabalar da cok degıl.
allah allah wc sorası neden uzanacakmıssın kı?
Tabi ki yalnız değilsin canım benim ben kafayı yicem bunu düşünmekten :)) ama geçen hafta dayanamadım eşime anlattım durumu hemde eksiksiz senin annen kardeşin ya sahiplenirse diye çocuğum onları sever beni sevmezse fln diye hem ağladım hem konuştum iyiki de konuşmuşum valla içim rahatladı eşim anlayışlidir Allahtan merak etme sen annesisin herkes yerini bilecek sen bana güven fln diye kaç saat açıklama yaptı adam bence sende esinle kaygılarını konuş cnm inan çok işe yarıyor
Primumun oyuntusu varmis cnm gobus oyuntusu digeri normalmis bende farketmez mantigindayim ama bakalim biraz dusu eyim duruma gore alicammrb canım... Bende görmüştüm onları ama premium aliym diye almamış₺ım ama pişman oldum şimdi. o yeşil paketlerle sarı paket arasında ne fark var acaba? premiumun farkı ne biliyomusun canım?
sanırım her dr un öğretisi farklı ondan kaynaklanıyor nomalde 3 hafta sonra çağıracaktı sonrasında haftada bir olacaktı aradan sadece 1 hafta kaldırdı zaten 35-36 haftalarda oluyorum :)benım doktorum sok ıkı randevudur 2 haftada bır cagırıyor, hersey normal aslında (para ıcın olmaz cunku ayda bı kere para alıyor. mesela 20 eylulde odeyınce 20 ekıme kadar bdaha odeme yapmıyorsun.)
Bende paletini felan beyendim ,) tadi nasl bilmyorum reklamlarinda gordum aynen alan yiyen varsa bizde alalim bare hastane icin bidaha bisiler yapmak zoru da kalmiyimHacı şerif in reklamları görüp duruyorum, sayfasını da inceledim ama dükkanını hiç görmedim, tadına da bakmışlığım yok tatlım. o yüzden lokumları nasıl olur bilemiycem de paketi falan gayet güzel görünüyor.
yok canım ya havalardan değil neyse içini karartmayayım nice mutlu sağlıklı birlikte yıllarınız olsun pınarcım eşinle oğlunla sağlıkla mutlu beraber bir aile dilerim sizin içinHavalardandir belki canim havalar birden sogudu ve kapali,havalar beni cok etkiler.utu yapicam bende simdi sonrada yemekbugun evlenme yildonumumuz
Cidden cok merak ediyorum ilk kim olacak.ben en sona kalacakmisim gibime geliyor.agrim,sizim,sancim yokmasallah.komsular falan sasirip kaliyorlar ne kadar hareketlisin diye bu gidisle ben 42 yi gorurum gibime geliyor
hmm anladım canım teşekkür ederim bende alıcam a101 dekinden bi tane de premium alırım ortaya karışık takılırımPrimumun oyuntusu varmis cnm gobus oyuntusu digeri normalmis bende farketmez mantigindayim ama bakalim biraz dusu eyim duruma gore alicam
nilo sağol, aldım, 63 tl ye, hem de kargosuz :)Rica ederim canım. :)
Benim hastahane istemior canım eğitimde hastahanenin ebesi söyledi
Ayni durum bende de var,uzanmak mi gerekiuormus bilmiyordum.wc sonrasi biraz aci oluyor sonra geciyor ertesi gun bir daha.cok sinir bozucu bir durum.keske doktoruna sorsaydin sana onerdigim magnezi calcineyi hic kabiz olmazsin.ben kabızımya tatlım azıcık damar çıkıntısı olmuş [basur]o kan damarları pıhtılaşmadan dağılsın dışarıya pörtlemesin diye, eğer şimdiden dikkat edersem gebelik sonrasında kalıcı olmazmış
Canim dun a101 deydim prima 1 beden yenidogan icin 50 lik orda 17 tl di bak sana ordan sende normalde 30 cunki
Üzülme üzülme belli de olmaz benimki azıcık tontişti seninki farklı olabilir ayyy o günler gelsinde burdan onları konuşalım yaaa yok 2 ye geçti yok göbüşü düştü vs vs...ayy deme zuhalcım, 2 paket 98 lı aldım kızolmadı ıkıncı bebege saklarım :)
Yapma yaa tühh , 2 ve 3 den alsaydın tatlım 1 er tane hazır fiyatı uygunken. biz geçen seferki kampanya dan 1-2-3 numara aldık 1 er paket
Sagol guzel arkadasim,guzel dileklerin hepimize olsun insallahyok canım ya havalardan değil neyse içini karartmayayım nice mutlu sağlıklı birlikte yıllarınız olsun pınarcım eşinle oğlunla sağlıkla mutlu beraber bir aile dilerim sizin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?