2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Evet meltemcim belli olmaz 1 haftaya bile 2 numaraya geçebiliriz 1 numara çok kuçük oluyor sızma yapıyor ben kullanamamıştım büyüyünce bebeklerine oyuncak olarak kullanmıştı benim kız:)

ayy deme zuhalcım, 2 paket 98 lı aldım kız olmadı ıkıncı bebege saklarım :)

Esimde yokta benim ve annemin kafasi normalden buyuk gibi. Bilmemek en guzeli aslinda bazen diyorum hic kontrole gitmeyim mutluyken bir anda uzulup geliyorum. Bir ara 3vlu testimde riskli cikmisti sonra diger 3 hastanede yaptirdigim testler normal cikti ayrintilida da iyi cikinca oyle rahatlamistim.

Sag saglim bi alsaydik bebislerimizi kucaklarimiza

Aaa o msjini okumamistim cok sagol canim

cnm bende dün 101 de gördüm 17 tl olmuş 50 li 1 numara ordan alınabilir ben alcam eşimi kandırayımda stokmu yapcan diyip söyleniyor :)
mrb canım... Bende görmüştüm onları ama premium aliym diye almamış₺ım ama pişman oldum şimdi. o yeşil paketlerle sarı paket arasında ne fark var acaba? premiumun farkı ne biliyomusun canım?

benm gelen gıden olmaz, arkadsım zaten 1 tane, akrabalar da cok degıl.

allah allah wc sorası neden uzanacakmıssın kı?
ben kabızımya tatlım azıcık damar çıkıntısı olmuş [basur] o kan damarları pıhtılaşmadan dağılsın dışarıya pörtlemesin diye, eğer şimdiden dikkat edersem gebelik sonrasında kalıcı olmazmış

kızlar eslerınız anlayıslı ıse konusun tabı kı, ama anlayıssız ıse konusup tepkı cekmeyın, sız alttan alttan bıldıgınızı yapn :)

mrb canım... Bende görmüştüm onları ama premium aliym diye almamış₺ım ama pişman oldum şimdi. o yeşil paketlerle sarı paket arasında ne fark var acaba? premiumun farkı ne biliyomusun canım?
Primumun oyuntusu varmis cnm gobus oyuntusu digeri normalmis bende farketmez mantigindayim ama bakalim biraz dusu eyim duruma gore alicam

benım doktorum sok ıkı randevudur 2 haftada bır cagırıyor, hersey normal aslında (para ıcın olmaz cunku ayda bı kere para alıyor. mesela 20 eylulde odeyınce 20 ekıme kadar bdaha odeme yapmıyorsun.)
sanırım her dr un öğretisi farklı ondan kaynaklanıyor nomalde 3 hafta sonra çağıracaktı sonrasında haftada bir olacaktı aradan sadece 1 hafta kaldırdı zaten 35-36 haftalarda oluyorum :)

Bende paletini felan beyendim ,) tadi nasl bilmyorum reklamlarinda gordum aynen alan yiyen varsa bizde alalim bare hastane icin bidaha bisiler yapmak zoru da kalmiyim

Havalardandir belki canim havalar birden sogudu ve kapali,havalar beni cok etkiler.utu yapicam bende simdi sonrada yemekbugun evlenme yildonumumuz
yok canım ya havalardan değil neyse içini karartmayayım nice mutlu sağlıklı birlikte yıllarınız olsun pınarcım eşinle oğlunla sağlıkla mutlu beraber bir aile dilerim sizin için

Cidden cok merak ediyorum ilk kim olacak.ben en sona kalacakmisim gibime geliyor.agrim,sizim,sancim yok masallah.komsular falan sasirip kaliyorlar ne kadar hareketlisin diye bu gidisle ben 42 yi gorurum gibime geliyor

walla pınarcım aynı bendensın sen de :)
ne catı agrısı var, ne bel. Doktor bıraksa kosuya cıkarım hala, zaten yururken kosar gıbı yuruyorum, esım bı kere gormus benı "sen yurumuyodun hopluyodun" dıyo :)
nedense bana da eger sezeryan olmazsa 42 ye kadar normal dogumu beklerım gıbı gelıyo :)

Primumun oyuntusu varmis cnm gobus oyuntusu digeri normalmis bende farketmez mantigindayim ama bakalim biraz dusu eyim duruma gore alicam
hmm anladım canım teşekkür ederim bende alıcam a101 dekinden bi tane de premium alırım ortaya karışık takılırım sonra da hangisinden memnun kalırsam devam ederim artık diye düşünüyorum..

Ayni durum bende de var,uzanmak mi gerekiuormus bilmiyordum.wc sonrasi biraz aci oluyor sonra geciyor ertesi gun bir daha.cok sinir bozucu bir durum.keske doktoruna sorsaydin sana onerdigim magnezi calcineyi hic kabiz olmazsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…