2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar eslerınız anlayıslı ıse konusun tabı kı, ama anlayıssız ıse konusup tepkı cekmeyın, sız alttan alttan bıldıgınızı yapn :)

Valla ben konuştum canım iyiki de yapmışım eşimin sözleri beni çok rahatlattı hatta baba olarak ben bile ikinci plandayim senin kokun ona yeticek falan dedi baya konuştuk en azından ilerde bu sebeple bir sorun yasarsak hazırlıklı olsun benim ön yargilarimi bilsin istedim uyarsin ailesini muhattap etmesin beni yani

Ayni durum bende de var,uzanmak mi gerekiuormus bilmiyordum.wc sonrasi biraz aci oluyor sonra geciyor ertesi gun bir daha.cok sinir bozucu bir durum.keske doktoruna sorsaydin sana onerdigim magnezi calcineyi hic kabiz olmazsin.
canım bana şurup verdi birde krem verdi eşim alacak gelirken magnezi calcine tek seferlik çözümmüş şurubla bağısak florasımı ne düzenleniyormuş pınar birde idrar yolunda hafif enfeksiyon için antiseptik tek kullanımlık şase verdi onu da içicemuzanmak gerekliymiş tam 15 dk pınar damarlar daha fazla çıkmasın biriken kan dağılsın diye ama büyük ee ni yaptıktan sonra uzanmak gerekliymiş
Sagol guzel arkadasim,guzel dileklerin hepimize olsun insallah
amin canım benim kalbimizden geçenler olsun hepimizin ve çok mutlu olalım hayatlarımızda

kızlar eslerınız anlayıslı ıse konusun tabı kı, ama anlayıssız ıse konusup tepkı cekmeyın, sız alttan alttan bıldıgınızı yapn :)

Tabi eşimle konuşmuş olmam bildigimi yapmayacağım anlamına gelmiyor alttan alttan islicem :)) kV ler için tehlike çanları çalmaya başladı bile

Sadece geceleri az biraz cati agrim oluyor donerken.cat walk yuruyorum hala bir ara penguen gibiydim.hareketli olmak iyi diyorlar normal dogum icin umarim hareketliligimiz ise yarar.zaten dogurasim da yok 42 uyar bana

Kızlar Aman diyim kan ilacı demir haplarinizi ihmal etmeyin Dr söyledi doğumda kan değerleri çok onemliymis ben bilmiyodum baya ihmal ettim dün yapılan kan tahlili de haliyle biraz düşük çıktı toparlarim inşallah

Sadece geceleri az biraz cati agrim oluyor donerken.cat walk yuruyorum hala bir ara penguen gibiydim.hareketli olmak iyi diyorlar normal dogum icin umarim hareketliligimiz ise yarar.zaten dogurasim da yok 42 uyar bana

42 çok dimi sanki zaten zaman da geçmiyor ( ben bir an önce olsun istiyorum şimdi gelse Hayır demem :)

Ne guzel esin icini rahatlatmis en azindan esinin seninle ayni fikirde oldugunu bilmen bile yeterli.
Ben kimse sevmesin ellemesin demiyorum hakkim yok buna ama abartili harekete gelemem ki,abartilacak annelik modlarina girilecek eminim.esimde bu duruma el koymazsa annemin evine kacmayi planliyorumhatta cok cok sinir olursam istanbula kacicamondan sonra dusunsunler bu kiz neden gitti diye

Balik yedigimde snka kanamam olursa hemen ilaci icemiyrm bklemm lazim ya cnm oyuzden ilacimi kanamam geldimi hemen almk icin yemiyrm yeni uyandm sersemlestriyr ilacta ya cnm 2 ay kaldi azick daha sabir diliyrm kndime ve sizlere

Ayy Allah iyiliğini versin kaçmak için bencede geçerli bir sebep gerçekten :)) bende abartılı bagira bagira sevmelerden hoslanmam kim olursa olsun geçen de görümceme söyledim bebekleri openlere sinir oluyorum bebek opulmez koklanir diye heralde almıştır mesajı benim kV zaten çok gür sesli ve bir konusmaya başladı mı kimse onu durduramaz gorumcemin oğlunu severken kendinden geçiyor ama ben fırsat vermem geçen de yine torununu severken eşim demiş aman anne bizimkine böyle yapma derya kızar istemez diye

Çok hoplama kız yorma bebişkomu normal tempo iyidir büyüdü artk göbüşler bu hafta iyice öne çıktı 9uncu ayımıza gircez az kaldı

Ne yapayim canim son carem kacmak olacak,bu fikir aklima geldiginden beri psikolojim duzeldi onceden uyuyamiyordum simdi uyuyabiliyorum
Bebek dogmadan once eslerimizin aileleriyle bir ön konusma yapmasi gerekiyor bence,herkes heyecanli mutlu olacak ama herkesinde yerini bilmesi gerekiyor.benim pek konusma kabiliyetim yoktur tatli dille uyaramam sinirlenirsem direkt hareketlerime,gozlerime,konusma seklime yansir cok kirici olabillirim.o yuzden o konusmanin bana kalmamasi lazim.artik esim dengeyi saglayamazsa,sazi ben elime alirim

Aynen öyle sen hiç merak etme inşallah konusmana da gerek kalmaz zaten kimin gücü yeter bebeginle senin aranıza girmeye boşver onlar düşünsün bence bende bir ara bu yüzden baya psikolojimi bozdum kv kızıma bilezik almış geçen gösterdi hevesli hevesli surat yapmiyim yaziktir hevesini kirmayim dedim çok beğendim çok güzelmiş anne dedim aslına bakarsan hicbirsey yapsınlar etsinler istemiyorum neyse ilerde bu yazdiklarimizi okuyup guleriz inşallah canım sende takma artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…