2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar gunaydin bebegimin kafasi 4 hafta buyuk cikiyor dun doktora gittim koca kafali bir bebek olcak bir seyi yok dedi ama lakin yine de cok korkuyorum hic 4 5 hafta bebeginin kafasi onde giden arkadasla karsilasmadim
Canim benim bebegimin de kafasi 3,4 hafta onde gidiyor. Ama dr'um hic korkutmadi beni. Bunun normal bir durum oldugunu soyledi.buyuk kafali akıllı bir bebek olcak diye de espri yapti. :) Sende gonlunu ferah tut canim. Sadece normal dogum icin sıkıntı olabilir.

Canim nasil gidiyor temizlik,bizde dun yatsandan gidip yatagi aldik,simdide nevresim takimlarini yikamamamistim onlar yikaniyor,
temizlik bitti yazlık kışlık ve kızın eşyalarının yıkanması kaldı onlarıda bugün yıkmaya başlıycam inşallah tabi önce yeni kurutmalık almam lazım kızın kıyafetlerini ayrı yerde kurutup öyle sericem daha çok iş var yani offf
bizim yatağı eve getirdiler 70*140 ellerinde olmadığı için öyleydi fabrikada yapıldı sizinki, ne renk beyaz mı sarımı pınar

Canim cevap yazdigin icin cok tesekkur ederim peki doktorun dogum bilgisi verdi mi sezeyan mi olman gerekir dedi

eylul7158eylul
kızlar bana 2 gün üste üste 2 ayrı dr kontrolünde usg yapıldı inanın bebeğin duruşu dr o an dondurduğu karenin açısı hesapları değiştiriyor bence korkmayın usg ölçümleri güvenilir değiller siz dr tavsiyesi neyse ona uyun iyi ded,yse iyidir kalbini bozma eylülcüm ben artık son yaşadığımdan sonra bu konuda son derece eminim

Canim cok cok sagol o arkadasi nasil bulabilirim bir konussam icim rahatlar

Yikamak kolay canim utulemeside cok zevkli,hic oyle gozunde buyutme eminim cok keyif alacaksin.
Ben 70e130 saniuordum bizim yatagi bizimkide 70e 140mis.biz joiujoiu modelini aldik,ellerinde vardi alip geldik.sizin aldiginiz yatakda cok guzel sizinki krem rengi bizimki beyaz.baska magazalarada baksaydiniz hemen bulurdunuz belki

Benim de 3 hafta önde :) anneden bebeğe geçme mesleki deformasyon bizimki @eylul7158eylul doktorun sorun yok dediyse endişelenme. Genetik Farklılıklar devrede artık.

Şimdi ben de haber vermek için yazacaktım. Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin. İnşallah bebişler zamanında gelirler.
Sen nasılsın canım ?
Amin canim insallah yaa iyiyim cok sukur ilk baslarda centik cikmisti bebegi besleyen damarlarda az akis vardi cok sukur 29. Haftada gecti kizim tam 40 haftalik dogmustu insallah bu da zamaninda gelir. Senin kizcen nasil sen nasilsin hamile kalmaya calisirken diger grupta giriyodun hep burada cok az goruyorum canim seni ara ara aklmia geliyosun napti nasil acaba diye insallah sen de bebisin de iyisindir tatlim

amaaan o nasıl bi insanmış öyel, daha doğrusu insan mı ya o. Ne kadar idiotça bi tepki, ayrıca neye tepki, hamile kalmana mı tepki? Allahtan bulur o canım, sen merak etme.

Benim gibi tekrardan mide bulantilari baslayan oldu mu kizlar? Bu sabah tekrardan cikariyordum resmen. Iki gundur asiri derecede basim donmeye basladi. Bu bas donmesi onceleri adetten bi gun once olurdu hemen ertesi gun adet olurdum. Ilk gebeligimde olmamisti boyle bi durum. Ogleden sonra acil giris yaptiracam kandan felan bakilir herhalde

psıkolojık sıkıntısı vardır onun denızcım, normal ınsan davranısları bekleme.

Iuiyiz cok sukur iyiyzde cnm kanamam devam ediyr artk ne zmn nolcgi belli olmuyr diye balk yemeyide brktm ilacimi icemiyrmprogestan i
Allah Allah senin bu kanama niye durmuyo benim kizimdayken dusuk tehlikem wardi kanamam oluyodu ama progestan kullaninca kesmisti cok sukur Allah yardimcin olsun ya insallah zamaninda gelir bebegin canim balik yemeyi niye biraktin bide ilacini niye icemiyosun canim

Etraf felaket tellalı dolu hep negatif. Ben farklı miyim sanki. Bir çocuk hiç çocuk ikincide göreceksin. Huniyle gezeceksin. Büyük cesaret. Off eyvah eyvah vah vah
Tanımadığım benim gibi kısa aralıkla doğum yapmış birçok kişiyle karşılaştım. Çok güzel şeyler söylediler.
Herkes kendi yaşadığını biliyor.
Anne baba farklı bebek farklı bunu hesaba katan yok. Ben onlar gibi ayağımda sallamiyorum ben ona yemek yedirmiyorum. 8:30 dan sonra her akşam bebeğim yatar. Bilerek planlı bir hamilelik olduğuna bile çoğu inanamıyor hatta inanmıyor. Herkes kendi gibi sanıyor anlayacağınız. Bebeğine acimadin mi diyen bile var. Niye aciyim emmeden keseceksin ya diyorlar neye göre dedikleri belli değil hurafeler hep bilmeden konuşan dolu. Yok zehirler yok rengi değişir yok yaramaz yok bebeğin gelismez. Ve hepsi birer hurafe. Bebeğim hala emiyor, yeni doganla beraber ınş.emmeye devam edecek. Buna tandem nursing deniyor. Risksiz gebeliklerde emzirmenin hiçbir sakıncası yok. Bunu bilmiyor olsam hamile kalmayı düşünmezdim. O yüzden en iyisi hehee deyip geçmek :)

Kizlar gunaydin bebegimin kafasi 4 hafta buyuk cikiyor dun doktora gittim koca kafali bir bebek olcak bir seyi yok dedi ama lakin yine de cok korkuyorum hic 4 5 hafta bebeginin kafasi onde giden arkadasla karsilasmadim
caanım benimde 3 hafta önde gidiyor e.a. hastanesinde kontrol oluyorum doktor perinatolojiye yönlendirdi beni makrosefali olabilir diye perinatolojide uz. dr. baktı bizim ailede biraz koca kafalıdır bende öyleyim yani doktor bir problem olmadığını söyledi ama işte hep böyle önde gider ve 1o cm i bulursa normal doğum olamıyor malesef çünki çatı en fazla 1o cm açılabiliyormuş. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun gönlünü ferah tutmaya çalış canım.

amaaan o nasıl bi insanmış öyel, daha doğrusu insan mı ya o. Ne kadar idiotça bi tepki, ayrıca neye tepki, hamile kalmana mı tepki? Allahtan bulur o canım, sen merak etme.
D Dekalpy Ne çirkin insanlar var... Sen hiç canını sıkma, Meltem'in dediği gibi kimsenin yaptığı yanına kalmaz. Allah onu ıslah etsin! Kendisini için için kemiren bir canavarla yaşıyor, yaşayacak ömür boyu... Hasetle huzursuzlukla.

Ee bizlerde aralık anneleri olarak whatsap grubu kursak. ya:)
Çok pratik oluyor. Bizim dostluğumuz kolay olmadı arada çatlaklar vardı. İlk aktif kk da yazistik sonra face de sonra samimi olanlarımız whatsup a kaydı . Sonra tartışmalar oldu v.s. ve bu çekirdek 12 kaldı. Çocuklar artık yaşında ve bizim sürekli etkinliklerimiz oluyor. Yani kolay bir süreç değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…