- 25 Haziran 2015
- 3.335
- 1.949
- 133
- 36
Canim benim bebegimin de kafasi 3,4 hafta onde gidiyor. Ama dr'um hic korkutmadi beni. Bunun normal bir durum oldugunu soyledi.buyuk kafali akıllı bir bebek olcak diye de espri yapti. :) Sende gonlunu ferah tut canim. Sadece normal dogum icin sıkıntı olabilir.Kizlar gunaydin bebegimin kafasi 4 hafta buyuk cikiyor dun doktora gittim koca kafali bir bebek olcak bir seyi yok dedi ama lakin yine de cok korkuyorum hic 4 5 hafta bebeginin kafasi onde giden arkadasla karsilasmadim
temizlik bitti yazlık kışlık ve kızın eşyalarının yıkanması kaldı onlarıda bugün yıkmaya başlıycam inşallah tabi önce yeni kurutmalık almam lazım kızın kıyafetlerini ayrı yerde kurutup öyle sericem daha çok iş var yani offfCanim nasil gidiyor temizlik,bizde dun yatsandan gidip yatagi aldik,simdide nevresim takimlarini yikamamamistim onlar yikaniyor,
Canim cevap yazdigin icin cok tesekkur ederim peki doktorun dogum bilgisi verdi mi sezeyan mi olman gerekir dediCanim benim bebegimin de kafasi 3,4 hafta onde gidiyor. Ama dr'um hic korkutmadi beni. Bunun normal bir durum oldugunu soyledi.buyuk kafali akıllı bir bebek olcak diye de espri yapti. :) Sende gonlunu ferah tut canim. Sadece normal dogum icin sıkıntı olabilir.
Canim benim bebegimin de kafasi 3,4 hafta onde gidiyor. Ama dr'um hic korkutmadi beni. Bunun normal bir durum oldugunu soyledi.buyuk kafali akıllı bir bebek olcak diye de espri yapti. :) Sende gonlunu ferah tut canim. Sadece normal dogum icin sıkıntı olabilir.
Canim cok cok sagol o arkadasi nasil bulabilirim bir konussam icim rahatlarCanım dün kasım annelerini okurken bir bayan vardı.aynen senn gibi sanırım 4 hafta falan ilerdeydi.yazdıklarını duygulanarak okudum.Doktoru önce periontoloğa yönlendirmiş o da birsürü tetkikten sonra bu durumun gayet normal olduğunu söylemiş.Hatta devamında onları strese sokan doktorlarını değiştirmişker,bu cuma da doğumu varmş. v.s. İçinin rahat etmesi için o üyeye özelden mesaj atabilirsin canm.nickiladen
Yikamak kolay canim utulemeside cok zevkli,hic oyle gozunde buyutme eminim cok keyif alacaksin.temizlik bitti yazlık kışlık ve kızın eşyalarının yıkanması kaldı onlarıda bugün yıkmaya başlıycam inşallah tabi önce yeni kurutmalık almam lazım kızın kıyafetlerini ayrı yerde kurutup öyle sericem daha çok iş var yani offf
bizim yatağı eve getirdiler 70*140 ellerinde olmadığı için öyleydi fabrikada yapıldı sizinki, ne renk beyaz mı sarımı pınar
Hacı şerif in reklamları görüp duruyorum, sayfasını da inceledim ama dükkanını hiç görmedim, tadına da bakmışlığım yok tatlım. o yüzden lokumları nasıl olur bilemiycem de paketi falan gayet güzel görünüyor.
Benim de 3 hafta önde :) anneden bebeğe geçme mesleki deformasyon bizimkiCanim benim bebegimin de kafasi 3,4 hafta onde gidiyor. Ama dr'um hic korkutmadi beni. Bunun normal bir durum oldugunu soyledi.buyuk kafali akıllı bir bebek olcak diye de espri yapti. :) Sende gonlunu ferah tut canim. Sadece normal dogum icin sıkıntı olabilir.
Amin canim insallah yaa iyiyim cok sukur ilk baslarda centik cikmisti bebegi besleyen damarlarda az akis vardi cok sukur 29. Haftada gecti kizim tam 40 haftalik dogmustu insallah bu da zamaninda gelir. Senin kizcen nasil sen nasilsin hamile kalmaya calisirken diger grupta giriyodun hep burada cok az goruyorum canim seni ara ara aklmia geliyosun napti nasil acaba diye insallah sen de bebisin de iyisindir tatlimŞimdi ben de haber vermek için yazacaktım. Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin. İnşallah bebişler zamanında gelirler.
Sen nasılsın canım ?
kızlar bugün yaşadığım hikayemi paylaşayım dedim: hamileliğimi öğrendiği andan itibaren tipi tavrı değişen iş ona kalcak korkusuyla kötü ruha bürünen bir arkadaş yine her zmanki gibi ARA ARA bağırarak ve göstere göstere yediği şeyleri ( allahtan aşeren bi hamile olmadım) bir tip; bugün kendini daha da aşarak bağıra bağıra AŞURE yer misin diye dolaştı herkesi önümden geçmeyi Yanımdakine berimdekine herkese göstermeyi ve sormayı ihmal etmedi. Ya sabır dedim. Akşamında komşu teyzemizi ellerinde aşureler benim işten dönmemi bekler buldumDaha kapımızı açarken yanıma geldi elinde tas tas aşure ile Ailemde de çevremde de ne düşmanlık ne kin nefret görerek büyütülmedim. 8 aylık hamileyim inşallah evladımı da ViCDANLI, sevgi dolu ve iyi bir kalbe sahip yetiştiririm. ( bu arada eşimin benim cnm çekmese bile uğraşılarını da es geçemem )
Gelelimm kıssadan hisseye ; VİCDAN İNSANIN İÇİNDEKİ TANRI'DIR. Victor Hugo
Cnm teyze yolumu beklemiş bi degörür görmez gözlerim doldu sarıldım Allah senin vasıtanla bana aşure yolladı sanki dedim teyzeye anlattım o da duygulandı ( malesef böyle insanlar var evet Yaptığı o kdr günah ki kızla bi de hiçbir sorunumuz yoktu tek yaptığım şey hamile kalmak. Hamileleğimi öğrendiğinden beri bu halde
Allah Allah senin bu kanama niye durmuyo benim kizimdayken dusuk tehlikem wardi kanamam oluyodu ama progestan kullaninca kesmisti cok sukur Allah yardimcin olsun ya insallah zamaninda gelir bebegin canim balik yemeyi niye biraktin bide ilacini niye icemiyosun canimIuiyiz cok sukur iyiyzde cnm kanamam devam ediyr artk ne zmn nolcgi belli olmuyr diye balk yemeyide brktm ilacimi icemiyrmprogestan i
Bu kadarını yazman bile cesaret veriyor , bizim gibi ilk kez anne olacak olanlar biraz heyecan, biraz korku ile bilinmeze gittikelrini hissedince haliyle paniğe kapılabiliyorlar :) hele ki bir de etrafımızdaki yeni anne olmuş arkadaşlarımızdan '' bunlar daha iyi günlerin, hamileliğin tadını çıkar '' gibi sözleri duyunca, zaten karışık duygular içinde olan hamişler olarak kendimizi iyive kötü hissediyoruz. bu yüzden ben artık o şekilde söylemlere kulaklarımı tıkadım rabbim bize böyle bir mucizeyi bağışlamış çok şükür bin şükür ve kuzumun doğmasını bekliyorum. inşallah ona elimden geldiğince iyi bir anne olacağım senin tavsiyelerin ve güzel sözlerin de kulağıma küpe
caanım benimde 3 hafta önde gidiyor e.a. hastanesinde kontrol oluyorum doktor perinatolojiye yönlendirdi beni makrosefali olabilir diye perinatolojide uz. dr. baktı bizim ailede biraz koca kafalıdır bende öyleyim yani doktor bir problem olmadığını söyledi ama işte hep böyle önde gider ve 1o cm i bulursa normal doğum olamıyor malesef çünki çatı en fazla 1o cm açılabiliyormuş. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun gönlünü ferah tutmaya çalış canım.Kizlar gunaydin bebegimin kafasi 4 hafta buyuk cikiyor dun doktora gittim koca kafali bir bebek olcak bir seyi yok dedi ama lakin yine de cok korkuyorum hic 4 5 hafta bebeginin kafasi onde giden arkadasla karsilasmadim
D Dekalpy Ne çirkin insanlar var... Sen hiç canını sıkma, Meltem'in dediği gibi kimsenin yaptığı yanına kalmaz. Allah onu ıslah etsin! Kendisini için için kemiren bir canavarla yaşıyor, yaşayacak ömür boyu... Hasetle huzursuzlukla.amaaan o nasıl bi insanmış öyel, daha doğrusu insan mı ya o. Ne kadar idiotça bi tepki, ayrıca neye tepki, hamile kalmana mı tepki? Allahtan bulur o canım, sen merak etme.
Çok pratik oluyor. Bizim dostluğumuz kolay olmadı arada çatlaklar vardı. İlk aktif kk da yazistik sonra face de sonra samimi olanlarımız whatsup a kaydı . Sonra tartışmalar oldu v.s. ve bu çekirdek 12 kaldı. Çocuklar artık yaşında ve bizim sürekli etkinliklerimiz oluyor. Yani kolay bir süreç değil.Ee bizlerde aralık anneleri olarak whatsap grubu kursak. ya:)
canım kasım annelerindendi nicki laden'di. dur bak sana yazdığı bi mesajı atayım atabilirsem :http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/43122732/Canim cok cok sagol o arkadasi nasil bulabilirim bir konussam icim rahatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?