Evet aceleci 4 gündür ağrım var durdurmaya çalıştılar olmadiaaaaa hadi bakalım saglıcakla al kucagınaa..çok aceleciymiş seninki.
nilo sağol, aldım, 63 tl ye, hem de kargosuz :)
Merhaba tüm anneler; doğumum başladı doktor suyunu patlattı açıklığım 5cm bebeğim erken geliyor lütfen benim için dua edin.......
Rabbim bebegini saglikli kucagna almayi nasip eder ins cnm 4Merhaba tüm anneler; dogumun başladı doktor suyunu patlattı açıklığım 5cm bebeğim erken geliyor lütfen benim için dua edin .......
Ayyyy cok heyecanlandim ve duygulandim Allah yardimcin olsun,hic korkma ve uzulme artik cok guclu bebeklerimiz hemen toparlaniverir,bizleri habersiz birakmaMerhaba tüm anneler; dogumun başladı doktor suyunu patlattı açıklığım 5cm bebeğim erken geliyor lütfen benim için dua edin .......
Bol kokulu kakalar da kargosuz meltemnilo sağol, aldım, 63 tl ye, hem de kargosuz :)
Merhaba tüm anneler; dogumun başladı doktor suyunu patlattı açıklığım 5cm bebeğim erken geliyor lütfen benim için dua edin .......
Etmez miyiz canım dualarımız seninle ve bebeğinle.Hiç üzülme erken diye kısmet bu zamanaymış.İnşallah sağ salim doğacak Allahın izniyle..Merhaba tüm anneler; dogumun başladı doktor suyunu patlattı açıklığım 5cm bebeğim erken geliyor lütfen benim için dua edin .......
Allah yardımcın olsun canım saglıkla gelsin kucagına aminnnnnMerhaba tüm anneler; dogumun başladı doktor suyunu patlattı açıklığım 5cm bebeğim erken geliyor lütfen benim için dua edin .......
Allah yardimcin olsun canım. Sağlıklı sıhhatli tek avazda dogurmani diliyorum. Heyecan yaptım heeMerhaba tüm anneler; dogumun başladı doktor suyunu patlattı açıklığım 5cm bebeğim erken geliyor lütfen benim için dua edin .......
Ohhh iyi Günler'de kullansın bıcırıkaldım dıloşcum :)
Allah yardımcınız olsun canım dualarımız seninle, inşallah bebeğine kolayca sağlıkla kavuşacaksın Rabbimin izniyleMerhaba tüm anneler; dogumun başladı doktor suyunu patlattı açıklığım 5cm bebeğim erken geliyor lütfen benim için dua edin .......
Rica ederim canim ben zaten sezeryan istedigim icin böyle bir gorusme gecmedi aramizdaCanim cevap yazdigin icin cok tesekkur ederim peki doktorun dogum bilgisi verdi mi sezeyan mi olman gerekir dedi
Ahahah canim cok güldürdün beni yaBenim de 3 hafta önde :) anneden bebeğe geçme mesleki deformasyon bizimki@eylul7158eylul doktorun sorun yok dediyse endişelenme. Genetik Farklılıklar devrede artık.
Benim de 3 hafta önde :) anneden bebeğe geçme mesleki deformasyon bizimki@eylul7158eylul doktorun sorun yok dediyse endişelenme. Genetik Farklılıklar devrede artık.
Ah cok heycanlı, ilk dogumumuz gerceklesiyor sanirim.Allah cok rahat bir dogum nasip etsin canim, sağlıkla al kucağına.Merhaba tüm anneler; dogumun başladı doktor suyunu patlattı açıklığım 5cm bebeğim erken geliyor lütfen benim için dua edin .......
Allah yardimcin olsun canım sağlıkla gelsin bebisMerhaba tüm anneler; dogumun başladı doktor suyunu patlattı açıklığım 5cm bebeğim erken geliyor lütfen benim için dua edin .......
Evet erkn basladi dogumlrmz bklm kurbnlk koyun gibi bekledigimi hissettm,bian ole bklm sirada kim var ve ne zamanAh cok heycanlı, ilk dogumumuz gerceklesiyor sanirim.Allah cok rahat bir dogum nasip etsin canim, sağlıkla al kucağına.
Allah yardımcın olsun sağlıkla al kucagına inşMerhaba tüm anneler; dogumun başladı doktor suyunu patlattı açıklığım 5cm bebeğim erken geliyor lütfen benim için dua edin .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?