2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Merhaba tüm anneler; dogumun başladı doktor suyunu patlattı açıklığım 5cm bebeğim erken geliyor lütfen benim için dua edin .......
Ayyyy cok heyecanlandim ve duygulandim Allah yardimcin olsun,hic korkma ve uzulme artik cok guclu bebeklerimiz hemen toparlaniverir,bizleri habersiz birakma

Merhaba tüm anneler; dogumun başladı doktor suyunu patlattı açıklığım 5cm bebeğim erken geliyor lütfen benim için dua edin .......

Canim Allah bebeğinin de senin de yardimciniz olsun sağ salim bebeğini al kucağına nazar boncugumuz ilk bebisimiz geliyor bizi habersiz bırakma

Etmez miyiz canım dualarımız seninle ve bebeğinle.Hiç üzülme erken diye kısmet bu zamanaymış.İnşallah sağ salim doğacak Allahın izniyle..

Allah yardimcin olsun canım. Sağlıklı sıhhatli tek avazda dogurmani diliyorum. Heyecan yaptım hee

Allah yardımcınız olsun canım dualarımız seninle, inşallah bebeğine kolayca sağlıkla kavuşacaksın Rabbimin izniyle

Benim de 3 hafta önde :) anneden bebeğe geçme mesleki deformasyon bizimki @eylul7158eylul doktorun sorun yok dediyse endişelenme. Genetik Farklılıklar devrede artık.
Ahahah canim cok güldürdün beni yaben hala yaziyorum, durmali miyim acaba artik
Benim de 3 hafta önde :) anneden bebeğe geçme mesleki deformasyon bizimki @eylul7158eylul doktorun sorun yok dediyse endişelenme. Genetik Farklılıklar devrede artık.

Slm arkadaşlar bu cati arasi çok kotu ya geçmek bilmeyen sürekli agri artiyo ya artık zor yürüyorum bide Dr.yürü diyor kolay doğum olsun diye

238957"]Balik yedigimde snka kanamam olursa hemen ilaci icemiyrm bklemm lazim ya cnm oyuzden ilacimi kanamam geldimi hemen almk icin yemiyrm yeni uyandm sersemlestriyr ilacta ya cnm 2 ay kaldi azick daha sabir diliyrm kndime ve sizlere[/QUOTE]
Himm oylemi bunu bilmiyodum canim dikkat et kendine ewet ya hayirlisiyla 2 ay kaldi ins sabredelim saglikla kucagimiza alalim ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…