2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Merhaba tüm anneler; dogumun başladı doktor suyunu patlattı açıklığım 5cm bebeğim erken geliyor lütfen benim için dua edin .......
Allah yardimcin olsun canim benim sen de bebegin de saglikla cikin ins kac haftaliksin merak ettim cikinca haberdar et canim

Bence de canm, böyle içi kurtlu insanlar kendi hayatında, aile içinde de kesinlikle huzur bulamazlar.

Hep böyle değilmi zaten herkes herşeyi çok iyi biliyor , bende birkaç kişiye ikinciyi hemen düşündüğümüzü söyleme gafletinde bulundum , bildiğin güldüler yüzüme yüzüme , laflar hep aynı sen hele bir doğur ilkini, gece uykusuzluğu , ağlama krizleri, gaz Sancısı neymiş görde , görürüz seni ikinciyi istiyormusun hala ... Felaket tellallığını çok seviyoruz Milletçe ..ne kadar güzel yapmışsın ikinci bebişe hemen hamile kalmakla maşallah size , ikisi bir arada büyür ne güzel işte böyle bir anneleri olduktan sonra

Selam kizlarrrr bugün hastane cantami hazırladım büyük çantaya bebisimin malzemeleri anca sigdı küçük cantada da kendi kıyafetlerim var , ana kucağı flnda siğmadi onları da arabanın bagajina koyacam orada dursun

Eklentiler

• IMG_20151028_170313.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 115
Merhaba tüm anneler; dogumun başladı doktor suyunu patlattı açıklığım 5cm bebeğim erken geliyor lütfen benim için dua edin .......
allah yardımcın olsun ikiniz için de dua edicem sağlıkla kavuşun birbirinize aceleci pıtış sağlıkla gelsin ilk bebeğimiz olacak sağlıkla kavuşun birbirinize

kızlar gecelik sabahlık takımı alacam bildiğiniz uygun fiyatlı site var mı ..çok pahalı gecelikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…