Allah yar ve yardımcın olsun canım meleğini sağ salim kucağına al inşallahMerhaba tüm anneler; dogumun başladı doktor suyunu patlattı açıklığım 5cm bebeğim erken geliyor lütfen benim için dua edin .......
Allah yardimcin olsun canim benim sen de bebegin de saglikla cikin ins kac haftaliksin merak ettim cikinca haberdar et canimMerhaba tüm anneler; dogumun başladı doktor suyunu patlattı açıklığım 5cm bebeğim erken geliyor lütfen benim için dua edin .......
Bana kimse neden böyle şeyler vermiyo ki :)Kizlar gecen gun hastaneye giitigimde hediye paketi verdiler,icinden bunlar ve bebek bakimiyla ilgili ince kitapciklar ciktiEki Görüntüle 1670269
Bence de canm, böyle içi kurtlu insanlar kendi hayatında, aile içinde de kesinlikle huzur bulamazlar.
Hep böyle değilmi zaten herkes herşeyi çok iyi biliyor , bende birkaç kişiye ikinciyi hemen düşündüğümüzü söyleme gafletinde bulundum , bildiğin güldüler yüzüme yüzüme , laflar hep aynı sen hele bir doğur ilkini, gece uykusuzluğu , ağlama krizleri, gaz Sancısı neymiş görde , görürüz seni ikinciyi istiyormusun hala ... Felaket tellallığını çok seviyoruz Milletçe ..ne kadar güzel yapmışsın ikinci bebişe hemen hamile kalmakla maşallah size , ikisi bir arada büyür ne güzel işte böyle bir anneleri olduktan sonraEtraf felaket tellalı dolu hep negatif. Ben farklı miyim sanki. Bir çocuk hiç çocuk ikincide göreceksin. Huniyle gezeceksin. Büyük cesaret. Off eyvah eyvah vah vah
Tanımadığım benim gibi kısa aralıkla doğum yapmış birçok kişiyle karşılaştım. Çok güzel şeyler söylediler.
Herkes kendi yaşadığını biliyor.
Anne baba farklı bebek farklı bunu hesaba katan yok. Ben onlar gibi ayağımda sallamiyorum ben ona yemek yedirmiyorum. 8:30 dan sonra her akşam bebeğim yatar. Bilerek planlı bir hamilelik olduğuna bile çoğu inanamıyor hatta inanmıyor. Herkes kendi gibi sanıyor anlayacağınız. Bebeğine acimadin mi diyen bile var. Niye aciyim emmeden keseceksin ya diyorlar neye göre dedikleri belli değil hurafeler hep bilmeden konuşan dolu. Yok zehirler yok rengi değişir yok yaramaz yok bebeğin gelismez. Ve hepsi birer hurafe. Bebeğim hala emiyor, yeni doganla beraber ınş.emmeye devam edecek. Buna tandem nursing deniyor. Risksiz gebeliklerde emzirmenin hiçbir sakıncası yok. Bunu bilmiyor olsam hamile kalmayı düşünmezdim. O yüzden en iyisi hehee deyip geçmek :)
Benimde çok oluyor canım özellikle sabah uyandığımda.kendimi zorluyorum yürümek için yinede ama ağrı sürekli varSlm arkadaşlar bu cati arasi çok kotu ya geçmek bilmeyen sürekli agri artiyo ya artık zor yürüyorum bide Dr.yürü diyor kolay doğum olsun diye
Ayy sağlıkla kucağınıza alın inş allah yardımcınız olsunMerhaba tüm anneler; dogumun başladı doktor suyunu patlattı açıklığım 5cm bebeğim erken geliyor lütfen benim için dua edin .......
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla gelsin bebişin inşallahMerhaba tüm anneler; dogumun başladı doktor suyunu patlattı açıklığım 5cm bebeğim erken geliyor lütfen benim için dua edin .......
Allah bebişine de sanada sağlık sıhhat versin canım sağlîcakla bir nefeste al kucağına...Merhaba tüm anneler; dogumun başladı doktor suyunu patlattı açıklığım 5cm bebeğim erken geliyor lütfen benim için dua edin .......
allah yardımcın olsun ikiniz için de dua edicem sağlıkla kavuşun birbirinize aceleci pıtış sağlıkla gelsin ilk bebeğimiz olacak sağlıkla kavuşun birbirinizeMerhaba tüm anneler; dogumun başladı doktor suyunu patlattı açıklığım 5cm bebeğim erken geliyor lütfen benim için dua edin .......
Doğuma kadar yandik bu agrilarlaBenimde çok oluyor canım özellikle sabah uyandığımda.kendimi zorluyorum yürümek için yinede ama ağrı sürekli var
Güle güle sağlıkla kullansın bebiş inşMerhaba kızlar sonunda dolabım geldi bütün gün onu yerleştirmekle uraştım ama hiç yorulmadım zevkliydi bu arada biri doğurmuş umarım kolay ve sağlıklı bir doğum olmuşturEki Görüntüle 1670652
canım Rabbim yardımcın olsun aceleci bebiş de sağlıkla gelsin inşMerhaba tüm anneler; dogumun başladı doktor suyunu patlattı açıklığım 5cm bebeğim erken geliyor lütfen benim için dua edin .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?