- 27 Şubat 2012
- 1.060
- 328
- 323
Canım ben Şahiner gebelikte gordum bir bak istersenkızlar gecelik sabahlık takımı alacam bildiğiniz uygun fiyatlı site var mı ..çok pahalı gecelikler
Tebrikler pınarcım :) allahım bebişinizle beraber yuvanızdan huzuru eksik etmesin.Havalardandir belki canim havalar birden sogudu ve kapali,havalar beni cok etkiler.utu yapicam bende simdi sonrada yemekbugun evlenme yildonumumuz
Hımm anladım leyloş, sende de mi basur sıkıntısıben kabızımya tatlım azıcık damar çıkıntısı olmuş [basur]o kan damarları pıhtılaşmadan dağılsın dışarıya pörtlemesin diye, eğer şimdiden dikkat edersem gebelik sonrasında kalıcı olmazmış
Hımm anladım leyloş, sende de mi basur sıkıntısıben kabızımya tatlım azıcık damar çıkıntısı olmuş [basur]o kan damarları pıhtılaşmadan dağılsın dışarıya pörtlemesin diye, eğer şimdiden dikkat edersem gebelik sonrasında kalıcı olmazmış
gule gule kullanin canim ellerine saglikMerhaba kızlar sonunda dolabım geldi bütün gün onu yerleştirmekle uraştım ama hiç yorulmadım zevkliydi bu arada biri doğurmuş umarım kolay ve sağlıklı bir doğum olmuşturEki Görüntüle 1670652
gitti gidiyorgg ne folıkcım?
ama +kargo bedeli var orada dimi? gg'de ücretsiz kargo avantajıyla...folık unnado dan al canım 2x94 u 63 TL ye aldım
ebruliank19 maşallah canim ne koydun böyle :)
Amin sagol canim,hepimize insallahTebrikler pınarcım :) allahım bebişinizle beraber yuvanızdan huzuru eksik etmesin.
Geçmiş olsun canım. Bu sefer sağlıkla zamanında kucağına almanı diliyorum.Gecen sene 18 haftalik bir kaybim oldu canim.o zaman kullanmistim
Maşallah kilosu baya iyiymiş.3650 doğdu giderek aldı tos topalak bi bebekti ben yenidoğan da giydiremedim onlarida hep bebeklerine elbise yaptı :)
teşekkür ederim canım baktım isteğim gib yok maalesefCanım ben Şahiner gebelikte gordum bir bak istersen
nim donuyor hepKızlar eli ayağı yanan var mi ya sanki özellikle ayakların çok sıcak gibi hissediyorum
Grubumuzun ilk bebeğiMerhaba tüm anneler; dogumun başladı doktor suyunu patlattı açıklığım 5cm bebeğim erken geliyor lütfen benim için dua edin .......
bnmki de artmaya başladı, doktora tekrar söyledim pzt günkü görüşmede, oturma banyosu+pomat yazdı. muhakkak yap ve kabız olmamaya çalış dedi -ki zaten değilim-ben kabızımya tatlım azıcık damar çıkıntısı olmuş [basur]o kan damarları pıhtılaşmadan dağılsın dışarıya pörtlemesin diye, eğer şimdiden dikkat edersem gebelik sonrasında kalıcı olmazmış
cnm iyisindir inşallah,Merhaba tüm anneler; dogumun başladı doktor suyunu patlattı açıklığım 5cm bebeğim erken geliyor lütfen benim için dua edin .......
bu arada baktım da 2*94=69.99 cnm orada 63 değilfolık unnado dan al canım 2x94 u 63 TL ye aldım
Listelerin güzel cnm kendin için tarak diş macunu fırçası göz kalemi ruj pedi az koymuşsun korse gibi birşeyde koyabilirsin çorapta az ıslanır bişey olur bir ufak havlu yada kağıt havlu ben çok üşüdüğüm için birde yelek koymayı düşünüyorum tabikide şarz mk bol bol foto alıcam bebek için atlet kilot yerine çıtçıtlı badi koyabilirsin artı bir tane ufak biberon çay kaşığıda koysan iyi olur şimdilik bunlar aklıma geliyor bende hazırlık aşamasındayımKızlar cantama koyduklarımin listesini ekledim sizlerede fikir olsun.benim eksiklerin varsada benim bilgim olsun
aynıyız canım hangi ağrıma yanayım bilemedim..bel kalça,kasık,pelvik ,kaburga.. kaplumbağa gibi yürür oldum artıkKızlar çatı ağrısını kaburga ağrısını geçtim benim kalçalarım çok ağrıyor dayak yemişim gibi sağ tarafım daha çok ağrıyor korkuyorum fıtık ağrısımı anlamadım zor yürüyorum ağrıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?