2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar eli ayağı yanan var mi ya sanki özellikle ayakların çok sıcak gibi hissediyorum

Merhaba tüm anneler; dogumun başladı doktor suyunu patlattı açıklığım 5cm bebeğim erken geliyor lütfen benim için dua edin .......
Grubumuzun ilk bebeği
Canım Allah yardımcın olsun. Sağlıkla ve kolayca bebeğini kucağına almanı dilerim. Dualarımız senin ve bebeğin için. Bizi haberdar et.

bnmki de artmaya başladı, doktora tekrar söyledim pzt günkü görüşmede, oturma banyosu+pomat yazdı. muhakkak yap ve kabız olmamaya çalış dedi -ki zaten değilim-

Kızlar çatı ağrısını kaburga ağrısını geçtim benim kalçalarım çok ağrıyor dayak yemişim gibi sağ tarafım daha çok ağrıyor korkuyorum fıtık ağrısımı anlamadım zor yürüyorum ağrıdan

Kızlar cantama koyduklarımin listesini ekledim sizlerede fikir olsun.benim eksiklerin varsada benim bilgim olsun
Listelerin güzel cnm kendin için tarak diş macunu fırçası göz kalemi ruj pedi az koymuşsun korse gibi birşeyde koyabilirsin çorapta az ıslanır bişey olur bir ufak havlu yada kağıt havlu ben çok üşüdüğüm için birde yelek koymayı düşünüyorum tabikide şarz mk bol bol foto alıcam bebek için atlet kilot yerine çıtçıtlı badi koyabilirsin artı bir tane ufak biberon çay kaşığıda koysan iyi olur şimdilik bunlar aklıma geliyor bende hazırlık aşamasındayım

aynıyız canım hangi ağrıma yanayım bilemedim..bel kalça,kasık,pelvik ,kaburga.. kaplumbağa gibi yürür oldum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…