- 24 Mayıs 2015
- 2.246
- 1.665
- 83
Bütün mesajları okuyamadım ama sanırım sen de doğum yapmışsın. İnşallah en kısa zamanda kucağına alır, eve çıkarsınız. Gözün aydın. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Kızlar çok sağolun desteğiniz için. Birden olunca çok üzüldük çok ağladık ama çok şükür erken doğum sıkıntıları haricince büyük bir sorunumuz yok. Bereket ciğer geliştiriciyi yetiştirebildik en az 48 saat önce vuruldu. Birkaç saattir desteksiz nefes alabiliyormuş deneme amaçlı çıkarmışlar aleti. Ya burada sokmuyorlar yanına bir kere girebildimcamdan görebiliyoruz ancak..
Aynen bence seninki yakin cnm bildiğim kadariyla 36.haftanin içinde yapiliyoOoooof yaaa bide cati muayenesi var demi
meltemcim ağrı yapmasın benimde yapmadı ama sanki biraz acı verdi gibi oldu o yüzden önlemimi baştan alayım dedim sende dr gittiğinde anlat belki önlem almak isterYa bende de minicik bi mercimek tanesi gibi bişi var, gebelk oncesi de vardi, ama ben hıc kabız olmam, o meme gibi şey dd agri yapmadı Acaba o da mi basur baslangici.
düşünme kuzum ya bak bende pek sevmem ama kendi bebeklerimiz olunca hiç öyle olmayacak bence sen şimdiden içini karartma :)Walla leylos yaiçim bi garip oluyo bezi ve o malum seyi dusundukce :)
oyy maşallah kuzuya desteksiz nefes alması çok güzel canım haberlerini bekliytoruzKızlar çok sağolun desteğiniz için. Birden olunca çok üzüldük çok ağladık ama çok şükür erken doğum sıkıntıları haricince büyük bir sorunumuz yok. Bereket ciğer geliştiriciyi yetiştirebildik en az 48 saat önce vuruldu. Birkaç saattir desteksiz nefes alabiliyormuş deneme amaçlı çıkarmışlar aleti. Ya burada sokmuyorlar yanına bir kere girebildimcamdan görebiliyoruz ancak..
ayy canım ya üzülme gerçek değil o rüyalar bizim bilinç altında yatan korkularımız sadeceBnm de aklıma sen geldin dün uyumamak için direndim resmen( naptınn leylamm btti mi evv cnm ?
Bulasmiyacak icine girecek siyah siyahIyy düşünsene kız, o sıvı kakayı temiZlerken parmaklarina tırnkalrina bulaşiyo
Esime soyliyim sut getirsin.5 kilo sutten ne kadar tereyagi cikiyorDene canım hem çok kolay hem çok lezzetli oluyor :)
Sen kıyamayıp kucağına alamamişsin Millet yalıyo mübarek minicik bebeleri :)
kabızlık için mi şurup, ben de sana soracaktım ne durumdasın rahatlama var mı diye, sıkı sıkı tembihliyo artık dr her görüşmede, kabız olmamaya çalış diye.bana şurup ve krem verdi şurup fena yaptı beni wc yatak odam oldu resmen çok fenaydı bir daha kötü olmasam asla içmem
diyosunkendının olunca oyuncak bebek gıbı olur elınde ınsan kendı bebegınde daha cesur oluo
sonra nasıl oluyo elifhaha kız sen ne kadar hassassınama kendı evladının olunca hıc ıgrenmıosun zaten başlarda koku felan olmuo anne sutu aldıkları ıcın
Canım çok şükür doğum yapmışsın inşallah yavrun da kısa sürede toparlar kendiniKızlar çok sağolun desteğiniz için. Birden olunca çok üzüldük çok ağladık ama çok şükür erken doğum sıkıntıları haricince büyük bir sorunumuz yok. Bereket ciğer geliştiriciyi yetiştirebildik en az 48 saat önce vuruldu. Birkaç saattir desteksiz nefes alabiliyormuş deneme amaçlı çıkarmışlar aleti. Ya burada sokmuyorlar yanına bir kere girebildimcamdan görebiliyoruz ancak..
Oyy cnm ne tatlı anlatmışsınayy canım ya üzülme gerçek değil o rüyalar bizim bilinç altında yatan korkularımız sadece
evet ev temizlendi denizzzzzzzzzzzz harika bir şey miş yaa ohh üstümden yük kalktıresmen darısı temizleyeceklerin başına kızlar ben pek bir şey yapmasam da çok yoruldum gerçekten şimdi sıra kızımın cicilerinde artık sadece ona aitim sadece güzel bebeğim ve ben
Canım inşallah bebeğin çabucak toparlar sende üzme kendini bebişe bol sağlıklı süt lazım3 gündür şancim vardı durdiramadilar bebeğim suan kuvozde dua edin
bnm dr gereksiz bir kontrol olduğunu, yapmadığını ve yapmayacağını söylediOoooof yaaa bide cati muayenesi var demi
hepimizin CUMHURİYET bayramı kutlu olsun kuzummmKızlar 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun
bnm de ağrım sızım rahatsızlığım yok, ama orada olduğunu ve büyüdüğünü biliyorum. ama meltemin hep varmış büyümüyormuş. belki et beni gibi bişeydir onun.meltemcim ağrı yapmasın benimde yapmadı ama sanki biraz acı verdi gibi oldu o yüzden önlemimi baştan alayım dedim sende dr gittiğinde anlat belki önlem almak ister
evet folikcim kabızlık için verdi ama fena yapıyor haberin olsun içtiğin zaman evde olacağını garantile yoksa dışarıda mahcubiyet yaratabilir arkadaşım ve bana da dr sıkı sıkı tembihledi asla kabız olma diyeağladım resmen kığıız güleceğim varmış şimdi bayılazaam
kabızlık için mi şurup, ben de sana soracaktım ne durumdasın rahatlama var mı diye, sıkı sıkı tembihliyo artık dr her görüşmede, kabız olmamaya çalış diye.
diyosun
sonra nasıl oluyo elif
Ayy sonrasını kaldıramiyyyyciiiiiimmmmağladım resmen kığıız güleceğim varmış şimdi bayılazaam
kabızlık için mi şurup, ben de sana soracaktım ne durumdasın rahatlama var mı diye, sıkı sıkı tembihliyo artık dr her görüşmede, kabız olmamaya çalış diye.
diyosun
sonra nasıl oluyo elif
Kızlar çok sağolun desteğiniz için. Birden olunca çok üzüldük çok ağladık ama çok şükür erken doğum sıkıntıları haricince büyük bir sorunumuz yok. Bereket ciğer geliştiriciyi yetiştirebildik en az 48 saat önce vuruldu. Birkaç saattir desteksiz nefes alabiliyormuş deneme amaçlı çıkarmışlar aleti. Ya burada sokmuyorlar yanına bir kere girebildimcamdan görebiliyoruz ancak..
cnm Allah yar ve yardımcınız olsun, Onları size-sizi onlara bağışlasın, dilerim bugünler çabuk geçer sağlıkla alıp koklarsınız kucağınızda ... Allaha emanet olsun. dualarımız sizinle.folik iyiyimcsnim bebeğim kuvozde dua edin lutfen
Kızlar bende gece acildeydim hep böyle tatil günlerini bulurum kulak ağrısından ölüceğimi zannettim en son 4 te eşimi kaldırdım kalk beni dr götür zavallım uyku sersemi kalkıyo dr aradınmı annene haber verdinmi doğuruyorum zannetti yok dedim kulağım ağrıyo adam şaşırdı neyse antibiyotik verdiler hiç içmek istemiyorum ama yapıcak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?