2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bütün mesajları okuyamadım ama sanırım sen de doğum yapmışsın. İnşallah en kısa zamanda kucağına alır, eve çıkarsınız. Gözün aydın. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Ya bende de minicik bi mercimek tanesi gibi bişi var, gebelk oncesi de vardi, ama ben hıc kabız olmam, o meme gibi şey dd agri yapmadı Acaba o da mi basur baslangici.
meltemcim ağrı yapmasın benimde yapmadı ama sanki biraz acı verdi gibi oldu o yüzden önlemimi baştan alayım dedim sende dr gittiğinde anlat belki önlem almak ister

oyy maşallah kuzuya desteksiz nefes alması çok güzel canım haberlerini bekliytoruz

Bnm de aklıma sen geldin dün uyumamak için direndim resmen ( naptınn leylamm btti mi evv cnm ?
ayy canım ya üzülme gerçek değil o rüyalar bizim bilinç altında yatan korkularımız sadece
evet ev temizlendi denizzzzzzzzzzzz harika bir şey miş yaa ohh üstümden yük kalktı resmen darısı temizleyeceklerin başına kızlar ben pek bir şey yapmasam da çok yoruldum gerçekten şimdi sıra kızımın cicilerinde artık sadece ona aitim sadece güzel bebeğim ve ben

Sen kıyamayıp kucağına alamamişsin Millet yalıyo mübarek minicik bebeleri :)
ağladım resmen kığıız güleceğim varmış şimdi bayılazaam
bana şurup ve krem verdi şurup fena yaptı beni wc yatak odam oldu resmen çok fenaydı bir daha kötü olmasam asla içmem
kabızlık için mi şurup, ben de sana soracaktım ne durumdasın rahatlama var mı diye, sıkı sıkı tembihliyo artık dr her görüşmede, kabız olmamaya çalış diye.
kendının olunca oyuncak bebek gıbı olur elınde ınsan kendı bebegınde daha cesur oluo
diyosun
haha kız sen ne kadar hassassın ama kendı evladının olunca hıc ıgrenmıosun zaten başlarda koku felan olmuo anne sutu aldıkları ıcın
sonra nasıl oluyo elif

Canım çok şükür doğum yapmışsın inşallah yavrun da kısa sürede toparlar kendini

Oyy cnm ne tatlı anlatmışsınvalla en iyisini yaptın bitirdin evi. Bende iznimi bekliyorum inş bebiş de bekleray ben o konuştuğumuz mothercare den polar tulumu aldım o kdr yumuşak o kdr tatlı ki fotosunu da atarım tavsiye ederim almadıysan indirimde buldum markafonide

Ooooof yaaa bide cati muayenesi var demi
bnm dr gereksiz bir kontrol olduğunu, yapmadığını ve yapmayacağını söyledi
Kızlar 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun
hepimizin CUMHURİYET bayramı kutlu olsun kuzummm
meltemcim ağrı yapmasın benimde yapmadı ama sanki biraz acı verdi gibi oldu o yüzden önlemimi baştan alayım dedim sende dr gittiğinde anlat belki önlem almak ister
bnm de ağrım sızım rahatsızlığım yok, ama orada olduğunu ve büyüdüğünü biliyorum. ama meltemin hep varmış büyümüyormuş. belki et beni gibi bişeydir onun.

evet folikcim kabızlık için verdi ama fena yapıyor haberin olsun içtiğin zaman evde olacağını garantile yoksa dışarıda mahcubiyet yaratabilir arkadaşım ve bana da dr sıkı sıkı tembihledi asla kabız olma diye

Ayy sonrasını kaldıramiyyyyciiiiiimmmm

Kızlar bende gece acildeydim hep böyle tatil günlerini bulurum kulak ağrısından ölüceğimi zannettim en son 4 te eşimi kaldırdım kalk beni dr götür zavallım uyku sersemi kalkıyo dr aradınmı annene haber verdinmi doğuruyorum zannetti yok dedim kulağım ağrıyo adam şaşırdı neyse antibiyotik verdiler hiç içmek istemiyorum ama yapıcak bişey yok

folik iyiyimcsnim bebeğim kuvozde dua edin lutfen
cnm Allah yar ve yardımcınız olsun, Onları size-sizi onlara bağışlasın, dilerim bugünler çabuk geçer sağlıkla alıp koklarsınız kucağınızda ... Allaha emanet olsun. dualarımız sizinle.

geçmiş olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…