o şey içinde krem verdi dr büyümesin doğum sonrASI dikkat edersem geçermiş öyle umut ediyorum :)bnm dr gereksiz bir kontrol olduğunu, yapmadığını ve yapmayacağını söyledi
hepimizin CUMHURİYET bayramı kutlu olsun kuzummm
bnm de ağrım sızım rahatsızlığım yok, ama orada olduğunu ve büyüdüğünü biliyorum. ama meltemin hep varmış büyümüyormuş. belki et beni gibi bişeydir onun.
denzicim darısı en kısa zamanda senin başın o zaman zor işmiş ki ben pek bir şey yapmadım ama yoruldum açıçasıOyy cnm ne tatlı anlatmışsınvalla en iyisini yaptın bitirdin evi. Bende iznimi bekliyorum inş bebiş de bekler ay ben o konuştuğumuz mothercare den polar tulumu aldım o kdr yumuşak o kdr tatlı ki fotosunu da atarım tavsiye ederim almadıysan indirimde buldum markafonide
yaşayanlar öyle diyor zaten, doğumdan sonra kendiliğinden geçermiş, geldği gibi gidermiş gitmesine de işte doğuma kadar normal doğumu etkileyecek kadar büyürse diye korkuyor dr ve tabii ben. ıkınma sırasında yırtılma çatlama olması iyi olmaz, doğum şeklini etkileyebilir dedio şey içinde krem verdi dr büyümesin doğum sonrASI dikkat edersem geçermiş öyle umut ediyorum :)
35 hafta cok erken bi hafta degil aslinda ciger gelistirici igne yaptilarmi ins tez zamanda bebegine kavusursun merak etme bol dua et Allah yardimcin olsun canim masallah ilk dogum senden olduDoğum oldu canım ben iyiyim ama bebeğim kuvozde
Ilacin adi ne canim aklimda olsun gerekirse ondan alayimevet folikcim kabızlık için verdi ama fena yapıyor haberin olsun içtiğin zaman evde olacağını garantile yoksa dışarıda mahcubiyet yaratabilir arkadaşım ve bana da dr sıkı sıkı tembihledi asla kabız olma diye
Canım çok geçmiş olsun...ilacını da iç ihmal etme,korkma bebeğe bir zararı olmaz...kulak ağrısını bilirim çookk zor .Kızlar bende gece acildeydim hep böyle tatil günlerini bulurum kulak ağrısından ölüceğimi zannettim en son 4 te eşimi kaldırdım kalk beni dr götür zavallım uyku sersemi kalkıyo dr aradınmı annene haber verdinmi doğuruyorum zannetti yok dedim kulağım ağrıyo adam şaşırdı neyse antibiyotik verdiler hiç içmek istemiyorum ama yapıcak bişey yok
Benden hatira annemde hala duruyorlarmis ama agri sanci yapmiyormus Allahtan,hemde bir kac taneyaşayanlar öyle diyor zaten, doğumdan sonra kendiliğinden geçermiş, geldği gibi gidermiş gitmesine de işte doğuma kadar normal doğumu etkileyecek kadar büyürse diye korkuyor dr ve tabii ben. ıkınma sırasında yırtılma çatlama olması iyi olmaz, doğum şeklini etkileyebilir dedine illetmiş arkadaş!
Gecmis olsun tatlim,ilacinida duzenli ic,enfeksiyon artipda bu sefer bebege zarar vermesin.iki ucu ...lu degenek ama yapacak bisey yokKızlar bende gece acildeydim hep böyle tatil günlerini bulurum kulak ağrısından ölüceğimi zannettim en son 4 te eşimi kaldırdım kalk beni dr götür zavallım uyku sersemi kalkıyo dr aradınmı annene haber verdinmi doğuruyorum zannetti yok dedim kulağım ağrıyo adam şaşırdı neyse antibiyotik verdiler hiç içmek istemiyorum ama yapıcak bişey yok
Çocukluğumdan beri var illet ki ne illeeetyaşayanlar öyle diyor zaten, doğumdan sonra kendiliğinden geçermiş, geldği gibi gidermiş gitmesine de işte doğuma kadar normal doğumu etkileyecek kadar büyürse diye korkuyor dr ve tabii ben. ıkınma sırasında yırtılma çatlama olması iyi olmaz, doğum şeklini etkileyebilir dedine illetmiş arkadaş!
Altina yapmasini mi diyosunuz kizlar:) benim kadar mideli bi insan yoktur herhalde bi koku duyayim hemen midem kalkar hamile degilken hamileyken cok daha hassas oluyorum kokuya ama 2 yasinda kizim war altini bezliyorum hala valla diyorumki evlat olmasa mumkun degil katlanmak:) o artik rutin bi hale geliyo merak etmeyin cok rahat halledersiniz:)düşünme kuzum ya bak bende pek sevmem ama kendi bebeklerimiz olunca hiç öyle olmayacak bence sen şimdiden içini karartma :)
ay demeee Allah korusun, kalmasın geçsin yaaBenden hatira annemde hala duruyorlarmis ama agri sanci yapmiyormus Allahtan,hemde bir kac tane
geçmiş olsun bacım tuhaf bişey bu yaaÇocukluğumdan beri var illet ki ne illeeet
Canim hayırlı uzun ömürlü olsunKızlar çok sağolun desteğiniz için. Birden olunca çok üzüldük çok ağladık ama çok şükür erken doğum sıkıntıları haricince büyük bir sorunumuz yok. Bereket ciğer geliştiriciyi yetiştirebildik en az 48 saat önce vuruldu. Birkaç saattir desteksiz nefes alabiliyormuş deneme amaçlı çıkarmışlar aleti. Ya burada sokmuyorlar yanına bir kere girebildimcamdan görebiliyoruz ancak..
İnşallah canim.çünkü benim ilki sezeryan olduğu için endişeliyimdaha rahat dogurursun canım oyle aşşagıya baskı arttıkca açılmanda kolay olur
Canım biz de aynı şeyi yaşıyoruz sizinle. Rabbim yardımcımız olsun hem yavrularımızın hem bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?