2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
o şey içinde krem verdi dr büyümesin doğum sonrASI dikkat edersem geçermiş öyle umut ediyorum :)

denzicim darısı en kısa zamanda senin başın o zaman zor işmiş ki ben pek bir şey yapmadım ama yoruldum açıçası
ayy resim isterim ben daha almadım fikir edineyim bende bende burada f f giyim diye bir yer var orada buldum ikisi arasında kaldım sen foto at bir değerlendirme yapayım ama sen güzel dediysen markafoni daha ağır basar tabi :)

o şey içinde krem verdi dr büyümesin doğum sonrASI dikkat edersem geçermiş öyle umut ediyorum :)
yaşayanlar öyle diyor zaten, doğumdan sonra kendiliğinden geçermiş, geldği gibi gidermiş gitmesine de işte doğuma kadar normal doğumu etkileyecek kadar büyürse diye korkuyor dr ve tabii ben. ıkınma sırasında yırtılma çatlama olması iyi olmaz, doğum şeklini etkileyebilir dedi ne illetmiş arkadaş!

Doğum oldu canım ben iyiyim ama bebeğim kuvozde
35 hafta cok erken bi hafta degil aslinda ciger gelistirici igne yaptilarmi ins tez zamanda bebegine kavusursun merak etme bol dua et Allah yardimcin olsun canim masallah ilk dogum senden oldu

Ilacin adi ne canim aklimda olsun gerekirse ondan alayim

Canım çok geçmiş olsun...ilacını da iç ihmal etme,korkma bebeğe bir zararı olmaz...kulak ağrısını bilirim çookk zor .

Benden hatira annemde hala duruyorlarmis ama agri sanci yapmiyormus Allahtan,hemde bir kac tane

Gecmis olsun tatlim,ilacinida duzenli ic,enfeksiyon artipda bu sefer bebege zarar vermesin.iki ucu ...lu degenek ama yapacak bisey yok

Çocukluğumdan beri var illet ki ne illeeet

düşünme kuzum ya bak bende pek sevmem ama kendi bebeklerimiz olunca hiç öyle olmayacak bence sen şimdiden içini karartma :)
Altina yapmasini mi diyosunuz kizlar:) benim kadar mideli bi insan yoktur herhalde bi koku duyayim hemen midem kalkar hamile degilken hamileyken cok daha hassas oluyorum kokuya ama 2 yasinda kizim war altini bezliyorum hala valla diyorumki evlat olmasa mumkun degil katlanmak:) o artik rutin bi hale geliyo merak etmeyin cok rahat halledersiniz:)

Canim hayırlı uzun ömürlü olsun
Inş. En yakin zamanda kucagina da alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…