2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar bizim yeni ev doğuma yetismiycek akşam eşimle salonumu bozduk halıları yikamaya yolladım bebisin yatağı yatak odasına sigmicak mecbur salonda idare edicez artık bir süre küçük odamda da misafir için kanepe var annem de orda kalır offf çok moralim bozuk yaa misafir yorganlarimi çıkarıp havalandirdim nevresimlerini tekrar yikadim artık yapıcak bişey yok nefret ediyorum şu mutahhitlerden

Selam kizlar
Ben hastanedeyim nst de sancim çikti
Serum verdiler
Erken dogum riskine karşı ciger geliştirici igne vurdular
Dua edin bana
Geçmiş olsun canim inşallah bebeğin zamanında ve sağlikla doğar dualarimiz sen ve diğer arkadaşlar için

clarita geçmiş olsun, mecbur içecen ilaçları. Ben de içmek zorunda kaldım, kar zarar Hesabı yapıyor doktorlar. Allah korusun kulak ihmale gelmez, beyne yakın organlar ayrıca önemli. Hiç düşünmeden iç canım. Hemencecik de geçsin gitsin inşallah :)

Ah Müteahhitler, ustalar.... Sıkma kendini canım. Plan'larının bozulması can sıkıcı ama Allah başka dert vermesin. Nihayetinde kendi evin, geçeceksin ve bitecek Sıkıntılar... Şimdilik idare et, kendini de bebeği de gereksiz strese sokma. Sonuçta sizin stres olmanız müteahhiti hızlandırmayacak :)

Kızlar benim için bebek arabasında ilk önceliğim hafif olması. Piyasada bulduğum en hafif bebek arabası ebebekte satılan joie marka araba. (5,35 kg.) Bu arabayı alan var mı?

Kizlar nur topu gibi iki dogumumuz oldu bklm sira kime geldi tirsmaya basladm bi kac gndr kanamam ve agrilrm cogaldi hazir olda bkliyrm ve esim haftaya sehirdisina cikck ins ozamana denk gelmz ya
Şimdi de T tira hastanede, Sancısı çıkmış. Ama inşallah geciktirirler, sağlıkla alır kucağına. Valla başladık doğurmaya...maşallah erkenci annelere, bebişlere. Sağlıkla eve gideler inşallah

Gec olsun guc olmasin canim sıkma canini,bir sure bu sekilde idare edersiniz.salon pek uygun olmayabilir bebek icin,yatak odandaki sifonyerini kaldirip onun yerine besigini koyabilirsin belki.ben oyle yapicam bu sene.

canim mütahit ne yapsin o yapacağini yapar da çeşitli sebeplerden o evlerde oturmak zorunda olan bizleriz bütçe,işe yakinlik vs vs
Gel görkü benim evim 1+1 gibi bişey o kadar küçük yani ve 2. çocuk olacak ha niçin mecburiyet 1 en fazla iki yil idare edicem kendi evime geçicem sonra
Şimdiye kadar hep geniş evde oturdum ama bu sene boyle oldu napalim
O yüzden canini sıkma canim buda gelir buda geçer.

Kızlar yazan oldu mu bilmiyorum ama E-Bebek'te bayrama özel 50 tl indirim var. E-bebek bayramda yapıyor bu 250 ye 50 indirimi, başka bayram kalmadı bize :)
Hediye çeki vermiyor kasada indirim yapıyor, ben dün faydalandım özellikle büyük Parça alacağınız varsa çok fark ediyor. Haber vereyim dedim.
Ha bir de Turkcelllilere 100 tl ye 20 tl indirim var. O daha bir süre devam ediyor sanırım.

Haklısın canım ekim sonuna kalmaz demişlerdi 4 ay önce taahhüt ettikleri tarihte bitiremiyolar ona kızıyorum hem bebis olucak hem de kış geldi sayılır o yüzden korkularim var ama napalım dediğin gibi Allah başka dert vermesin saglikolsun

Evet tatlım ama işte biz evi haziranda aldık özellikle söyledik kasima yetismezse almayalim hiç diye adam da ekim sonu evinize geçersiniz dedi ben o yüzden kızıyorum tahminen ocakta anca biter bu ev ben minicik bebekle kış ayında nasıl tasinicam o yüzden stres yaptım ama Allahtan eşim çok cevvaldir ona güveniyorum yardım edicek insanlar da çok diye senin de işin zormuş canım iki çocukla küçük evde düzen kurmak Allah hepimizin yardımcısı olsun

Geçmiş olsun canım. İlaçlarını kullan bence. Umarım en kısa sürede atlatırsın.

Gec olsun guc olmasin canim sıkma canini,bir sure bu sekilde idare edersiniz.salon pek uygun olmayabilir bebek icin,yatak odandaki sifonyerini kaldirip onun yerine besigini koyabilirsin belki.ben oyle yapicam bu sene.

Aslında bende ilk öyle düşündüm akşam eşime de söyliyim bakalım yatak Odam çok küçük sifonyer de tam balkon kapısının önünde duruyor bu ev de yeni soğuk almıyor ama ben pimpirikliyim işte

Canım o müteahhitleri Allah bildiği gibi yapsın. Ne yazık ki çoğu yaparım ederim diyor ama zamanında yetiştirmiyor. Sen canını sıkmamaya çalış. Bebeğini sağlıkla kucağına alacağın günleri düşün bol bol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…