- 15 Kasım 2014
- 1.698
- 1.541
- 83
- 35
Geçmiş olsun canim inşallah bebeğin zamanında ve sağlikla doğar dualarimiz sen ve diğer arkadaşlar içinSelam kizlar
Ben hastanedeyim nst de sancim çikti
Serum verdiler
Erken dogum riskine karşı ciger geliştirici igne vurdular
Dua edin bana
Ah Müteahhitler, ustalar.... Sıkma kendini canım. Plan'larının bozulması can sıkıcı ama Allah başka dert vermesin. Nihayetinde kendi evin, geçeceksin ve bitecek Sıkıntılar... Şimdilik idare et, kendini de bebeği de gereksiz strese sokma. Sonuçta sizin stres olmanız müteahhiti hızlandırmayacak :)Kızlar bizim yeni ev doğuma yetismiycek akşam eşimle salonumu bozduk halıları yikamaya yolladım bebisin yatağı yatak odasına sigmicak mecbur salonda idare edicez artık bir süre küçük odamda da misafir için kanepe var annem de orda kalır offf çok moralim bozuk yaa misafir yorganlarimi çıkarıp havalandirdim nevresimlerini tekrar yikadim artık yapıcak bişey yok nefret ediyorum şu mutahhitlerden
Kızlar tedavisi var merak etmeyin. Inşallah geçer ama geçmezse acısız ve çok kolay bir operasyonla kurtulabilinir. Hayat boyu onlarla yaşamamıza gerek yok. Sıkmayın canınızı.ay demeee Allah korusun, kalmasın geçsin yaa
geçmiş olsun bacım tuhaf bişey bu yaa
Insallah kalici olmazlar benimde buyuk korkularimdan biriay demeee Allah korusun, kalmasın geçsin yaa
geçmiş olsun bacım tuhaf bişey bu yaa
Şimdi de T tira hastanede, Sancısı çıkmış. Ama inşallah geciktirirler, sağlıkla alır kucağına. Valla başladık doğurmaya...maşallah erkenci annelere, bebişlere. Sağlıkla eve gideler inşallahKizlar nur topu gibi iki dogumumuz oldu bklm sira kime geldi tirsmaya basladm bi kac gndr kanamam ve agrilrm cogaldi hazir olda bkliyrm ve esim haftaya sehirdisina cikck ins ozamana denk gelmz ya
Gec olsun guc olmasin canim sıkma canini,bir sure bu sekilde idare edersiniz.salon pek uygun olmayabilir bebek icin,yatak odandaki sifonyerini kaldirip onun yerine besigini koyabilirsin belki.ben oyle yapicam bu sene.Kızlar bizim yeni ev doğuma yetismiycek akşam eşimle salonumu bozduk halıları yikamaya yolladım bebisin yatağı yatak odasına sigmicak mecbur salonda idare edicez artık bir süre küçük odamda da misafir için kanepe var annem de orda kalır offf çok moralim bozuk yaa misafir yorganlarimi çıkarıp havalandirdim nevresimlerini tekrar yikadim artık yapıcak bişey yok nefret ediyorum şu mutahhitlerden
Allah yardimciniz olsun canim,rutin kontroldemi belli oldu sancin yoksa hissetmismiydinSelam kizlar
Serum verdiler
Dua edin bana
canim mütahit ne yapsin o yapacağini yapar da çeşitli sebeplerden o evlerde oturmak zorunda olan bizleriz bütçe,işe yakinlik vs vsKızlar bizim yeni ev doğuma yetismiycek akşam eşimle salonumu bozduk halıları yikamaya yolladım bebisin yatağı yatak odasına sigmicak mecbur salonda idare edicez artık bir süre küçük odamda da misafir için kanepe var annem de orda kalır offf çok moralim bozuk yaa misafir yorganlarimi çıkarıp havalandirdim nevresimlerini tekrar yikadim artık yapıcak bişey yok nefret ediyorum şu mutahhitlerden
Dualarımız sen , diğer acaleci bebek ve anneleri için canm.Selam kizlar
Serum verdiler
Dua edin bana
Ah Müteahhitler, ustalar.... Sıkma kendini canım. Plan'larının bozulması can sıkıcı ama Allah başka dert vermesin. Nihayetinde kendi evin, geçeceksin ve bitecek Sıkıntılar... Şimdilik idare et, kendini de bebeği de gereksiz strese sokma. Sonuçta sizin stres olmanız müteahhiti hızlandırmayacak :)
canim mütahit ne yapsin o yapacağini yapar da çeşitli sebeplerden o evlerde oturmak zorunda olan bizleriz bütçe,işe yakinlik vs vs
Gel görkü benim evim 1+1 gibi bişey o kadar küçük yani ve 2. çocuk olacak ha niçin mecburiyet 1 en fazla iki yil idare edicem kendi evime geçicem sonra
Şimdiye kadar hep geniş evde oturdum ama bu sene boyle oldu napalim
O yüzden canini sıkma canim buda gelir buda geçer.
Allah yardımcın olsun cnm moralini bozma riskli haftaları atlattık şükür Dualarımız seninleSelam kizlar
Serum verdiler
Dua edin bana
Kızlar bende gece acildeydim hep böyle tatil günlerini bulurum kulak ağrısından ölüceğimi zannettim en son 4 te eşimi kaldırdım kalk beni dr götür zavallım uyku sersemi kalkıyo dr aradınmı annene haber verdinmi doğuruyorum zannetti yok dedim kulağım ağrıyo adam şaşırdı neyse antibiyotik verdiler hiç içmek istemiyorum ama yapıcak bişey yok
Gec olsun guc olmasin canim sıkma canini,bir sure bu sekilde idare edersiniz.salon pek uygun olmayabilir bebek icin,yatak odandaki sifonyerini kaldirip onun yerine besigini koyabilirsin belki.ben oyle yapicam bu sene.
Selam kizlar
Serum verdiler
Dua edin bana
Kızlar bizim yeni ev doğuma yetismiycek akşam eşimle salonumu bozduk halıları yikamaya yolladım bebisin yatağı yatak odasına sigmicak mecbur salonda idare edicez artık bir süre küçük odamda da misafir için kanepe var annem de orda kalır offf çok moralim bozuk yaa misafir yorganlarimi çıkarıp havalandirdim nevresimlerini tekrar yikadim artık yapıcak bişey yok nefret ediyorum şu mutahhitlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?