2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
UOTE="sermin79, post: 43229819, member: 689083"]Normal doğum mu yapacaksın canım bebişin ne kadarlık kilosu[/QUOTE]
Sezaryen doğum yapıcam yarın inşallah, kilosu geçen hafta 3700'idi

Cnm hiç moralini bozma eşin de cevvalmiş bak Allahın izniyle 1 haftada yakınların yardımı ile yerleşirsin şimdi de zor olurdu çok ilerledik artk her şey de bir hayır var demek ki hayırlısı böyleymiş

Maalesef tatlım napalım iki hafta oldu kapı ve fayans seçimi için sözde cagiricak hala düşün yani eşimi çok doldurmuyorum sinirli çünkü gider kavga eder o da sikistirmayalim şişme olmasın evin içi diyor off bende artık dediğin gibi sadece bebegime odaklandim o sağ salim gelsin de bir yolu bulunur elbet

UOTE="sermin79, post: 43229819, member: 689083"]Normal doğum mu yapacaksın canım bebişin ne kadarlık kilosu
Sezaryen doğum yapıcam yarın inşallah, kilosu geçen hafta 3700'idi[/QUOTE]
Neden bu kadar erken sezeryan olacak daha 1 ay varmis normal dogum tarihinize

Ben sabahleyin haber vermiştim canım. Ama görmeyenler olmuştur. Bir kez daha hatırlatmakta fayda var.

Ebebekteki joie marka bebek arabası hakkında fikirleriniz nedir kızlar? Piyasadaki en hafif bebek arabası o sanırım.

Aynen öyle tatlım vardır bunda da bir hayır zaten şimdi bitse bile on onbeş gün evi havalandirip inşaat kokusu cikmadan tasinamazdim heralde neyseki tek değilim Allaha Şükür sağolun kızlar valla sakinlestirdiniz beni.

Ya bende de minicik bi mercimek tanesi gibi bişi var, gebelk oncesi de vardi, ama ben hıc kabız olmam, o meme gibi şey dd agri yapmadı Acaba o da mi basur baslangici.
İşte bendekide oledi canım. Acı sancı falan hiç bişey yoktu. Doktorum bi krem bide fitil verdi. Fitil agri yaptı bende. O yüzden fazla kullanmak istemedim. 4 gün falan kullandım krem ile çok şukur o sırada kayboldu gitti

Gec olsun guc olmasin canim sıkma canini,bir sure bu sekilde idare edersiniz.salon pek uygun olmayabilir bebek icin,yatak odandaki sifonyerini kaldirip onun yerine besigini koyabilirsin belki.ben oyle yapicam bu sene.
Ben nasil yapcam karar vermedim ya bizim buralarda doğalgaz yok salon büyük klima var küçük odaya soba mi kursam.bilemedim bir türlü karar veremiyorum

Canm bende bugün başladı karnımda sertleşme ve cok agri var
bende çok değişik sancılar olmaya başladı artık. canım o kadar acıyor ki. sadece 1 saniye sürüyor . sanki bıçakla kesiyolar mı desem elektrik mi veriyolar desem.. bağırsam ağzımı açana kadar geçiyor.. ama günde en fazla 1-2 oluyor. özellikle sabahları beni o acı uyandırıyor ama..

Hafta sonu bende deniyeyim. Yogurdumu kendim yapabiliyorum ama yağ ve peynir hiç aklıma gelmedi

merhaba kizlar dogum yapan arkadaslar allah saglikla bebeginize kavustursun insallah ben kac gundur o kadar hastayim kiii oksuruk mahvediyo beniii oksurdukce basim ve karnim cok agriyo p.tesi doktor kontrolum var insallah kuzum iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…