Cnm hiç moralini bozma eşin de cevvalmiş bak Allahın izniyle 1 haftada yakınların yardımı ile yerleşirsin şimdi de zor olurdu çok ilerledik artk her şey de bir hayır var demek ki hayırlısı böyleymişEvet tatlım ama işte biz evi haziranda aldık özellikle söyledik kasima yetismezse almayalim hiç diye adam da ekim sonu evinize geçersiniz dedi ben o yüzden kızıyorum tahminen ocakta anca biter bu ev ben minicik bebekle kış ayında nasıl tasinicam o yüzden stres yaptım ama Allahtan eşim çok cevvaldir ona güveniyorum yardım edicek insanlar da çok diye senin de işin zormuş canım iki çocukla küçük evde düzen kurmak Allah hepimizin yardımcısı olsun
Canım o müteahhitleri Allah bildiği gibi yapsın. Ne yazık ki çoğu yaparım ederim diyor ama zamanında yetiştirmiyor. Sen canını sıkmamaya çalış. Bebeğini sağlıkla kucağına alacağın günleri düşün bol bol.
Sezaryen doğum yapıcam yarın inşallah, kilosu geçen hafta 3700'idi[/QUOTE]UOTE="sermin79, post: 43229819, member: 689083"]Normal doğum mu yapacaksın canım bebişin ne kadarlık kilosu
Neden bu kadar erken sezeryan olacak daha 1 ay varmis normal dogum tarihinize[/QUOTE]Sezaryen doğum yapıcam yarın inşallah, kilosu geçen hafta 3700'idi
Ben sabahleyin haber vermiştim canım. Ama görmeyenler olmuştur. Bir kez daha hatırlatmakta fayda var.Kızlar yazan oldu mu bilmiyorum ama E-Bebek'te bayrama özel 50 tl indirim var. E-bebek bayramda yapıyor bu 250 ye 50 indirimi, başka bayram kalmadı bize :)
Hediye çeki vermiyor kasada indirim yapıyor, ben dün faydalandım özellikle büyük Parça alacağınız varsa çok fark ediyor. Haber vereyim dedim.
Ha bir de Turkcelllilere 100 tl ye 20 tl indirim var. O daha bir süre devam ediyor sanırım.
Cnm hiç moralini bozma eşin de cevvalmiş bak Allahın izniyle 1 haftada yakınların yardımı ile yerleşirsin şimdi de zor olurdu çok ilerledik artk her şey de bir hayır var demek ki hayırlısı böyleymiş
Zayıf olduğun içün dedi doktor[/QUOTE]Neden bu kadar erken sezeryan olacak daha 1 ay varmis normal dogum tarihinize
Kizlar boyle bisey alacakmisinizEki Görüntüle 1671073
İşte bendekide oledi canım. Acı sancı falan hiç bişey yoktu. Doktorum bi krem bide fitil verdi. Fitil agri yaptı bende. O yüzden fazla kullanmak istemedim. 4 gün falan kullandım krem ile çok şukur o sırada kayboldu gittiYa bende de minicik bi mercimek tanesi gibi bişi var, gebelk oncesi de vardi, ama ben hıc kabız olmam, o meme gibi şey dd agri yapmadı Acaba o da mi basur baslangici.
Cnm yaza doğru babası için momfortbaby alcaz bnm çok hoşuma gittiKizlar boyle bisey alacakmisinizEki Görüntüle 1671073
Ben nasil yapcam karar vermedim ya bizim buralarda doğalgaz yok salon büyük klima var küçük odaya soba mi kursam.bilemedim bir türlü karar veremiyorumGec olsun guc olmasin canim sıkma canini,bir sure bu sekilde idare edersiniz.salon pek uygun olmayabilir bebek icin,yatak odandaki sifonyerini kaldirip onun yerine besigini koyabilirsin belki.ben oyle yapicam bu sene.
Zayıf olduğun içün dedi doktor[/QUOTE]Neden bu kadar erken sezeryan olacak daha 1 ay varmis normal dogum tarihinize
bende çok değişik sancılar olmaya başladı artık. canım o kadar acıyor ki. sadece 1 saniye sürüyor . sanki bıçakla kesiyolar mı desem elektrik mi veriyolar desem.. bağırsam ağzımı açana kadar geçiyor.. ama günde en fazla 1-2 oluyor. özellikle sabahları beni o acı uyandırıyor ama..Canm bende bugün başladı karnımda sertleşme ve cok agri var
Nasi koku olmuyor. Benim yegenlerim doğduğunda evde bomba patlamış gibiydihaha kız sen ne kadar hassassınama kendı evladının olunca hıc ıgrenmıosun zaten başlarda koku felan olmuo anne sutu aldıkları ıcın
Hafta sonu bende deniyeyim. Yogurdumu kendim yapabiliyorum ama yağ ve peynir hiç aklıma gelmediGünaydın güzel anneler :) geçen haftalarda yag ve peynir yapımı ile ilgili tarif vereceğim demistim ve şimdi resimli olarak aşama aşama yazicam, ilk önce mayaladığımız yoğurdu robotun çırpma bölümüne döküyoruz yağ çıkana kadar çırpıyoruz biraz uzun sürerse içine bir bardak soğuk su ilave edip çırpmaya devam edin, sonra çıkan yağı ince süzgeçten geçirin ve süzgeçteki yağı musluğun altında soğuk suyla yıkayın, yağdan kalan ayranı peynir yapmak isiyorsanız tencereye koyun ve peynir çıkana kadar kaynatın sonra onuda süzgeçten geçirin iyice süzün ve tuzlayın afiyet olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?