- 27 Şubat 2012
- 1.060
- 328
- 323
yaaa benim kontrol pazartesine kaldı. ne güzel yarına şartlamıştım kendimi yarın dr. çalışmıomuş. tam bi hafta gecikmeli gidicez. nerdeyse 20 gün olucak görüşmeyeli yavrucağımlasertleşme sürekli oluyor tatlım nst de çıkıyor aslıcım merak etme bu süreç te sancı normalmiş sadece strese girmek falan hiç iyi değilmiş merak etme dr zaten her şeyi anlar
Ana kucagi tarzı bişey sanırım ilk etapta değil de belki daha sonra düşünüyorum benKizlar boyle bisey alacakmisinizEki Görüntüle 1671073
Sezaryen doğum yapıcam yarın inşallah, kilosu geçen hafta 3700'idi[/QUOTE]UOTE="sermin79, post: 43229819, member: 689083"]Normal doğum mu yapacaksın canım bebişin ne kadarlık kilosu
Oyyy meltem kendine dert arıyorsun kuzum sen ya. Bence senin neden ağrın yok biliyomusun. Hatirladigim kadari ile önceden spor yapıyordun. Bildiğim kadarı ilede hamileligin boyunca da hep yurudun. Onun etkisi çok büyük bu agrilarda.Kız elif benm hiç ağrim mağrim yok Benm acılmam olmayacak, normal doğuramayacağim ben galiba
7 kilo yazıyor, fiyatı da uygun. Ben denemedim ama e hafifliği çok iyi görünüyor. Burada alan olmamış o markayı henüz sanırım.Ben sabahleyin haber vermiştim canım. Ama görmeyenler olmuştur. Bir kez daha hatırlatmakta fayda var.
Ebebekteki joie marka bebek arabası hakkında fikirleriniz nedir kızlar? Piyasadaki en hafif bebek arabası o sanırım.
3700 kg kaçıncı haftanda ? Baya byümüş bebek sat mı yanlış ki[/QUOTE]Zayıf olduğun içün dedi doktor
Anliyorum seni canim çok çok haklisin keşke olmasa ama oldu gecikti ev mecbur idare edeceksin artikEvet tatlım ama işte biz evi haziranda aldık özellikle söyledik kasima yetismezse almayalim hiç diye adam da ekim sonu evinize geçersiniz dedi ben o yüzden kızıyorum tahminen ocakta anca biter bu ev ben minicik bebekle kış ayında nasıl tasinicam o yüzden stres yaptım ama Allahtan eşim çok cevvaldir ona güveniyorum yardım edicek insanlar da çok diye senin de işin zormuş canım iki çocukla küçük evde düzen kurmak Allah hepimizin yardımcısı olsun
Zor cidden canim esin sen ve bebek olsan salonda yatin orada yasayin diyicem ama artik yanliz olmamiz imkansiz gibi bisey.sobali odada yatmayin Allah korusun bisey olurBen nasil yapcam karar vermedim ya bizim buralarda doğalgaz yok salon büyük klima var küçük odaya soba mi kursam.bilemedim bir türlü karar veremiyorum
cok gecmiş olsun canım. Allah şifa versin inşaallah. kulak agrısıda sinir bişey olurKızlar bende gece acildeydim hep böyle tatil günlerini bulurum kulak ağrısından ölüceğimi zannettim en son 4 te eşimi kaldırdım kalk beni dr götür zavallım uyku sersemi kalkıyo dr aradınmı annene haber verdinmi doğuruyorum zannetti yok dedim kulağım ağrıyo adam şaşırdı neyse antibiyotik verdiler hiç içmek istemiyorum ama yapıcak bişey yok
benimki kayboldu şimdilik. erken tedavi işe yarıyor gibi:) ama geri gelebilirmişay demeee Allah korusun, kalmasın geçsin yaa
geçmiş olsun bacım tuhaf bişey bu yaa
Anliyorum seni canim çok çok haklisin keşke olmasa ama oldu gecikti ev mecbur idare edeceksin artik
Ben hiç anlatmayayim canim düzen hastasiyim desem yeridir ama şuan benden düzensiz kimse yok ev küçük eşya çok sığdir sigdirabilirsen ama idare ediyorum ve hergün sinir oluyorum
kız destur dahaKız elif benm hiç ağrim mağrim yok Benm acılmam olmayacak, normal doğuramayacağim ben galiba
maşaallah ikiside oglanmıymışKizlar nur topu gibi iki dogumumuz oldu bklm sira kime geldi tirsmaya basladm bi kac gndr kanamam ve agrilrm cogaldi hazir olda bkliyrm ve esim haftaya sehirdisina cikck ins ozamana denk gelmz ya
Iyy düşünsene kız, o sıvı kakayı temiZlerken parmaklarina tırnkalrina bulaşiyo
bebek yemek yemeye başlayınca fena oluyoağladım resmen kığıız güleceğim varmış şimdi bayılazaam
kabızlık için mi şurup, ben de sana soracaktım ne durumdasın rahatlama var mı diye, sıkı sıkı tembihliyo artık dr her görüşmede, kabız olmamaya çalış diye.
diyosun
sonra nasıl oluyo elif
K kaplan2535 canim haklisin çok sınır bozucu ama Rabbim kolaylığını verir inş hiç dert etme kuzuna odaklan herşey olacağına varır diye dusunuorum yıpratma kendini sonra kendini uzdugunle kaliyorsun :)
yok canım endıselenme doktorun uygun gorduyse normali sıkıntı yaşamazsınİnşallah canim.çünkü benim ilki sezeryan olduğu için endişeliyim
yok kız bebegın anneyı emerkenkı kakası kokmuyo en azından buyuk ınsan gıbı kokmuoNasi koku olmuyor. Benim yegenlerim doğduğunda evde bomba patlamış gibiydibide onlar ücüzdü. Sen düşün evin halini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?