2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
hadiiii ya. teker teker dökülmeye başladık he hayrlısı ile. bu erken dogumlar bir andamı ortaya cıkıyor yoksa önceden ufak ufak belirti veriyormu. bana benim sıpa 40. haftayı bile gecirecekmiş gibi geliyor nedense

yok kız bebegın anneyı emerkenkı kakası kokmuyo en azından buyuk ınsan gıbı kokmuo onlar mama yıyodur 3 uz dıon ıllakı mama destegı vardır
pardon elifcim bildigin gibi IQ yerlerde. dogru onlara ilk baştan mama vermeye başladılar. ama ciddi ciddi kokuyordu

Benim sezeryanlik bir durumum gelismezse 42yi gorecek gibi hissediyorum kendimi

hacı şerif eminönünde cnm. gayette temiz güvenilir. lezzetli harikadır. bende oradan verecem sipariş ammaa o kadar çikolatayı evde bulundurmaktan korkuyorum kendi adıma. dayanamaz gözüm döner hüüüüp diye yerim falan maazallah

Oyyy minik kuzum benm ya
Annesi herşey yolundaymış bak, inş 1 hafta 10 güne de cıkar, sen üzme kendini sütün azalmasın canm

Arkadaşlar geçenlerde de biri sormuştu ama kimdi hatırlamıyorum, cevaplarınızı da takip edemedim o günlerde. Velhasıl kelam çalışabilir raporu aldıktan sonra hastalık raporu alamayacağımız doğru mu? Grip mrip olsak mesela? Son durum nedir bu konu hakkında?

aynen öyle canım çok dikkatli olalımda krem sürelim kabız falan olmayalım artık elimizden geldiğince dikkatli olalım biz

evet ya ondan bahsediyoruz ve bende senin gibi düşünürüz diye umuyorum açıkçası deneyimli anneler hep bu yönde fikir beyan ediyorlar :)

canım ya sen ne kadar bahtsız çıktın ne zamana hastaneye gitsen ya grev yada tatil oluyor boşver üzülme her şeyde vardır bir hayır ama güzel haberler bekliyoruz aslıcım tansiyon nasıl oldun kuzum senin daha iyimi sin artık

ahh cnm ya.. töbe töbe bahtsız bedevi ye döndüm tansiyon bi kaç günlük sorundu. geçti çok şükür tekrarlamadı. şekerle uğraşıyorum bu ara. hatta diyetisyenede gidemedim kontrole o da çalışmıyormuş bugün. dünde misafirim vardı çıkamadım. kısmet böleymiş. ama hissediyorum sanki az kaldı.

hahaha o ılacı ıcıp alısverıs merkezıne gıttıgını dusunsene
ayy elif sorma arkadaşım bende anladım seni canım fenaymış kabızlık ve getşrtiği faizler
ve dün akşam evde misafir benim karnımda gaz yürüyüş zaten değişmişti dün iyice garip oldu eşim diyor noldu bende çok büyük faaliyet içindeyim sorma hiç dedim azıcık daha otursalar rezillik diz boyu olacaktı alışveriş merkezi daha masum olacaktı yani ve

canım ya korkutma beni aman ya daha beklesin bebek zaten öteki arkadaşlar korkuttu bizi sürekli kafamda doğum yapan kızlar ve bebekleri var dün akşamdan beri sen daha sık dişini tut o bebeği içerde acık daha hep bir doğuralım tamammı canım arkadaşım

hahahaha kabızlık cok fena ya gercekten bende geçen mısafırlıkteyken gaz sancısı bı gırdı karşımda kadın oturuyo çaktırmamaya calısıyorum ama o anda tutmasam kendımı bomba patladı zannederlerdı sanırım aslında tutmakla cok yanlıs yapıyoruz sağlıgımız açısından bide bı rezıl olma şeklı daha var benım başıma gelmişti benım buyk oglan daha 40 ı cıkmamıstı ev sahıbım karı koca zıyarete geldıler bende bebegın gazı cıksın dıye cocuk kucagımda ayakdaydım poposu bana dönuktu o nasıl bır popodur sankı 30 yaşındakı adam gıbı bi pırtlattı hanı bebek desen kımse ınanmaz o kadar cok utanmıstımkı benden bılcekler dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…