hadiiii ya. teker teker dökülmeye başladık he hayrlısı ile. bu erken dogumlar bir andamı ortaya cıkıyor yoksa önceden ufak ufak belirti veriyormu. bana benim sıpa 40. haftayı bile gecirecekmiş gibi geliyor nedenseŞimdi de @tira hastanede, Sancısı çıkmış. Ama inşallah geciktirirler, sağlıkla alır kucağına. Valla başladık doğurmaya...maşallah erkenci annelere, bebişlere. Sağlıkla eve gideler inşallah
pardon elifcim bildigin gibi IQ yerlerde. dogru onlara ilk baştan mama vermeye başladılar. ama ciddi ciddi kokuyorduyok kız bebegın anneyı emerkenkı kakası kokmuyo en azından buyuk ınsan gıbı kokmuoonlar mama yıyodur 3 uz dıon ıllakı mama destegı vardır
Benim sezeryanlik bir durumum gelismezse 42yi gorecek gibi hissediyorum kendimihadiiii ya. teker teker dökülmeye başladık he hayrlısı ile. bu erken dogumlar bir andamı ortaya cıkıyor yoksa önceden ufak ufak belirti veriyormu. bana benim sıpa 40. haftayı bile gecirecekmiş gibi geliyor nedense
hacı şerif eminönünde cnm. gayette temiz güvenilir. lezzetli harikadır. bende oradan verecem sipariş ammaa o kadar çikolatayı evde bulundurmaktan korkuyorum kendi adıma. dayanamaz gözüm döner hüüüüp diye yerim falan maazallahHacı şerif in reklamları görüp duruyorum, sayfasını da inceledim ama dükkanını hiç görmedim, tadına da bakmışlığım yok tatlım. o yüzden lokumları nasıl olur bilemiycem de paketi falan gayet güzel görünüyor.
Kızlar çok sağolun desteğiniz için. Birden olunca çok üzüldük çok ağladık ama çok şükür erken doğum sıkıntıları haricince büyük bir sorunumuz yok. Bereket ciğer geliştiriciyi yetiştirebildik en az 48 saat önce vuruldu. Birkaç saattir desteksiz nefes alabiliyormuş deneme amaçlı çıkarmışlar aleti. Ya burada sokmuyorlar yanına bir kere girebildimcamdan görebiliyoruz ancak..
Sağol canm, hepimizin :)Kızlar 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun
kokarpardon elifcim bildigin gibi IQ yerlerde. dogru onlara ilk baştan mama vermeye başladılar. ama ciddi ciddi kokuyordu
aynen öyle canım çok dikkatli olalımda krem sürelim kabız falan olmayalım artık elimizden geldiğince dikkatli olalım bizyaşayanlar öyle diyor zaten, doğumdan sonra kendiliğinden geçermiş, geldği gibi gidermiş gitmesine de işte doğuma kadar normal doğumu etkileyecek kadar büyürse diye korkuyor dr ve tabii ben. ıkınma sırasında yırtılma çatlama olması iyi olmaz, doğum şeklini etkileyebilir dedine illetmiş arkadaş!
duphalac 670 mg şurup pınarcım yaklaşık olarak bir saate rahatlıyorsun ama öyle böyle gaz olmuyor ya valla tutamıyorsun arada bayağı sersli kaçaklar oluyor pırt pırt diyeIlacin adi ne canim aklimda olsun gerekirse ondan alayim
evet ya ondan bahsediyoruz ve bende senin gibi düşünürüz diye umuyorum açıkçası deneyimli anneler hep bu yönde fikir beyan ediyorlar :)Altina yapmasini mi diyosunuz kizlar:) benim kadar mideli bi insan yoktur herhalde bi koku duyayim hemen midem kalkar hamile degilken hamileyken cok daha hassas oluyorum kokuya ama 2 yasinda kizim war altini bezliyorum hala valla diyorumki evlat olmasa mumkun degil katlanmak:) o artik rutin bi hale geliyo merak etmeyin cok rahat halledersiniz:)
canım ya sen ne kadar bahtsız çıktın ne zamana hastaneye gitsen ya grev yada tatil oluyor boşver üzülme her şeyde vardır bir hayır ama güzel haberler bekliyoruz aslıcım tansiyon nasıl oldun kuzum senin daha iyimi sin artıkyaaa benim kontrol pazartesine kaldı. ne güzel yarına şartlamıştım kendimi yarın dr. çalışmıomuş. tam bi hafta gecikmeli gidicez. nerdeyse 20 gün olucak görüşmeyeli yavrucağımlagörüş günümüz ertelendi..
Sahsen bana hic inandirici gelmedi[/QUOTE]3700 kg kaçıncı haftanda ? Baya byümüş bebek sat mı yanlış ki
hahaha o ılacı ıcıpduphalac 670 mg şurup pınarcım yaklaşık olarak bir saate rahatlıyorsun ama öyle böyle gaz olmuyor ya valla tutamıyorsun arada bayağı sersli kaçaklar oluyor pırt pırt diye
ahh cnm ya.. töbe töbe bahtsız bedevi ye döndümcanım ya sen ne kadar bahtsız çıktın ne zamana hastaneye gitsen ya grev yada tatil oluyor boşver üzülme her şeyde vardır bir hayır ama güzel haberler bekliyoruz aslıcım tansiyon nasıl oldun kuzum senin daha iyimi sin artık
ayy elif sorma arkadaşım bende anladım seni canım fenaymış kabızlık ve getşrtiği faizlerhahaha o ılacı ıcıpalısverıs merkezıne gıttıgını dusunsene
canım ya korkutma beni aman ya daha beklesin bebek zaten öteki arkadaşlar korkuttu bizi sürekli kafamda doğum yapan kızlar ve bebekleri var dün akşamdan beri sen daha sık dişini tut o bebeği içerde acık daha hep bir doğuralım tamammı canım arkadaşımahh cnm ya.. töbe töbe bahtsız bedevi ye döndümtansiyon bi kaç günlük sorundu. geçti çok şükür tekrarlamadı. şekerle uğraşıyorum bu ara. hatta diyetisyenede gidemedim kontrole o da çalışmıyormuş bugün. dünde misafirim vardı çıkamadım. kısmet böleymiş. ama hissediyorum sanki az kaldı.
hahahaha kabızlık cok fena ya gercekten bende geçen mısafırlıkteyken gaz sancısı bı gırdı karşımda kadın oturuyo çaktırmamaya calısıyorum ama o anda tutmasam kendımı bomba patladı zannederlerdı sanırımayy elif sorma arkadaşım bende anladım seni canım fenaymış kabızlık ve getşrtiği faizler
ve dün akşam evde misafir benim karnımda gaz yürüyüş zaten değişmişti dün iyice garip oldu eşim diyor noldu bende çok büyük faaliyet içindeyim sorma hiç dedim azıcık daha otursalar rezillik diz boyu olacaktı alışveriş merkezi daha masum olacaktı yani ve
Sağol canım@pinkpisces @fidanay kizlar miniklerinize saglik versin rabbim bir an once toparlar minikler hic uzulmeyin moralinizi yuksek tutmaya gayret edin ins
clarita canim sana da cok geçmiş olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?