2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
çocukluguma dönmek ıstıyorum o zamanlarda cocukları bıtek kafa ve vucut olarak dogduklarını zannedıyodum bacaklarıyla kolları sonradan cıkcak sanıyodum bıde annelerın bebeklerı agızlarından dogurdugunu sanıyodum ah masum cocuklugum ahh

UOTE="sermin79, post: 43229819, member: 689083"]Normal doğum mu yapacaksın canım bebişin ne kadarlık kilosu
Sezaryen doğum yapıcam yarın inşallah, kilosu geçen hafta 3700'idi[/QUOTE]
maşallah ya ne yedin içtin bizede tavsiye versene bebeği küçük olan arkadaşlara iyi tavsiyeler vermiş olursun
daha erken değil mi sezeryan doğum için seninle aynı sata sahip arkadaşlar neredeyse kasım ortası ve sonu gibi sezeryan doğum yapacaklar
bebeğe iğne yaptılarmı
senin son sat nedir
zayıfken iyi beslemişsin bebeğini sende boy kilo kaç ilk bebekmi
çok soru sordum kusura bakma
maşallah diyelim o zaman sanda bebeğine de

Sezaryen doğum yapıcam yarın inşallah, kilosu geçen hafta 3700'idi
maşallah ya ne yedin içtin bizede tavsiye versene bebeği küçük olan arkadaşlara iyi tavsiyeler vermiş olursun
daha erken değil mi sezeryan doğum için seninle aynı sata sahip arkadaşlar neredeyse kasım ortası ve sonu gibi sezeryan doğum yapacaklar
bebeğe iğne yaptılarmı
senin son sat nedir
zayıfken iyi beslemişsin bebeğini sende boy kilo kaç ilk bebekmi
çok soru sordum kusura bakma
maşallah diyelim o zaman sanda bebeğine de[/QUOTE]
bence bu kıloda bı yanlış yazım var 3 degıl 2 dır o

boşver hehe ahh bu bebekler insanı ne hallere sokarlar
evet zaten tutunca sonrasında karın ağrısı kasık ağrısı birbirine giriyor bende daha fena oluyorum açıkçası

bence bu kıloda bı yanlış yazım var 3 degıl 2 dır o[/QUOTE]
bence de yoksa azman gibi kızı mahveder yada erken döllenme vardır belki de

boşver hehe ahh bu bebekler insanı ne hallere sokarlar
evet zaten tutunca sonrasında karın ağrısı kasık ağrısı birbirine giriyor bende daha fena oluyorum açıkçası
valla ıkı gundur cırcır olmusum karnımda degısık bı agrı var rahımmı karınmı çözemıom düşünsene tuvaletım var dıye gıtmıcem cart dıye cocugu cıkarcam

Herşeyde hayır vardır çok üzüldüm görümceminde öyle olmuştu bebekle taşınmakta çok zordu bu arada şimdi doktorumuzun evinden geldim görümcemle altlı üstlü ya aşure yapmıştık onada kahveye gittik

Sağol canım içiyorum hemen etki etti dün gece zaten beynime vurdu resmen

valla ıkı gundur cırcır olmusum karnımda degısık bı agrı var rahımmı karınmı çözemıom düşünsene tuvaletım var dıye gıtmıcem cart dıye cocugu cıkarcam
allah korusun çılgın arkadaşım ya bebek değildir elifc,m ama sdevam ederse temkinli ol hemen dr git

allah korusun çılgın arkadaşım ya bebek değildir elifc,m ama sdevam ederse temkinli ol hemen dr git
süreklı leke kontrolu yapıyorum hakkımızda hayırlısı boyle yavastan başlarda tam sancı gırerse o zaman zaten anlarım ne oldugunu acile uçarım bı sekılde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…