Sezaryen doğum yapıcam yarın inşallah, kilosu geçen hafta 3700'idi[/QUOTE]UOTE="sermin79, post: 43229819, member: 689083"]Normal doğum mu yapacaksın canım bebişin ne kadarlık kilosu
Evet çok zor sağol canımCanım çok geçmiş olsun...ilacını da iç ihmal etme,korkma bebeğe bir zararı olmaz...kulak ağrısını bilirim çookk zor .
Sezaryen doğum yapıcam yarın inşallah, kilosu geçen hafta 3700'idi[/QUOTE]UOTE="sermin79, post: 43229819, member: 689083"]Normal doğum mu yapacaksın canım bebişin ne kadarlık kilosu
Sağol canımGecmis olsun tatlim,ilacinida duzenli ic,enfeksiyon artipda bu sefer bebege zarar vermesin.iki ucu ...lu degenek ama yapacak bisey yok
maşallah ya ne yedin içtin bizede tavsiye versene bebeği küçük olan arkadaşlara iyi tavsiyeler vermiş olursunSezaryen doğum yapıcam yarın inşallah, kilosu geçen hafta 3700'idi
Ay dualarımız sizinle bu bebişler amma aceleci çıktıSelam kizlar
Ben hastanedeyim nst de sancim çikti
Serum verdiler
Erken dogum riskine karşı ciger geliştirici igne vurdular
Dua edin bana
boşver hehe ahh bu bebekler insanı ne hallere sokarlarhahahaha kabızlık cok fena ya gercekten bende geçen mısafırlıkteyken gaz sancısı bı gırdı karşımda kadın oturuyo çaktırmamaya calısıyorum ama o anda tutmasam kendımı bomba patladı zannederlerdı sanırımaslında tutmakla cok yanlıs yapıyoruz sağlıgımız açısından bide bı rezıl olma şeklı daha var benım başıma gelmişti benım buyk oglan daha 40 ı cıkmamıstı ev sahıbım karı koca zıyarete geldıler bende bebegın gazı cıksın dıye cocuk kucagımda ayakdaydım poposu bana dönuktu o nasıl bır popodur sankı 30 yaşındakı adam gıbı bi pırtlattı hanı bebek desen kımse ınanmaz o kadar cok utanmıstımkı benden bılcekler dıye
bence bu kıloda bı yanlış yazım var 3 degıl 2 dır o[/QUOTE]maşallah ya ne yedin içtin bizede tavsiye versene bebeği küçük olan arkadaşlara iyi tavsiyeler vermiş olursun
daha erken değil mi sezeryan doğum için seninle aynı sata sahip arkadaşlar neredeyse kasım ortası ve sonu gibi sezeryan doğum yapacaklar
bebeğe iğne yaptılarmı
senin son sat nedir
zayıfken iyi beslemişsin bebeğini sende boy kilo kaç ilk bebekmi
çok soru sordum kusura bakma
maşallah diyelim o zaman sanda bebeğine de
valla ıkı gundur cırcır olmusum karnımda degısık bı agrı var rahımmı karınmı çözemıom düşünsene tuvaletım var dıye gıtmıcem cart dıye cocugu cıkarcamboşver hehe ahh bu bebekler insanı ne hallere sokarlar
evet zaten tutunca sonrasında karın ağrısı kasık ağrısı birbirine giriyor bende daha fena oluyorum açıkçası
bence de yoksa azman gibi kızı mahveder yada erken döllenme vardır belki debence bu kıloda bı yanlış yazım var 3 degıl 2 dır o
Herşeyde hayır vardır çok üzüldüm görümceminde öyle olmuştu bebekle taşınmakta çok zordu bu arada şimdi doktorumuzun evinden geldim görümcemle altlı üstlü ya aşure yapmıştık onada kahveye gittikKızlar bizim yeni ev doğuma yetismiycek akşam eşimle salonumu bozduk halıları yikamaya yolladım bebisin yatağı yatak odasına sigmicak mecbur salonda idare edicez artık bir süre küçük odamda da misafir için kanepe var annem de orda kalır offf çok moralim bozuk yaa misafir yorganlarimi çıkarıp havalandirdim nevresimlerini tekrar yikadim artık yapıcak bişey yok nefret ediyorum şu mutahhitlerden
aa ne oldu aylacım neyin var ben yine birşeyleri kaçırdım ya çok geçmişolsun kuzum önemli bir şey yoktur umarımSağol canım
Sağol canım içiyorum hemen etki etti dün gece zaten beynime vurdu resmenclarita geçmiş olsun, mecbur içecen ilaçları. Ben de içmek zorunda kaldım, kar zarar Hesabı yapıyor doktorlar. Allah korusun kulak ihmale gelmez, beyne yakın organlar ayrıca önemli. Hiç düşünmeden iç canım. Hemencecik de geçsin gitsin inşallah :)
allah korusun çılgın arkadaşım ya bebek değildir elifc,m ama sdevam ederse temkinli ol hemen dr gitvalla ıkı gundur cırcır olmusum karnımda degısık bı agrı var rahımmı karınmı çözemıom düşünsene tuvaletım var dıye gıtmıcem cart dıye cocugu cıkarcam
ne kadar erken dollenme olursa olsun o kılo normal degıl[/QUOTE]bence de yoksa azman gibi kızı mahveder yada erken döllenme vardır belki de
Benimde yarın kontrolüm var git gide korku bastı aceleci bebişlerdenŞimdi de @tira hastanede, Sancısı çıkmış. Ama inşallah geciktirirler, sağlıkla alır kucağına. Valla başladık doğurmaya...maşallah erkenci annelere, bebişlere. Sağlıkla eve gideler inşallah
süreklı leke kontrolu yapıyorum hakkımızda hayırlısı boyle yavastan başlarda tam sancı gırerse o zaman zaten anlarımallah korusun çılgın arkadaşım ya bebek değildir elifc,m ama sdevam ederse temkinli ol hemen dr git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?