2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
bence de yoksa azman gibi kızı mahveder yada erken döllenme vardır belki de
ne kadar erken dollenme olursa olsun o kılo normal degıl[/QUOTE]
Benim kız kardeşimde oğlunu 5200 doğurdu şimdi yine hamile kızı olucak nasipse aramızda bir ay var ben öndeyim ama benim bebişten iri gidiyor anne baba tontiş tabikide

bende geçmişi şimdi anca okuyabiliyorum. şok oldum doğumları duyunca.harbiden geldik ama sona yaa. helede bebişler öndeyse. tam bir ay var benim ultrasona göre. ki 15 gün önce öleydi. bebiş hızla büyüdüğünden 25 -26 ya düşmüştür o. ben buna şükrediyorum. bu kadar hafta içimde kalabildiğine şükrediyorum. dr. bizi öle bi korkutmuştu ki her gittiğimizde erken olur su fazla. erken olur su fazla. papağan gibi. daha önce yazmıştım eşimle 28. haftayı doldursun diye panik yaptığımız günleri hatırlıyorum.

aa ne oldu aylacım neyin var ben yine birşeyleri kaçırdım ya çok geçmişolsun kuzum önemli bir şey yoktur umarım
Kulaklarım tuttu canım ya üç haftadır gribimi bal pekmezle atlatmaya çalışıyordum ama enson kulaklarıma vurdu artık iyiyim canımcım sağol

tecrubeli annlere şimdi ilk 6 ay anne sutu diyoruz ya. Su bile vermeyenler varmış bilgisi olan varmı
doktorlara kalsa verme dıyolar ama ben verıyorum gunde 4 5 çay kasıgıda olsa geçen arkadasımın bebegını gordum 4 aylık cocuga hıc su vermemıs bı baktım cocugun agzı köpürmüş dedım sen delımısın su ver dıye cocuk suyu ıcınce ne köpüğü kaldı ne bıseyı sımdı verıyo

süreklı leke kontrolu yapıyorum hakkımızda hayırlısı boyle yavastan başlarda tam sancı gırerse o zaman zaten anlarım ne oldugunu acile uçarım bı sekılde
Sancı birden gelmiyormuş yavaş yavaş diyorlarda suyumuz birden gelebiliyor ben kızda suyumu idrar zannetmiştim ona dikkat etmek lazım

ay canım ya sen merak etme kalacaklar içimizde biraz daha sen sık dişini aslı o dr nasıl bir şey öyle ya tam köteklik hayret bir olay ya deli deli dr

bence de gerçi sen deneyimlisin ama her doğum birbirinden farklı olurmuş artık hakkımızda hayırlısı be elif
oyle canım oglanların ıkısınde önce nişanım geldı ertesı gune dogurdum bakalım bunda nasıl olcak aklında olsun normal dogum yapcaksan dogum sancısı hani üşüttüğün zaman adet sancın bıraz şiddetli olurya oyle başlıyo

Kulaklarım tuttu canım ya üç haftadır gribimi bal pekmezle atlatmaya çalışıyordum ama enson kulaklarıma vurdu artık iyiyim canımcım sağol
ayy fena olmuş ayla ya zaten sona geldik umarım hemen geçer seni zorlamadan off kulak ağrısı kötü olur gerçekten çok haklısın

Sancı birden gelmiyormuş yavaş yavaş diyorlarda suyumuz birden gelebiliyor ben kızda suyumu idrar zannetmiştim ona dikkat etmek lazım
aynen canım sancı bırden gırmıyo adet sancısı gıbı başlayıp yavas yavas şiddetlenıyo su gelmesını direk yaşamadım buyuk oglumda ebe geldı patlattı ıkıncıde sunı sancı verılınce gerilip kendı patladı ınsallah bundada yaşamam oyle bısey yoksa eşim benı goturene kadar yolda dogururum ben telaşlıdır azcık

oo öyle mi başlıyor bak bunu duyduğum iyi oldu iyiki varsınız kızlar yaa süper siniz gerçekten

ay canım ya sen merak etme kalacaklar içimizde biraz daha sen sık dişini aslı o dr nasıl bir şey öyle ya tam köteklik hayret bir olay ya deli deli dr
yok cnm ya. adam doğru diyor aslında. hangi dr. gittiysek anlaşmış gibi aynı şeyleri söyledi çünkü. allahıma şükürler olsun ki kuzum beni bırakmadı. hala göbüşümde tepiklenip duruyo büyüyo teyzesi.

merhaba kizlar dogum yapan arkadaslar allah saglikla bebeginize kavustursun insallah ben kac gundur o kadar hastayim kiii oksuruk mahvediyo beniii oksurdukce basim ve karnim cok agriyo p.tesi doktor kontrolum var insallah kuzum iyidir
İnşallah iyidir canım çok geçmiş olsun

Kızlar
Su bebişin kaka olayına bir el atayım dedim bebiş doğunca en sevdiğiniz sizi rahatladan bir olay oluyor kakasını yapan bebeğin gazı olmuyor doymuş oluyor ve rahat uyuyor dizde rahatlıyorsunuz mutlu oluyorsunuz Allah kimseyi mahrum etmesin bskın ben çok sevmişim altı senedir bok temizliyorum

nasıl 6 sene kız :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…