ne kadar erken dollenme olursa olsun o kılo normal degıl[/QUOTE]bence de yoksa azman gibi kızı mahveder yada erken döllenme vardır belki de
bu aralık bebeklerı gercekten cok acelecı ya bende korkuyorum şoyle bı 15 gun daha dursaydıBenimde yarın kontrolüm var git gide korku bastı aceleci bebişlerden
bende geçmişi şimdi anca okuyabiliyorum. şok oldum doğumları duyunca.harbiden geldik ama sona yaa. helede bebişler öndeyse. tam bir ay var benim ultrasona göre. ki 15 gün önce öleydi. bebiş hızla büyüdüğünden 25 -26 ya düşmüştür o. ben buna şükrediyorum. bu kadar hafta içimde kalabildiğine şükrediyorum. dr. bizi öle bi korkutmuştu ki her gittiğimizde erken olur su fazla. erken olur su fazla. papağan gibi. daha önce yazmıştım eşimle 28. haftayı doldursun diye panik yaptığımız günleri hatırlıyorum.canım ya korkutma beni aman ya daha beklesin bebek zaten öteki arkadaşlar korkuttu bizi sürekli kafamda doğum yapan kızlar ve bebekleri var dün akşamdan beri sen daha sık dişini tut o bebeği içerde acık daha hep bir doğuralım tamammı canım arkadaşım
Kulaklarım tuttu canım ya üç haftadır gribimi bal pekmezle atlatmaya çalışıyordum ama enson kulaklarıma vurdu artık iyiyim canımcım sağolaa ne oldu aylacım neyin var ben yine birşeyleri kaçırdım ya çok geçmişolsun kuzum önemli bir şey yoktur umarım
doktorlara kalsa verme dıyolar ama ben verıyorum gunde 4 5 çay kasıgıda olsa geçen arkadasımın bebegını gordum 4 aylık cocuga hıc su vermemıs bı baktım cocugun agzı köpürmüş dedım sen delımısın su ver dıye cocuk suyu ıcınce ne köpüğü kaldı ne bıseyı sımdı verıyotecrubeli annlere şimdi ilk 6 ay anne sutu diyoruz ya. Su bile vermeyenler varmış bilgisi olan varmı
bence de gerçi sen deneyimlisin ama her doğum birbirinden farklı olurmuş artık hakkımızda hayırlısı be elifsüreklı leke kontrolu yapıyorum hakkımızda hayırlısı boyle yavastan başlarda tam sancı gırerse o zaman zaten anlarımne oldugunu acile uçarım bı sekılde
Sancı birden gelmiyormuş yavaş yavaş diyorlarda suyumuz birden gelebiliyor ben kızda suyumu idrar zannetmiştim ona dikkat etmek lazımsüreklı leke kontrolu yapıyorum hakkımızda hayırlısı boyle yavastan başlarda tam sancı gırerse o zaman zaten anlarımne oldugunu acile uçarım bı sekılde
ay canım ya sen merak etme kalacaklar içimizde biraz daha sen sık dişini aslı o dr nasıl bir şey öyle ya tam köteklik hayret bir olay ya deli deli drbende geçmişi şimdi anca okuyabiliyorum. şok oldum doğumları duyunca.harbiden geldik ama sona yaa. helede bebişler öndeyse. tam bir ay var benim ultrasona göre. ki 15 gün önce öleydi. bebiş hızla büyüdüğünden 25 -26 ya düşmüştür o. ben buna şükrediyorum. bu kadar hafta içimde kalabildiğine şükrediyorum. dr. bizi öle bi korkutmuştu ki her gittiğimizde erken olur su fazla. erken olur su fazla. papağan gibi. daha önce yazmıştım eşimle 28. haftayı doldursun diye panik yaptığımız günleri hatırlıyorum.
Ben su vermiştim yine vericem bence suyun yeri başka çocuk suda büyürmüştecrubeli annlere şimdi ilk 6 ay anne sutu diyoruz ya. Su bile vermeyenler varmış bilgisi olan varmı
oyle canım oglanların ıkısınde önce nişanım geldı ertesı gune dogurdum bakalım bunda nasıl olcak aklında olsun normal dogum yapcaksan dogum sancısı hani üşüttüğün zaman adet sancın bıraz şiddetli olurya oyle başlıyobence de gerçi sen deneyimlisin ama her doğum birbirinden farklı olurmuş artık hakkımızda hayırlısı be elif
İnşallah sağol canımGeçmiş olsun canım. İlaçlarını kullan bence. Umarım en kısa sürede atlatırsın.
ayy fena olmuş ayla ya zaten sona geldik umarım hemen geçer seni zorlamadan off kulak ağrısı kötü olur gerçekten çok haklısınKulaklarım tuttu canım ya üç haftadır gribimi bal pekmezle atlatmaya çalışıyordum ama enson kulaklarıma vurdu artık iyiyim canımcım sağol
aynen canım sancı bırden gırmıyo adet sancısı gıbı başlayıp yavas yavas şiddetlenıyo su gelmesını direk yaşamadım buyuk oglumda ebe geldı patlattı ıkıncıde sunı sancı verılınce gerilip kendı patladı ınsallah bundada yaşamam oyle bısey yoksa eşim benı goturene kadar yolda dogururum ben telaşlıdır azcıkSancı birden gelmiyormuş yavaş yavaş diyorlarda suyumuz birden gelebiliyor ben kızda suyumu idrar zannetmiştim ona dikkat etmek lazım
oo öyle mi başlıyor bak bunu duyduğum iyi oldu iyiki varsınız kızlar yaa süper siniz gerçektenoyle canım oglanların ıkısınde önce nişanım geldı ertesı gune dogurdum bakalım bunda nasıl olcak aklında olsun normal dogum yapcaksan dogum sancısı hani üşüttüğün zaman adet sancın bıraz şiddetli olurya oyle başlıyo
aynen canım rahımde ve belde başlıyo adet sancısının az şiddetlisioo öyle mi başlıyor bak bunu duyduğum iyi oldu iyiki varsınız kızlar yaa süper siniz gerçekten
yok cnm ya. adam doğru diyor aslında. hangi dr. gittiysek anlaşmış gibi aynı şeyleri söyledi çünkü. allahıma şükürler olsun ki kuzum beni bırakmadı. hala göbüşümde tepiklenip duruyo büyüyo teyzesi.ay canım ya sen merak etme kalacaklar içimizde biraz daha sen sık dişini aslı o dr nasıl bir şey öyle ya tam köteklik hayret bir olay ya deli deli dr
İnşallah iyidir canım çok geçmiş olsunmerhaba kizlar dogum yapan arkadaslar allah saglikla bebeginize kavustursun insallah ben kac gundur o kadar hastayim kiii oksuruk mahvediyo beniii oksurdukce basim ve karnim cok agriyop.tesi doktor kontrolum var insallah kuzum iyidir
Sağol canımcok gecmiş olsun canım. Allah şifa versin inşaallah. kulak agrısıda sinir bişey olur
nasıl 6 sene kız :SKızlar
Su bebişin kaka olayına bir el atayım dedim bebiş doğunca en sevdiğiniz sizi rahatladan bir olay oluyor kakasını yapan bebeğin gazı olmuyor doymuş oluyor ve rahat uyuyor dizde rahatlıyorsunuz mutlu oluyorsunuz Allah kimseyi mahrum etmesin bskın ben çok sevmişim altı senedir bok temizliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?