oyy maşallah oğluşuna anneyi biraz daha tekmelesin sen sık dişini iş yapma aslıcım bak az kaldı hem sen daha atanacaksın bebek içinde ne kadar kalsa kardır konuş bebeğinle annelerini dinliyorlar bu bebekler gerçi benim kız sadece baba sözü dinlemeye başladı aralarına girip ilişkilerini bozmak geliyor içimden kıskanıyorum yaaa beni daha çok sevsinyok cnm ya. adam doğru diyor aslında. hangi dr. gittiysek anlaşmış gibi aynı şeyleri söyledi çünkü. allahıma şükürler olsun ki kuzum beni bırakmadı. hala göbüşümde tepiklenip duruyo büyüyo teyzesi.
valla oyle hatta kakasini yapamayan kabizlik ceken bebeler var gliserin kanduk veriyor dr ler fitil kullansan dert kullanmadan ayri dert. alışır diye kullanmak istemiyor insan. kaka yapti diye bayram havasi bile oluyor evdeKızlar
Su bebişin kaka olayına bir el atayım dedim bebiş doğunca en sevdiğiniz sizi rahatladan bir olay oluyor kakasını yapan bebeğin gazı olmuyor doymuş oluyor ve rahat uyuyor dizde rahatlıyorsunuz mutlu oluyorsunuz Allah kimseyi mahrum etmesin bskın ben çok sevmişim altı senedir bok temizliyorum
Herşeyde hayır vardır çok üzüldüm görümceminde öyle olmuştu bebekle taşınmakta çok zordu bu arada şimdi doktorumuzun evinden geldim görümcemle altlı üstlü ya aşure yapmıştık onada kahveye gittik
iyi kolay doğum olur ben dün gece eşime kalk dr gidelimi deyince adam bi fırladı yataktan dr aradınmı anneni aradınmı adamcağız bi panik yaptı kulağım ağrıyor deyince yüzü düştüaynen canım sancı bırden gırmıyo adet sancısı gıbı başlayıp yavas yavas şiddetlenıyo su gelmesını direk yaşamadım buyuk oglumda ebe geldı patlattı ıkıncıde sunı sancı verılınce gerilip kendı patladı ınsallah bundada yaşamam oyle bısey yoksa eşim benı goturene kadar yolda dogururum ben telaşlıdır azcık
çok geçmiş olsun canim iç ilaçlarını düzenliKulaklarım tuttu canım ya üç haftadır gribimi bal pekmezle atlatmaya çalışıyordum ama enson kulaklarıma vurdu artık iyiyim canımcım sağol
Evet gerçekten mükemmel inşallah evine mevlüde yetişirÖyle canım artık annelerle kardeslerle esle dostla halledicez tasinmayi. Nefise hanima mi gittiniz yaa çok şirin bi kadın benim için hep sevgi ön planda diyip duruyor
hahaha erkekler fena ya sankı kendılerı dogurcakİnşallah
iyi kolay doğum olur ben dün gece eşime kalk dr gidelimi deyince adam bi fırladı yataktan dr aradınmı anneni aradınmı adamcağız bi panik yaptı kulağım ağrıyor deyince yüzü düştü
Evet gerçekten mükemmel inşallah evine mevlüde yetişir
Amin canım sende dikkat et artık doğsun diye dua edip duruyor bende büyüsün daha erken diyorumhahaha erkekler fena ya sankı kendılerı dogurcakdemekkı oda hemen gelsın ıstıyo yuzu düştüğüne gore benım adamda 3 gun acıllerde surununce bugun işe gıderken dıyo bısey olursa hemen haber ver sureklı kontrol et kanaman leken olursa haber ver geçmiş olsun canım bu arada Allah şifa versın
valla o kadar yordukı dıger hastalıklar benı solunum sıkıntısı olmasa sımdı dogmasını ısterdım sorunsuz bı sekılde gelırler ınsallah mınıklerımız oy hayalını kurmak bıle cok guzel geçen eşim ruyasında gormus yuzunu sırıtarak uyandı cok guzel bı kızdı dıyeAmin canım sende dikkat et artık doğsun diye dua edip duruyor bende büyüsün daha erken diyorum
meltemcim ağrı yapmasın benimde yapmadı ama sanki biraz acı verdi gibi oldu o yüzden önlemimi baştan alayım dedim sende dr gittiğinde anlat belki önlem almak ister
Evet canım zor bir süreçten geçiyoruz inşallah meleğin sorunsuzca gelirvalla o kadar yordukı dıger hastalıklar benı solunum sıkıntısı olmasa sımdı dogmasını ısterdım sorunsuz bı sekılde gelırler ınsallah mınıklerımız oy hayalını kurmak bıle cok guzel geçen eşim ruyasında gormus yuzunu sırıtarak uyandı cok guzel bı kızdı dıye
İnşallah suyun normale döner iyi takip et kendini az kalmış senindeKizlar doktora gittim 2.500 kilosu 48cm boyu dedi sanci cikmadi tersti donmus bas asagi olmus ama suyum sinirda hatta cok cok azmis ...
amin canım ınsallah cumlemızınkıEvet canım zor bir süreçten geçiyoruz inşallah meleğin sorunsuzca gelir
canım benım geçen doktora gıttıgımde bana oncekı bebeklerımı kac kılo dogurdugumu sordu soyledım 2500 un altında dogumun yok bu cok ıyı dedı yanı senın bebiş kurtarmıs kendısını suyunuda takma artık 36 haftaya gelmıssın sıkıntın olursa hemen doguma alırlar Allah yardımcın olsunKizlar doktora gittim 2.500 kilosu 48cm boyu dedi sanci cikmadi tersti donmus bas asagi olmus ama suyum sinirda hatta cok cok azmis ...
kızlar babacı olur cnm.. konuşayım bende oğluşumla anacığını dinlesin bari ..oyy maşallah oğluşuna anneyi biraz daha tekmelesin sen sık dişini iş yapma aslıcım bak az kaldı hem sen daha atanacaksın bebek içinde ne kadar kalsa kardır konuş bebeğinle annelerini dinliyorlar bu bebekler gerçi benim kız sadece baba sözü dinlemeye başladı aralarına girip ilişkilerini bozmak geliyor içimden kıskanıyorum yaaa beni daha çok sevsin
benım kız bu kadar cektıgım sıkıntıya babacı olursa onun bacaklarını kırarımkızlar babacı olur cnm.. konuşayım bende oğluşumla anacığını dinlesin bari ..
Amin insallah cnmya sormaya kotu oldu fkt yapck bisey yok cocuklr aceleci dogmk istyrlrŞimdi de @tira hastanede, Sancısı çıkmış. Ama inşallah geciktirirler, sağlıkla alır kucağına. Valla başladık doğurmaya...maşallah erkenci annelere, bebişlere. Sağlıkla eve gideler inşallah
Cok kötüsün pınar , iyice midem bulandı :)
Bulasmiyacak icine girecek siyah siyah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?