ayy meltem gözümün önüne sen alt değiştirirken geliyosun şimdi.. saçta bone.. ayakta galoş.. ellerde ameliyat eldiveni.. yüzde maske.. üstte uzun mavi ameliyat önlüğü..Iyy düşünsene kız, o sıvı kakayı temiZlerken parmaklarina tırnkalrina bulaşiyo
Aman bklesnya bnmki kiz yaramzlk etmednlr artk bebisler beklesnlr 3maşaallah ikiside oglanmıymışAllah yardımcın olsun tatlım. şimdi dogsa senin kuzu iyi olur inşaallah da yinede bekleyebildigi adar beklesin inşallah
ağladım resmen kığıız güleceğim varmış şimdi bayılazaam
kabızlık için mi şurup, ben de sana soracaktım ne durumdasın rahatlama var mı diye, sıkı sıkı tembihliyo artık dr her görüşmede, kabız olmamaya çalış diye.
diyosun
sonra nasıl oluyo elif
öle deme senin eşinde az çekmedi elifçim. adama neler etmedin ki..benım kız bu kadar cektıgım sıkıntıya babacı olursa onun bacaklarını kırarım
bnm dr gereksiz bir kontrol olduğunu, yapmadığını ve yapmayacağını söyledi
hepimizin CUMHURİYET bayramı kutlu olsun kuzummm
bnm de ağrım sızım rahatsızlığım yok, ama orada olduğunu ve büyüdüğünü biliyorum. ama meltemin hep varmış büyümüyormuş. belki et beni gibi bişeydir onun.
halada edıyom kızöle deme senin eşinde az çekmedi elifçim. adama neler etmedin ki..
canım basurda buyumuyosa bıle wc gıttıkten sonra hafıf bıber yakması gıbı bıse oluyo yada iç çamasırın degınce rahatsızlık verıyo ıgne batmaları gıbıEvet hiç büyümüyo, sence basur değil mi folikcım?
Kızlar bende gece acildeydim hep böyle tatil günlerini bulurum kulak ağrısından ölüceğimi zannettim en son 4 te eşimi kaldırdım kalk beni dr götür zavallım uyku sersemi kalkıyo dr aradınmı annene haber verdinmi doğuruyorum zannetti yok dedim kulağım ağrıyo adam şaşırdı neyse antibiyotik verdiler hiç içmek istemiyorum ama yapıcak bişey yok
bence de yoksa azman gibi kızı mahveder yada erken döllenme vardır belki debence bu kıloda bı yanlış yazım var 3 degıl 2 dır o
Kız parmağına tırnagina da sulu sulu olan o şey bulaşinca tiksinmiyo musun?Altina yapmasini mi diyosunuz kizlar:) benim kadar mideli bi insan yoktur herhalde bi koku duyayim hemen midem kalkar hamile degilken hamileyken cok daha hassas oluyorum kokuya ama 2 yasinda kizim war altini bezliyorum hala valla diyorumki evlat olmasa mumkun degil katlanmak:) o artik rutin bi hale geliyo merak etmeyin cok rahat halledersiniz:)
İzne ne zaman ayrılıyosun cnm?Kızlar slm izne ayrılınca pek giremiyorum nasılsınız artık iyice agirlastim son zamanlar zorlaştı hersey
Iyide 2700 de az degilki normal.ya doktorda bir anormallik var yada hamile arkadasda[/QUOTE]bence de yoksa azman gibi kızı mahveder yada erken döllenme vardır belki de
Evet canım sağol bu arada kaka konusunda haklısın benim hep miğdem alt üsr olurdu kızda babasıda mis mis parfüm derdiGecmiş olsun aylacim, kulak iltahabi mi olmuş?
maalesef öyle canım bence de konuş anneci olsun bu veletler ya ne işleri varsa babalarıyla hayret bir şeykızlar babacı olur cnm.. konuşayım bende oğluşumla anacığını dinlesin bari ..
benimde aynı canım. doktor yok bu bebiş dönmiycek yada Allah korusun başka sebepten sezeryan olman lazım demezse ben 40'ı gecerim diye düşünüyorum. bide kara kış geliyor diyorlar. ondanda korkuyorum. gece gündüz hastaneye giderken sıkıntı olur diye korkuyorum.Benim sezeryanlik bir durumum gelismezse 42yi gorecek gibi hissediyorum kendimi
Iyide 2700 de az degilki normal.ya doktorda bir anormallik var yada hamile arkadasda[/QUOTE]bence de yoksa azman gibi kızı mahveder yada erken döllenme vardır belki de
o sulu sulu şey ne meltem yaaa ben öyle şeyt görmedim hiçççKız parmağına tırnagina da sulu sulu olan o şey bulaşinca tiksinmiyo musun?
ayy meltem gözümün önüne sen alt değiştirirken geliyosun şimdi.. saçta bone.. ayakta galoş.. ellerde ameliyat eldiveni.. yüzde maske.. üstte uzun mavi ameliyat önlüğü..
ben kendi yegenlerimi bile bebekken öpmezdim. minnacık bebekleri opmek onlara işkence yapmak gibi geliyor. şimdi büyüdüler onlara en cok sarılmayı seviyorum .minik kollarını boynuma sarmaları cok hoşuma gidiyorHe he :) öyle ama cidden öpüyolar mı yalıyolar mı belli değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?