yok tatlım. aynısı bendede var. ama dediğin gibi acılar agrılar rahatsızlık hissi olmuyor.. bi anda ortaya cıktı. doktorun söyledigi basur için olan kremi falan kullandım kayboldu şimdi. ablam dikkat etmezsen tekrar oluşur ve artabilir demişti. bu tarz hemoroidler bebişin aşagı dogru baskı yapması sonucunda damar sıkışması oluşuyormuş işte bir nevi varismiş. önlem alınmazsa içerisinde pıntılaşma oluşup agrı ve kanamalara sebep olabilirmişcanım basurda buyumuyosa bıle wc gıttıkten sonra hafıf bıber yakması gıbı bıse oluyo yada iç çamasırın degınce rahatsızlık verıyo ıgne batmaları gıbı
deme sermincim ya öyle mutlu olucaz inşallah abimin eşide çok mutlu oluyordu onu düşünüp avunuyorum zatenKızlar
Su bebişin kaka olayına bir el atayım dedim bebiş doğunca en sevdiğiniz sizi rahatladan bir olay oluyor kakasını yapan bebeğin gazı olmuyor doymuş oluyor ve rahat uyuyor dizde rahatlıyorsunuz mutlu oluyorsunuz Allah kimseyi mahrum etmesin bskın ben çok sevmişim altı senedir bok temizliyorum
masallah canim ben de dun dr deydim ne zaman cagirdi bir daha yarin idrar kulturu verecegim enfeksiyon çıktıKizlar doktora gittim 2.500 kilosu 48cm boyu dedi sanci cikmadi tersti donmus bas asagi olmus ama suyum sinirda hatta cok cok azmis ...
Maalesef tatlım napalım iki hafta oldu kapı ve fayans seçimi için sözde cagiricak hala düşün yani eşimi çok doldurmuyorum sinirli çünkü gider kavga eder o da sikistirmayalim şişme olmasın evin içi diyor off bende artık dediğin gibi sadece bebegime odaklandim o sağ salim gelsin de bir yolu bulunur elbet
sagol canim benim Allah hepimizi saglicakla kurtarsincanım benım geçen doktora gıttıgımde bana oncekı bebeklerımı kac kılo dogurdugumu sordu soyledım 2500 un altında dogumun yok bu cok ıyı dedı yanı senın bebiş kurtarmıs kendısını suyunuda takma artık 36 haftaya gelmıssın sıkıntın olursa hemen doguma alırlar Allah yardımcın olsun
Cok sukur enfeksiyon cikmadi ama fitil verdi beyaz akintim var diyemasallah canim ben de dun dr deydim ne zaman cagirdi bir daha yarin idrar kulturu verecegim enfeksiyon çıktı
Amin Allah razi olsun hepinizden...canım benım geçen doktora gıttıgımde bana oncekı bebeklerımı kac kılo dogurdugumu sordu soyledım 2500 un altında dogumun yok bu cok ıyı dedı yanı senın bebiş kurtarmıs kendısını suyunuda takma artık 36 haftaya gelmıssın sıkıntın olursa hemen doguma alırlar Allah yardımcın olsun
Nasil takip etmeliyim bilmiyorumİnşallah suyun normale döner iyi takip et kendini az kalmış seninde
Bence değil cnm, bildiğim kadarıyla basur başlayınca müdahale edene kadar büyümeye devam eder.Evet hiç büyümüyo, sence basur değil mi folikcım?
Bazen ne kadar çok istesek de olmuyor bazı şeyler canım. Boşu boşuna canımızı sıkıyoruz sadece. Sonra da dönüp bakınca daha iyi olmuş böyle diyoruz. Vardır sizin ev işinde de bir hayır tatlım.
Simdilik salonda kalcaz bakalim.sonra ne olur bilememZor cidden canim esin sen ve bebek olsan salonda yatin orada yasayin diyicem ama artik yanliz olmamiz imkansiz gibi bisey.sobali odada yatmayin Allah korusun bisey olur
Cok gecmis olsun insallah bir sey olmaz yuvanizda rahat edersiniz...Arkadaslar desteginiz ve dualariniz icin tesekkur ederim
Şimdilik atlattik evdeyiz
Agrim olursa tekrar gidecegim
geçmişolsun tira ne olduğunu geçmişi okuyunuca anladım allah korusun bu bebekler iki gündür yüreğimizi ağzımıza getirdiArkadaslar desteginiz ve dualariniz icin tesekkur ederim
Vallahi orasını ben de merak ediyorum. Acaba önceden belirti var mıydı arkadaşlarda? Bana da 36-38 arası doğacak gibi geliyor ama bence benimkisi heves, içgüdüden çok :)hadiiii ya. teker teker dökülmeye başladık he hayrlısı ile. bu erken dogumlar bir andamı ortaya cıkıyor yoksa önceden ufak ufak belirti veriyormu. bana benim sıpa 40. haftayı bile gecirecekmiş gibi geliyor nedense
benim ki zaten babayı pek takmıo. tam hevesleniyorum bak diyorum hareket etti koy elini. eşim elini 10 dk tutsa yok kıpraşmıo pısıyo kalıyo.. elini çekio ooooo dansa devam. adam da ilgi çekmek için yalan sölüom falan sancak ..maalesef öyle canım bence de konuş anneci olsun bu veletler ya ne işleri varsa babalarıyla hayret bir şey
ohh sevindim acele etmesin kuzucuk:)Arkadaslar desteginiz ve dualariniz icin tesekkur ederim
hehe benimki bir geçen gün gün hıçkırık olunca fark etti oda zorla elini koydum zannedersin karnıma dokununca kızın canı yanacak birde dün akşam sağlam bir tekme attı ama onu sen mi yaptın dedi ya inanamadı bir türlü odun bu adamlarbenim ki zaten babayı pek takmıo. tam hevesleniyorum bak diyorum hareket etti koy elini. eşim elini 10 dk tutsa yok kıpraşmıo pısıyo kalıyo.. elini çekio ooooo dansa devam. adam da ilgi çekmek için yalan sölüom falan sancak ..
aynen elini koyunca zarar verecek sanıyor ben azıcık tutup elini bastırınca kızıyor. inşallah hep bu kadar ince düşünceli kalırlar ..hehe benimki bir geçen gün gün hıçkırık olunca fark etti oda zorla elini koydum zannedersin karnıma dokununca kızın canı yanacak birde dün akşam sağlam bir tekme attı ama onu sen mi yaptın dedi ya inanamadı bir türlü odun bu adamlar
Ayy cnmya bnmde hamilelkte ckmisti fkt ufkti bi kcgndr buyumus yedklrme dkkt etmm lzm bnmde kabiz dglm bn cok nadrdir bagrsklrm cok iyi calisiyr fkt nasil cikti blmiyrmcanım basurda buyumuyosa bıle wc gıttıkten sonra hafıf bıber yakması gıbı bıse oluyo yada iç çamasırın degınce rahatsızlık verıyo ıgne batmaları gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?