2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
canım basurda buyumuyosa bıle wc gıttıkten sonra hafıf bıber yakması gıbı bıse oluyo yada iç çamasırın degınce rahatsızlık verıyo ıgne batmaları gıbı
yok tatlım. aynısı bendede var. ama dediğin gibi acılar agrılar rahatsızlık hissi olmuyor.. bi anda ortaya cıktı. doktorun söyledigi basur için olan kremi falan kullandım kayboldu şimdi. ablam dikkat etmezsen tekrar oluşur ve artabilir demişti. bu tarz hemoroidler bebişin aşagı dogru baskı yapması sonucunda damar sıkışması oluşuyormuş işte bir nevi varismiş. önlem alınmazsa içerisinde pıntılaşma oluşup agrı ve kanamalara sebep olabilirmiş

deme sermincim ya öyle mutlu olucaz inşallah abimin eşide çok mutlu oluyordu onu düşünüp avunuyorum zaten

Kizlar doktora gittim 2.500 kilosu 48cm boyu dedi sanci cikmadi tersti donmus bas asagi olmus ama suyum sinirda hatta cok cok azmis ...
masallah canim ben de dun dr deydim ne zaman cagirdi bir daha yarin idrar kulturu verecegim enfeksiyon çıktı

Bazen ne kadar çok istesek de olmuyor bazı şeyler canım. Boşu boşuna canımızı sıkıyoruz sadece. Sonra da dönüp bakınca daha iyi olmuş böyle diyoruz. Vardır sizin ev işinde de bir hayır tatlım.

sagol canim benim Allah hepimizi saglicakla kurtarsin

Amin Allah razi olsun hepinizden...

Haklısın canım dediğin gibi vardır bir hayır ben ne kadar kizsam da durumu degistiremiycem nasıl olsa

Arkadaslar desteginiz ve dualariniz icin tesekkur ederim
Şimdilik atlattik evdeyiz
Agrim olursa tekrar gidecegim
geçmişolsun tira ne olduğunu geçmişi okuyunuca anladım allah korusun bu bebekler iki gündür yüreğimizi ağzımıza getirdi

Vallahi orasını ben de merak ediyorum. Acaba önceden belirti var mıydı arkadaşlarda? Bana da 36-38 arası doğacak gibi geliyor ama bence benimkisi heves, içgüdüden çok :)

maalesef öyle canım bence de konuş anneci olsun bu veletler ya ne işleri varsa babalarıyla hayret bir şey
benim ki zaten babayı pek takmıo. tam hevesleniyorum bak diyorum hareket etti koy elini. eşim elini 10 dk tutsa yok kıpraşmıo pısıyo kalıyo.. elini çekio ooooo dansa devam. adam da ilgi çekmek için yalan sölüom falan sancak ..

hehe benimki bir geçen gün gün hıçkırık olunca fark etti oda zorla elini koydum zannedersin karnıma dokununca kızın canı yanacak birde dün akşam sağlam bir tekme attı ama onu sen mi yaptın dedi ya inanamadı bir türlü odun bu adamlar

aynen elini koyunca zarar verecek sanıyor ben azıcık tutup elini bastırınca kızıyor. inşallah hep bu kadar ince düşünceli kalırlar ..

canım basurda buyumuyosa bıle wc gıttıkten sonra hafıf bıber yakması gıbı bıse oluyo yada iç çamasırın degınce rahatsızlık verıyo ıgne batmaları gıbı
Ayy cnmya bnmde hamilelkte ckmisti fkt ufkti bi kcgndr buyumus yedklrme dkkt etmm lzm bnmde kabiz dglm bn cok nadrdir bagrsklrm cok iyi calisiyr fkt nasil cikti blmiyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…