Bnmkide ayniya fkt bnmki cok sukur hissetti. Videoya aldm karnimi gorsn diyeVallahi orasını ben de merak ediyorum. Acaba önceden belirti var mıydı arkadaşlarda? Bana da 36-38 arası doğacak gibi geliyor ama bence benimkisi heves, içgüdüden çok :)
umarım canım ya daha ne olduğunun bile farkında değiller aslında gerçi bizde tam değiliz ama işte onlardan daha bilinçli yiz sadece :)aynen elini koyunca zarar verecek sanıyor ben azıcık tutup elini bastırınca kızıyor. inşallah hep bu kadar ince düşünceli kalırlar ..
Anneme sormuştum bende çok az az da olsa vermiş bize bende vericemBen su vermiştim yine vericem bence suyun yeri başka çocuk suda büyürmüş
Ay canım aynen artık dikkate almiyobenim ki zaten babayı pek takmıo. tam hevesleniyorum bak diyorum hareket etti koy elini. eşim elini 10 dk tutsa yok kıpraşmıo pısıyo kalıyo.. elini çekio ooooo dansa devam. adam da ilgi çekmek için yalan sölüom falan sancak ..
benimkide ilk hissettiginde inanamamıştı. aynı seninki gibi sen yapmadın mı diye sormuştu:) şimdi dışardanda görünüyor ya hareketleri. eşim onları görünce görseniz bi gülüyor bi gülüyor. çok hoşuna gidiyor. bende eşime bakıyorum cocuk gibi haline gülüyorumhehe benimki bir geçen gün gün hıçkırık olunca fark etti oda zorla elini koydum zannedersin karnıma dokununca kızın canı yanacak birde dün akşam sağlam bir tekme attı ama onu sen mi yaptın dedi ya inanamadı bir türlü odun bu adamlar
Alemsiniz walla "Onu sen mi yaptın" dedi ?hehe benimki bir geçen gün gün hıçkırık olunca fark etti oda zorla elini koydum zannedersin karnıma dokununca kızın canı yanacak birde dün akşam sağlam bir tekme attı ama onu sen mi yaptın dedi ya inanamadı bir türlü odun bu adamlar
ya bende gösteriyorum göbek dalgalanıyor aaaa ne yaptıya yaramaz diyorbenimkide ilk hissettiginde inanamamıştı. aynı seninki gibi sen yapmadın mı diye sormuştu:) şimdi dışardanda görünüyor ya hareketleri. eşim onları görünce görseniz bi gülüyor bi gülüyor. çok hoşuna gidiyor. bende eşime bakıyor cocuk gibi haline gülüyorumben cok seviyorum baba ogul anlaşmalarını
ona benzer bir şey dedim zuhal bu gaz hareketliliği ya bebek değil ben 9 aydır gazdan böyle şiştim dedim kendisideAlemsiniz walla "Onu sen mi yaptın" dedi ?Leylacım eşine ben arada böyle göbek atarım deseydin .
canım çalışabilir raporu aldıktan sonra tekrar rapor alırsan aldığın gün kadar doğum sonrası günlerinden düşüyorArkadaşlar geçenlerde de biri sormuştu ama kimdi hatırlamıyorum, cevaplarınızı da takip edemedim o günlerde. Velhasıl kelam çalışabilir raporu aldıktan sonra hastalık raporu alamayacağımız doğru mu? Grip mrip olsak mesela? Son durum nedir bu konu hakkında?
ay ınsallah buyugunu yaşamazsın canım ben cok cektım ondanyok tatlım. aynısı bendede var. ama dediğin gibi acılar agrılar rahatsızlık hissi olmuyor.. bi anda ortaya cıktı. doktorun söyledigi basur için olan kremi falan kullandım kayboldu şimdi. ablam dikkat etmezsen tekrar oluşur ve artabilir demişti. bu tarz hemoroidler bebişin aşagı dogru baskı yapması sonucunda damar sıkışması oluşuyormuş işte bir nevi varismiş. önlem alınmazsa içerisinde pıntılaşma oluşup agrı ve kanamalara sebep olabilirmiş
baharatlı salçalı acı yıyceklerde cıkarıyo canım bende cıktıgı zaman bende kabız degıldım 4 5 gun ıc camasırı gıyemedım kremler ındırdı sukurler olsun ama akıllandım eger klozet kullanıyosan tahret muslugu varya onu acıpta tuvalete gır o cok rahatlatıyoAyy cnmya bnmde hamilelkte ckmisti fkt ufkti bi kcgndr buyumus yedklrme dkkt etmm lzm bnmde kabiz dglm bn cok nadrdir bagrsklrm cok iyi calisiyr fkt nasil cikti blmiyrm
baharatlı salçalı acı yıyceklerde cıkarıyo canım bende cıktıgı zaman bende kabız degıldım 4 5 gun ıc camasırı gıyemedım kremler ındırdı sukurler olsun ama akıllandım eger klozet kullanıyosan tahret muslugu varya onu acıpta tuvalete gır o cok rahatlatıyo
canım çalışabilir raporu aldıktan sonra tekrar rapor alırsan aldığın gün kadar doğum sonrası günlerinden düşüyor
rica ederin canımne kadar saçmaymış meğer. Ama cevap için çoook teşekkür ederim sedefcim, Allah razı olsun.
evet canım ben aldım 3. haftamı tamamladım kaldı 2 haftam en fazla çalışabilirsem ama çok zorlanıyorum rapor da alamıyorum günlerden düşecek diyene kadar saçmaymış meğer. Ama cevap için çoook teşekkür ederim sedefcim, Allah razı olsun.
Hastanede vermicem ben canım mevlutte vercemtamam ewde bı sekılde halledılır de hastanede nasıl yıkanacak onu merak edıyorum ben.
aynı işte bnm de ve doktorum da tam olarak bu açıklamayı yaptı, bacakta olursa varis diyoruz, anüste olunca hemoroid dedi. önüne geçilmezse pıhtılaşma yapabilir veya patlayabilir zorlayınca dedi. Bu yüzden kabız olmamaya bak dedi. Sen ne kullanmıştın, bana pomat verdi ve günde 1 defa büyük tuvaletten sonra oturma banyosu yap, sonra bunu sür dedi. dün başladım, umarım faydası olur da iner.yok tatlım. aynısı bendede var. ama dediğin gibi acılar agrılar rahatsızlık hissi olmuyor.. bi anda ortaya cıktı. doktorun söyledigi basur için olan kremi falan kullandım kayboldu şimdi. ablam dikkat etmezsen tekrar oluşur ve artabilir demişti. bu tarz hemoroidler bebişin aşagı dogru baskı yapması sonucunda damar sıkışması oluşuyormuş işte bir nevi varismiş. önlem alınmazsa içerisinde pıntılaşma oluşup agrı ve kanamalara sebep olabilirmiş
4 hafta mı var kontoller arasında? sezeryan mı olacaksın cnm sen?biz bgn kontroldeydik.33+1 olduk.45 cm.2044 gr dedi.ama iki hafta önce 1980di.bi yanlışlık ok mu sizce? gecen kontrollde bi öncekinin arasına yaklaşık 400 gr vardı.şimdi bu artış az geldi bana ama doktor normal dedi her seyi.bi de doğum sanırım 10 aralıkta olcak.ama doktor 3ünde olsa daha iyi olur dedi ben istemedim..13 gün erken alıncak yoksa normal süresnden.siz konustunuz mu doktorunzla doğum tariihihnizi.???sizce napsam
aynı durumdayım denizciğim, burnum akmaya başladı bugün ve hapşırıyorumGrip olma aşamasındayım yine ıhlamur ayva elma karanfil kaynattım balla içiyorum bol mandalina takviyesi yapıyorum( ilaç kullanmak istemiyorum artk yaaa
sen de mi cnm ya geçmiş olsun, üçümüz aynı anda pişti olduk negzel...caınm ben de grip oldum dün gece hapşırmaktan bittim çok halszim meyve,ıhlamur limon takviyesi yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?