2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
aynen elini koyunca zarar verecek sanıyor ben azıcık tutup elini bastırınca kızıyor. inşallah hep bu kadar ince düşünceli kalırlar ..
umarım canım ya daha ne olduğunun bile farkında değiller aslında gerçi bizde tam değiliz ama işte onlardan daha bilinçli yiz sadece :)

Ay canım aynen artık dikkate almiyo

benimkide ilk hissettiginde inanamamıştı. aynı seninki gibi sen yapmadın mı diye sormuştu:) şimdi dışardanda görünüyor ya hareketleri. eşim onları görünce görseniz bi gülüyor bi gülüyor. çok hoşuna gidiyor. bende eşime bakıyorum cocuk gibi haline gülüyorumben cok seviyorum baba ogul anlaşmalarını

Alemsiniz walla "Onu sen mi yaptın" dedi ? Leylacım eşine ben arada böyle göbek atarım deseydin.

ya bende gösteriyorum göbek dalgalanıyor aaaa ne yaptıya yaramaz diyor

Alemsiniz walla "Onu sen mi yaptın" dedi ? Leylacım eşine ben arada böyle göbek atarım deseydin.
ona benzer bir şey dedim zuhal bu gaz hareketliliği ya bebek değil ben 9 aydır gazdan böyle şiştim dedim kendiside güldü ama senin cevap daha iyiymiş keşke aklıma bu gelseydi

canım çalışabilir raporu aldıktan sonra tekrar rapor alırsan aldığın gün kadar doğum sonrası günlerinden düşüyor

biz bgn kontroldeydik.33+1 olduk.45 cm.2044 gr dedi.ama iki hafta önce 1980di.bi yanlışlık ok mu sizce? gecen kontrollde bi öncekinin arasına yaklaşık 400 gr vardı.şimdi bu artış az geldi bana ama doktor normal dedi her seyi.bi de doğum sanırım 10 aralıkta olcak.ama doktor 3ünde olsa daha iyi olur dedi ben istemedim..13 gün erken alıncak yoksa normal süresnden.siz konustunuz mu doktorunzla doğum tariihihnizi.???sizce napsam

ay ınsallah buyugunu yaşamazsın canım ben cok cektım ondan

Ayy cnmya bnmde hamilelkte ckmisti fkt ufkti bi kcgndr buyumus yedklrme dkkt etmm lzm bnmde kabiz dglm bn cok nadrdir bagrsklrm cok iyi calisiyr fkt nasil cikti blmiyrm
baharatlı salçalı acı yıyceklerde cıkarıyo canım bende cıktıgı zaman bende kabız degıldım 4 5 gun ıc camasırı gıyemedım kremler ındırdı sukurler olsun ama akıllandım eger klozet kullanıyosan tahret muslugu varya onu acıpta tuvalete gır o cok rahatlatıyo

Cnm cok zor oluyr ya alaturkada eski evim alafrangaydi raht oluyrdu gebelgmn ilk aylrnda simdi zorlniyrm birde cok gelmeye bsladi wcnin onune yatak acicm resmn gnde 5kez cikiyrm idrara ciktgmn haddi hesabi yok gittigmde cok az geliyr fkt giderkn cok varmis gibi hissediyrm

Grip olma aşamasındayım yine ıhlamur ayva elma karanfil kaynattım balla içiyorum bol mandalina takviyesi yapıyorum ( ilaç kullanmak istemiyorum artk yaaa

canım çalışabilir raporu aldıktan sonra tekrar rapor alırsan aldığın gün kadar doğum sonrası günlerinden düşüyor
ne kadar saçmaymış meğer. Ama cevap için çoook teşekkür ederim sedefcim, Allah razı olsun.

ne kadar saçmaymış meğer. Ama cevap için çoook teşekkür ederim sedefcim, Allah razı olsun.
evet canım ben aldım 3. haftamı tamamladım kaldı 2 haftam en fazla çalışabilirsem ama çok zorlanıyorum rapor da alamıyorum günlerden düşecek diye

aynı işte bnm de ve doktorum da tam olarak bu açıklamayı yaptı, bacakta olursa varis diyoruz, anüste olunca hemoroid dedi. önüne geçilmezse pıhtılaşma yapabilir veya patlayabilir zorlayınca dedi. Bu yüzden kabız olmamaya bak dedi. Sen ne kullanmıştın, bana pomat verdi ve günde 1 defa büyük tuvaletten sonra oturma banyosu yap, sonra bunu sür dedi. dün başladım, umarım faydası olur da iner.
4 hafta mı var kontoller arasında? sezeryan mı olacaksın cnm sen?
Grip olma aşamasındayım yine ıhlamur ayva elma karanfil kaynattım balla içiyorum bol mandalina takviyesi yapıyorum ( ilaç kullanmak istemiyorum artk yaaa
aynı durumdayım denizciğim, burnum akmaya başladı bugün ve hapşırıyorum gözlerim de yanıyor. eşim bulaştırdı muhtemelen bana. ben de içeyim bari senin içtiğinden
caınm ben de grip oldum dün gece hapşırmaktan bittim çok halszim meyve,ıhlamur limon takviyesi yapıyorum
sen de mi cnm ya geçmiş olsun, üçümüz aynı anda pişti olduk negzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…